Šílený zabiják #15

416 49 30
                                    

Byli jsme asi 4 ulice od místa souboje, když do nás z boku narazilo auto...

Nic jsem neviděl. Slyšel jsem jen hlasy.
Dva páry rukou mě držely za paže a vlekly mě dlouhou chodbou. Ruce jsem měl svázané a samozřejmě jsem měl na hlavě černý pytel. Bylo mi to hned jasné. Buď jsme zabili někoho z mafie, tajné organizace nebo milice. Mafie mi nepasovala, protože takhle mafie nevystupuje. Takže nejspíš tajná milice.
Konečně jsme se zastavili.
Zvedli mi ruce a připevnili ke stropu. Podle povrchu a teploty to byla trubka. Čekal jsem že to bude řeznický hák na maso. Jaké zklamání.
Pak jsem zaznamenal pohyb u hlavy a hned na to oslepující světlo.

,,Nous avons déjà entendu parler de vous. Nous savons qui vous êtes. Pensiez-vous que vous tueriez nos gens, et alors vous disparaissez?"

Když jsem přivykl světlu a podíval se kolem, zjistil jsem že jsme v nějakém skladu.
Pak jsem se podíval na lidi před sebou. Byl tam mladý vysoký muž s černou bundou a kalhotami. S pistolí glock 34 v pouzdře u boku. Vedle něj seděl na židli starší holohlavý muž s jizvou přes tvář. Měl hnědou bundu, rifle a kanady. Taky si hrál s mým nožem. Asi se mu líbí karambit.
Usmál jsem se na něj a on úsměv pětoval.
,,Jsem rád že se vám líbí můj karambit pane."
Chtěl jsem je co nejvíc nasrat ikdyž bych neměl. Muž se na mě nechápavě podíval a pak se otočil na své druhy. Já se jen potichu chechtal. Holohlavec vstal a udeřil mě pěstí do břicha. Bolelo to jako čert. Nemohl jsem se pořádně nadechnout.
,,Nous pourrions vous donner à la police.
Mais nous aurons peur pour tous notre peuple. Ils étaient nos amis. Celui qui nous pense il va mourir."
Vůbec jsem nerozuměl co mi ten muž říkal. Ale došlo mi to hned potom co do místnosti přivlekli Smiley a přivázali ji k židli. Ve mě pomalu narůstal jistý hněv. Zatínam jsem zuby když jí strhli pytel z hlavy a měla natržené obočí a krvavé potůčky u nosu a úst.
"Podívej Miku, tvoje holka tu před tebou sedí úplně domlácená. Kdo za to může? Ty. Tys ji tak ohrozil. Smiley tady jisto jistě zemře, daleko od domova, úplně sama, bez možnosti se jakkoliv bránit ani se zachránit. A můžeš za to jenom ty!"
,,Nech toho Jamesi! To ty jsi mi radil abych tu holku zabil. Řekl jsi že bude sranda. Je to tvá vina!" ,,Ne. Je to jen tvá vina Miku. Jsi vysoce inteligentní, takže jsi jistě myslel na to že nikdo, nikdo nemůže řídit rozhodnutí tvé nebo cizí. Jsi svobodně myslící tvor Miku. Takže když někdo řekne abys udělal něco nevšedního a mimo jejich normalitu a ty to uděláš. Nikdy to není vina prvního, ale druhého. Protože se sám rozhodl. Takže netvrď že za zranění, jenž Smiley má, můžu já. Jsem ve tvé hlavě Miku. Nejsem skutečný. Ty ano. takže se rozhoduješ sám."
(James měl naprostou pravdu. Já se tak rozhodl. Tudíž jsem za to nesl odpovědnost já.)

Supěl jsem vzteky, když mlátili mou dámu do obličeje a do břicha. Pak se ale stalo nemožné. Nemělo se to stát, ale přesto se to stalo. Mé pouta se rozlomila a já byl volný. Neřešil jsem proč se to stalo a vyrazil jsem vpřed. Vyrazil jsem holohlavci karambit z ruky, uchopil ho a zabořil ho mezi 4. a 5. žebro. Trhnutím do strany jsem prořízl levou plíci a vytvořil dlouhou jizvu.
Prognóza...
Zemře na akutní krvácení. Odhadem do 2 minut.

Šílený zabiják [DOKONČENO]Onde histórias criam vida. Descubra agora