Nawoord

1.1K 92 50
                                    

Hierbij is het boek (helaas) afgelopen. Ik heb het verhaal zeker met plezier geschreven. Er zaten vaak erg gevoelige en aangrijpende stukken in, mede doordat ik het verhaal echt met gevoel heb geschreven. Ik heb geprobeerd mezelf zo goed mogelijk in de personages te plaatsen, het verhaal spannend te maken en aan de reacties te lezen is dat me aardig gelukt! Bedankt voor het lezen van gestalkt! Ik vind het super dat mensen mijn boek hebben gelezen en steeds weer nieuwsgierig waren om verder te lezen! Ik wil iedereen bedanken voor de reads, votes en comments! Het is zo motiverend om steeds te zien dat er positief wordt gereageerd op je verhaal. Zouden jullie hier ook een reactie achter willen laten over hoe jullie het boek in het geheel vinden? Deel dit boek met je vrienden en/of vriendinnen, als je dit boek helemaal te gek vind!
Graag zou ik iedereen willen aanraden om zelf ook verhalen te schrijven op wattpad, je leert er heel veel van! Alle mensen die mijn verhaal hebben gevolgd, maar nog geen account hebben zou ik willen aanraden om een account aan te maken, zodat jullie zelf ook kunnen schrijven, leeslijsten kunnen aanmaken, kunnen reageren, voten of boeken kunnen toevoegen aan je eigen bibliotheek!
Ik neem een tijdelijke pauze, als ik een leuk idee heb voor een nieuw boek zal ik nog een boek schrijven. (Ga er maar van uit van wel) Natuurlijk zijn suggesties altijd welkom! In de tussentijd schrijf ik boekrecensies op mijn tweede account @wprecensies alle genres zijn welkom! Nogmaals bedankt iedereen!

gestalktWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu