♠︎ switch

2.7K 267 78
                                    

Keyifli okumalar :)

Biri beni kendime getirsin

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Biri beni kendime getirsin. Neyim var benim? Neden olmak için bunca zamandır çabaladığım kişiliği kazandığım anda bir başkasına dönüşüyorum? Değişim iyi bir şey mi? Beni güçsüzleştirdiğini hissediyorum. Gücün elimden alındığını hissediyorum. Aşık olmak böyle bir şey mi? Onunla olamıyorum ama onsuz da olmaya katlanamıyorum. Neyim var benim?

Ellerimi birleştirip gökyüzüne bakmak istiyorum. Dua etmek... Tanrım, kurtar beni. Bu duygudan. Bu karmaşadan. Çek çıkar beni! Ama fayda yok. Karmakarışık duygularımla yine baş başayım. Bulaştığım lanetten kendim kurtulacağım. Ama bu lanet öyle tatlı ki... Belki de sadece boyun eğmeliyim. Aşka kendimi bırakıp gidersem, her şeyimi kaybeder miyim?

"Günaydın Jimin."

Evet, cevap gelmedi. Kendisi hala kafesinde. Ona sinirliyim. O da bana sinirli. Ricasını kabul etmedim. Nasıl kabul ederim? Bu kadar düşmeye hazır değilim.

"Günaydın Taehyung."

"Jungkook... Beni buradan ne zaman indireceksin? Hatamın farkındayım. Cezamı çekmeye de hazırım. Ama artık kollarım dayanmıyor."

"İnmek istiyorsan indireyim."

Taehyung hala ellerinden tavana asılıydı.

"Yo, dur!"

Panik olup bacaklarını sallamaya başladı. Ses tonumdan tedirgin olmuştu.

"Seni indireceğim."

"Hayır! Dokunma bana! Yalvarırım!"

Taehyung'un zincirini çözdüğümde hızla yere düştü. Ama hiç vakit kaybetmeden ayağa kalktı ve benden kaçmak için birkaç adım geri gitti.

"Neyin var Taehyung?"

"Beni öldüreceksin değil mi? Hatamı affetmeyeceksin! Buna göz yummayacaksın!"

Ne yapacağını bilemeyerek etrafına bakındı. Elleri titriyordu. Korkuyla kendini yere attı ve ayaklarıma kapandı.

"Yalvarırım sana! Orada asılı kalmaya razıyım!"

Gülümsedim. Yalvaran yüzü o kadar güzel ki... Eğer Tanrı varsa onunla kavga edeceğim. Böylesine bir varlığı insan adı altıda yarattığı için. Biz aynı olamayız. Taehyung... O kadar güzel ki. Onun yüzüne uzunca baktıktan sonra kendimi bir canavar olarak görüyorum. İri yarı çirkin bir yaratık. Çünkü bir insan böyle gözüküyorsa ben onlardan biri değilim.

Eğilip bir elimle kolunu diğer elimle çenesini tuttum. Yavaşça kaldırıp bana bakmasını sağladığımda gözlerinden yanaklarına birer damla yaş düştü. Ölmek istemiyordu. Belli ki hala ölmeden önce yapmak istediği bir şeyler vardı.

"Öldürmek mi?"

Çaresizlik akan gözleri bir anda umutla doldu.

"Kalk ayağa güzelim. Seni öldürmeyeceğim."

THE SUFFERERWhere stories live. Discover now