Hoofdstuk 6

2.2K 83 15
                                    

Mila

Ik voel me benen amper, maar dat maakt niet uit want ik voel me goed! Ik heb het gevoel dat ik de hele wereld aan kan. Ik wil meer drank dus loop ik naar de bar.

'Mag ik een whiskey.'

'Het ziet er naar uit dat jij genoeg hebt gehad meis.'

'Nouuhouuu ik wil hihi.'

'Vooruit dan maar ik wil je hier niet meer zien.' Yes meer alcohol more fun!

Als ik mijn drankje krijg weet ik niet hoe snel ik het naar binnen moet slokken. Op naar de dansvloer.

Stalker

Als ik dat spul in Mila's drankje wil hebben heb ik hulp nodig ze mag me niet zien. Ik moet ervoor zorgen dat een andere jongen op haar afstapt, een drankje voor haar haalt en het spul erin doet. Ik kijk rond en zoek een geschikte jongen. Ja, perfect ik zie een jongen met blond haar waar veel gel in zit. Hij draagt een v-hals t-shirt met een merk broek eronder. Mila zou zo een jongen vast wel interessant vinden. Waarschijnlijk vindt ze in de situatie waarin ze nu zit iedereen aantrekkelijk. Als ik mijn identiteit niet verborgen moest houden was ik al op haar afgestapt. Ik stap op de jongen af.

'Hey, gast kan je wat voor me doen.'

'Hangt ervan af wat.'

'Zie je dat meisje daar.' Ik wijs naar Mila.

'Ja, lekker wijf. Is ze je chick?'

'Nee man.' Ik laat hem de pilletjes zien.

'Ik snap wat je wilt hoe kan ik je helpen?'

'Spreek haar aan en bied haar een drankje aan, maar zorg ervoor dat ze niet meegaat. Ga dan onopvallend met haar drankje naar de heren wc. Doe daar twee van deze pilletjes in haar drankje. Ik geef hem de strip met pillen, en hij stopt het in zijn broekzak.

'Wat krijg ik ervoor?' Ik stop hem een briefje van vijftig toe en wenk naar hem dat hij moet gaan. Als alles volgens plan gaat heb ik Mila straks in mijn armen.

Mila

Ik dans op shotgun echt een heerlijk nummer om op te dansen. Waarschijnlijk ziet het er niet uit hoe ik nu zit te dansen, nobody cares. Opeens wordt ik aangetikt door iemand. Als ik me omdraai zie ik een mannelijk figuur voor me, maar veel kan ik niet zien ik zie vaag dat hij blond haar heeft.

'Heyy mooierd.'

'HOOOII.'

'Haha zo jij bent vrolijk je wilt zeker wel een drankje?'

'Jaaa hoor.'

'Blijf maar hier ik haal een drankje voor je. Wat wil je?'

'Verras me maar.'

'Ik ga je zeker verrassen.'

'Hihi gekkie.'

Na een tijdje wachten vind ik het wel lang duren. Net wanneer ik naar de bar wil lopen zie ik de jongen aankomen met mijn drankje.

'Aah bedankt wat is het?'

'Het is een mix van de zaak.' Ik neem een slok en proef tot mijn verbazing dat het drankje best zout is.

'Lekker hoor, hoe heet je?'

'Sam en jij?

'Mila.' 'Proost!' Proost!'

Stalker

Hij heeft haar het drankje gegeven ze drinkt het nu op. Nu moet ik nog een halfuur wachten. In de eerste fase gaat ze misselijk en duizelig worden ze gaat naar de wc willen gaan. Ze zal alleen maar schimmen zien en geen gezichten meer kunnen herkennen. Alles zal in haar hoofd een achtergrond stem zijn. In die fase moet ik toeslaan en haar naar een rustig plekje brengen. In de tweede fase in ze buiten bewust, en weet ze niet wat er met haar gebeurd. In die fase kan ik doen wat ik wil doen.

Mila

Kort na het drankje voel ik me opeens misselijk. Dit heb ik nog nooit gehad hoe heb ik zoveel kunnen drinken. Ik heb zin om te kotsen puur voor de opluchting maar ik weet niet waar de wc is. Ik weet niet waar wat is. Is links rechts of is rechts links. Ik wordt gek. Ik wil weg hier het is te benauwd ik wil een uitgang vinden maakt niet uit waar ik terechtkom, als ik hier maar weg ben. Er zijn hier allemaal rare wezens om me heen. Waar zijn alle gezichten gebleven? Waar ben ik? Hoe ben ik hier gekomen? Ik wil lopen maar ik heb geen voeten meer ik wil praten maar mijn mond is dichtgelijmd. Ik wil kijken maar mijn ogen zijn gesloten. Red me alsjeblieft iemand.

Ik voel vaag getik op mijn lichaam het getik wordt harder. Ik wil iets zeggen maar het gaat niet. 'Ik help je het komt allemaal goed.' Dankjewel haal me weg hier. Ik wordt opeens een stuk lichter. Zweef ik? Is dit God die me naar de hemel brengt? Sorry God ik had in u moeten geloven. Het lijkt wel eeuwen te duren is dit de hemel. Zweef maar zacht tel tot acht. 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8. Ik wordt weer zwaar. Is God boos ik wil in de hemel blijven! Breng me terug alstublieft. Ik voel warmte op mijn lichaam. Ik hoor een zware ademhaling. Iets drukt in me. Ik wil weer zweven. De druk is weg ik val weg. Zweef maar zacht tel tot acht. 1,2,3,4,5,6,7... zwart.

gestalktWhere stories live. Discover now