Hoofdstuk 16

1.8K 84 28
                                    

Mila

Zo snel als ik kan ren ik naar beneden. Ik geloof er sterk in dat ik vrij kom. Ik weet precies waar de voordeur is. De laatste paar treden van de trap sla ik over. Binnen vijf seconden ben ik al bij de deur. Ik haal de deurknop naar beneden. Het werkt niet mee... shit hij heeft het op slot gedaan. Hoe kom ik hier uit? Hij komt al naar beneden ik ben in de val getrapt. Hij gaat zeker iets doen ik weet het zeker. Ik hoor hem in de keuken met mijn laatste hoop duw ik de deur, sla ik er tegenaan, haal ik de deurklink naar boven en beneden. Ik schreeuw in de hoop dat iemand me hoort. Hij komt eraan en heeft een mes in zijn handen. Ik schrik en begin te bonken op de deur.
'Wat denk je wel niet? Tering wijf jij moet gestraft worden.' Hij is duidelijk boos en komt dichterbij waardoor ik bang word en begin te schreeuwen, gillen en huilen. Hij die acties maak ik hem bozer. 'Bek houden!' Kon dat maar. Het tegenovergestelde gebeurt ik beging harder te schreeuwen. Hij slaakt een kreet en ik voel een heftige steek. Ik voel me lichtjes in mijn hoofd. Het lijkt net of ik niet voel wat er met me gebeurt. Ik weet niet hoe vaak hij doorsteekt. Ik voel dat ik wegval. Ik krijg een gevoel die me bekend voorkomt. Zweef maar zacht tel tot acht 1,2,3,4,5,6,7,8. Zweef maar zacht tel tot ac...

Stalker

Shit! Wat moet ik nu doen. Ik haat mijn stomme aanvallen. Ik hou toch van Mila waarom doe ik haar dit aan? Nee, zo moet ik niet denken het was haar eigen schuld. Soms moeten mensen zwaar gestraft worden om het niet in hun hoofd te halen iets nog eens te herhalen. Mila ligt voor me op de grond in een plas bloed. Haar ogen zijn gesloten. Ik durf niet te voelen of ze leeft. Ze mag nog niet dood ik heb nog niet alle dingen met haar gedaan die ik wil. Ik moet de steekwonden afdekken. Ik til haar op en leg haar neer op de keukentafel. Ik ga in de medicijnla en pak een verbanddoos. Ik heb ooit een EHBO cursus gevolgd, maar op dit moment weet ik niet wat ik moet doen. Nadat ik het verband heb omgedaan breng ik Mila naar de kelder. Ze is een last geworden. Nooit gedacht dat mijn meisje me zo boos zou maken. Ik zag ons gelukkig voor me. Wij samen de hele dag. Mila zou zien hoe ik echt was ze zou verliefd op me worden. Ik zie dat Mila adem haalt gelukkig leeft ze nog. Het laatste wat ik nu wil doen is een begraafplaats zoeken. Ik ga slapen.

Recherche

'Hallo meneer en mevrouw van Koop.'
'Hallo.' Ze zien er beiden niet al te best uit. Ze gaan gelijk op de bank zitten en wachten op wat wij te zeggen hebben.
'Zou mijn collega een kijkje mogen nemen in Mila's computer?' Ze knikken. We lopen naar boven en komen in Mila's kamer waar het er precies hetzelfde uitziet als de vorige keer. Mevrouw van Koop logt in en vertrekt gelijk. Wouter gaat achter de computer zitten en vraagt mij om naar de pagina te gaan. Ik log in op mijn eigen facebookaccount, en zoek naar het account waarvvan ik de naam nog ken. Als ik op de pagina ben laat ik Wouter zijn gang gaan. Het verbaasd me dat hij voor zo'n klein politiebureau werkt. Hij kan met gemak terecht bij de FBI in Amerika. Die man is gewoon een genie als het gaat om computers. Na een kleine tien minuten zegt hij dat hij het IP-adres heeft gevonden waar grotendeels van de facebookberichten vanuit zijn geplaatst. Vanaf een computer in de Klaas Hendrixstraat. Op nummer 14. 'Ik ga er morgen gelijk heen.'
Degene die hierachter zit moet zo snel mogelijk gestopt worden. Het enge is dat we niet weten of Mila nog leeft. Veel details die er normaal wel zijn, komen we nog niet tegen in deze zaak. Het gaat hier om een intelligent persoon dat weet ik zeker. Degene weet precies op welke momenten hij kan toeslaan. Hij zorgt ervoor dat hij op de hoogte is van alle routines. Het gaat hier ook om een jongen die psychisch niet in orde is. Ik maak me ernstig zorgen om Mila. Als zo iemand boos of lustig is kunnen dat ernstige gevolgen hebben. Als mijn beweringen kloppen kan ik uit ervaring spreken dat de kans klein is dat Mila levend uit deze situatie komt. Als ze er na een lange tijd toch levend uitkomt zal ze ernstig getraumatiseerd zijn, en niet meer weten hoe ze normaal moet communiceren. Pff wat is mijn baan soms toch ook heftig.

Stalker

In het zwarte gat waar ik nu in zit komt opeens een meisje tevoorschijn. Ze heeft een prachtig figuur, lang haar en ogen om in te verdrinken. Het meisje spreekt me aan, en we hebben een leuk gesprek. Op de achtergrond hoor ik gehuil. Ik negeer het. Het gehuil klinkt luider. Ik hou mijn aandacht op het aantrekkelijke meisje. Het meisje kijkt opeens verschrikt achter me. Ik zie een jongen zonder gezicht. Het meisje waar ik een gesprek mee had verlaat me. Ik wil haar achterna gaan, maar een sterke kracht houd me tegen. De omgeving verandert in een prachtig natuurgebied. Het gezichtsloze figuur vraagt om mijn hand. Ik neem de hand niet aan. De omgeving veranderd in een plek vol narigheid met enge geluiden. De gezichtsloze jongen jammert en vraagt weer om mijn hand. Ik neem zijn hand aan om weer terug te komen in de mooie plek. We komen niet meer in de mooie omgeving maar blijven in het duister. De jongen is weg. Het duurt even tot ik het besef. Ik ben die jongen.

gestalktحيث تعيش القصص. اكتشف الآن