Hoofdstuk 5

2.2K 83 22
                                    

Mila

Shit, het is al half negen en ik moet me nog klaarmaken! Wat ga ik aandoen ik heb alleen maar saaie dingen. Ik doe me kast open en kijk naar mijn uitgangskleren. Hmm, neh, iel, nope, Jaaa. Ik vis een kort zwart jurkje met een rand van kant uit mijn kast. Er zijn van die kledingstukken waarvan je niet weet dat je ze hebt dit is er dus zo een. Ik controleer mijn benen, en oksels en na dat ik ze heb goedgekeurd en een pus-up bh heb aangedaan trek ik het jurkje aan. Als ik in de spiegel kijk zie ik dat het er tot mijn verassing best sexy uitziet. In het jurkje komt mijn figuur goed naar voren. Het jurkje sluit perfect aan op mijn huid. Nu moet ik nog wat doen aan mijn hoofd, dan hakken aan en klaar. Ik doe een beetje mascara en eyeliner op ik stift mijn lippen met een bordeaux rode lippenstift en klaar. Nu mijn haar nog. Ik kan niks met mijn haar ik heb nutteloos stijl haar er is me zelfs geen slag gegund. Ik ben veel te lui om er iets mee te doen. Ik haal er een kam doorheen en ik laat het zo. Ook wel mooi dus waarom niet.

Ik pak een kleine tas, ik heb nooit wat met tassen gehad het zijn vervelende dingen die je niet zomaar ergens kan zetten, maar niemand begrijpt me het zal wel iets geks van me zijn. Ik bekijk mezelf nog een keer goed in de spiegel en loop naar beneden.

Beneden zitten mijn ouders gezellig op de bank naar een film te kijken. Mathias is er niet want die is aan het 'chillen' zoals hij het zelf noemt.

'Mam, pap ik ga naar die nieuwe club die onlangs geopend is ik ben rond 03:00 thuis.'

'Oja van wie heb je toestemming dan?' vraagt me vader met opzet.

'Ik ga er gewoon van uit dat i...' ik kan niet eens mijn zin afmaken als mijn vader me onderbreekt.

'Luister jij eens heel goed naar mij jongedame jij gaat helemaal nergens heen zonder onze toestemming!' als ik nu nog uit wil gaan moet ik dit slim aanpakken.

'Sorry pap ik wilde niet onbeleefd overkomen ik dacht gewoon dat jullie er niet moeilijk over zouden doen, maar mag ik alsjeblieft naar die club samen met Simone?'

'Ja, het mag maar wil je het voortaan gewoon vragen.'

'Ja pap.'

Yes gelukt ik had het met opzet niet van tevoren gevraagd, want dat zouden ze zonder twijfel nee zeggen, maar nu ik zo uitgedost ben vinden ze het lullig om me niet te laten gaan. Ik doe me zwarte hakken aan, en doe de deur achter me dicht. Ik pak mijn fiets het is fijn om in amsterdam-zuid te wonen je bent dicht bij het centrum, en je kan dus makkelijk de fiets nemen. Terwijl ik aan het fietsen ben kijk ik op mijn telefoon en zie ik dat het kwart voor tien is. Waarschijnlijk ben ik zo net op tijd. Na zo'n tien minuten kom ik aan op het Rembrandtplein. Simone staat er al met haar fiets.

'HEEEYY' zeg ik vrolijk terwijl ik haar een stevige knuffel geef.

'Hey mopp!'

'Hoe gaat 't ik heb je fucking lang niet gezien fijn dat ik je weer zie.'

'Ja hè, het gaat goed met jou?'

'Ook goed, laten we gaan ik heb er echt zin in.'

'Ja, ik ook laten we gaan.'

Dit wordt zonder twijfel een leuke avond!

Stalker

Het is al bijna tien uur ik denk dat ik maar eens moet gaan. Ik ga alleen uit. Welke idioot gaat er nou alleen uit zullen de meeste mensen denken. Nou ik dus. Zelf heb ik er geen problemen mee iedereen is aangeschoten sommigen dronken, en mensen kunnen dan opeens wel met me praten. Meisjes willen dan wel zoenen. Ik mag ze zelfs aanraken op plekken waar ik dat normaal gesproken niet mag doen. It's a paradise daar heb ik niemand voor nodig. Me, myself and the ladies. Soms willen een paar domme wijven toch niet meewerken die hebben gewoon wat extra's nodig. Voor hen heb ik wat fun pilletjes. Ik trek een chique zwarte broek aan met daarboven een witte polo. Ik doe een mooi horloge om, en trek simpele sneakers aan. Zonder gedag te zeggen doe ik de deur achter me dicht. Ik pak mijn fiets en vertrek.

gestalktWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu