Hoofdstuk 4

2.2K 86 13
                                    

Mila

Eindelijk weekend! Ik ben pas wakker en ik heb zin om vanavond uit te gaan en helemaal los te gaan, even al mijn zorgen vergeten. Eva is niet echt een type die uitgaat, dus ik bel Simone mijn mede-exhockeyster.
'Hey met Mila heb je zin om vanavond uit te gaan?'
'Hey Miel ja hoor er is een nieuwe tent geopend misschien kunnen we daarheen?'
'Ja, leuk! zie ik je om tien uur op het Rembrandtplein?'
'Ja top tot vanavond,doeiii!'
'Doei.'
Ik hang op en ga naar beneden om te ontbijten. Als ik de keuken in loop zie ik dat mijn moeder ei aan het bakken is. Hmmm lekker dat is nu net waar ik zin in heb. 'Mam kan je er gelijk eentje voor mij bakken?' 'Ook goedemorgen Mila wat is er toch de laatste tijd met je, je hebt geen fatsoen meer.' Waarom moet me moeder altijd zo dom doen. 'Goedemorgen mam' zeg ik nadat ik haar een kus geef. 'Ga zitten meis je ei komt eraan.'
'Bedankt, mam.'

Stalker

Als ik wakker word is het eerste waar ik aan denk Mila. Soms denk ik: stop met aan Mila denken zet haar uit je hoofd ga iets nuttigs doen. Dat lukt gewoon niet het wil niet baten. Ik denk dat ik vandaag iets moet doen iets waardoor ik Mila kan vergeten. Ik moet uitgaan! Lekker veel zuipen en met sexy meisjes dansen. Volgensmij was er een nieuwe tent geopend ik denk dat ik daar heen ga.

gestalktWhere stories live. Discover now