Capitolul 33

817 46 3
                                    

Intind bratul in partea opusa a patului sa-mi cuprind iubita in brate, dar locul e gol. Hmm, mda, dupa mirosul divin care vine din bucatarie cred ca stiu unde e. Suntem de doua zile numai noi doi, singurei, rasfatat cu cea mai buna mancare si cele mai frumoase zile din viata mea. Zambesc la amintirea noptii care a trecut si imi doresc ca toate clipele alaturi de Ioana sa fie la fel de magice ca azi noapte. Ma ridic lenes din pat sa fac un dus inainte sa cobor la micul dejun, care ma gandesc ca nu e inca gata din moment ce Ioana nu m-a trezit. Ma las prada gandurilor si amintirilor sub presiunea fierbinte a apei si aproape ca uit unde ma aflu cand simt doua brate care ma cuprind si dintr-o data universul meu se restrange.

- Pot sa fac dus cu tine?

- Nu stiu? Poti? O intreb lingusindu-ma pe langa ea.

- Cred ca, pentru asta am si venit, imi zice cu zambetul pe buze privindu-ma fix in ochi.

- Esti atat de frumoasa, te iubesc ingeras.

- Si eu te iubesc, sufletelul meu drag.

Am tras-o in bratele mele, sub dus sarutand-o salbatic, flamand, de parca nu exista alta hrana pentru mine dacat gura ei. Imi plimb usor mainile pe spatele ei si ajung cuprinzandu-i sanii si masandu-i usor pe fiecare in parte. Se ridica usor pe varfuri sa-mi regaseasca buzele si se arcuieste din ce in ce mai tare in bratele mele in clipa in care mana mea o pregateste pentru primul orgasm. O simt umeda si fierbinte si tremura atat de tare incat daca nu as sustine-o s-ar prabusi intr-o secunda. O privesc si si o vad respirand sacadat, imbujorata. O sarut apasat si privirea ei imi da acceptul ca vrea la fel de mult ca si mine sa continui. O patrund dintr-o data, putin mai brutal ca data trecuta, dar nu mi se impotriveste, dimpotriva isi strange soldurile in jurul meu, provocandu-mi senzatii si mai puternice si aproape ca nu ma mai pot controla, dar nu as vrea sa o ranesc. In momentul asta nimic nu mai conteaza pentru mine decat ea in bratele mele. Ma aplec din nou asupra sanilor ei, miscandu-ma in ea din ce in ce mai lent, o simt cum tremura de placere si o aud cum imi geme numele facandu-ma sa ma simt ca intr-un dans al naibii de excitant. Am simtit-o avand al doilea orgasm si in doar cateva clipe termin si eu sustinandu-ne unul pe celalalt de peretii cabinei de dus. E o senzatie divina sa o vad cum ma priveste aproape stoarsa de puteri si inca excitata. Continui sa-i lasa saruturi pe gat, pe umeri pe toata fata, oferindu-i sansa de a se linisti. Nu vreau sa o obosesc foarte mult pentru ca nu are voie sa se extenueze, dar jur ca daca asta nu ar fi un impediment nu i-as mai da drumul din brate zile intregi.

- Iubitule, parca trebuia sa facem un dus....

- Aha, raspund scurt sarutand-o in continuare. Nu ma pot opri sa nu te sarut, sa nu te simt. Mi-a fost atat de dor de tine.

- Andrei....

- Ador cand imi soptesti numele iubito.

- Trebuie sa iesim, o sa continuam mai tarziu, deja ma simt ca o varza murata.

- Ce?! Varza murata?! Ah, iubito, ai rupt vraja...

Rade cu pofta la replica mea si se intoarce cu spatele sa-i aplic gelul.

- Nu prea e bine ce faci acum, dar te iert de data asta ca sa nu ajungi de vanzare prin piata.

- Poftim?!

- Varza murata iubito... nu acolo se vinde? O intreb razand eu de ea de data asta.

- Ah, te urasc. Lasa-ma, ma spal singura.

Ador sa o vad cum se rasfata si ma bucura faptul sa o vad ce se simte bine, ca si-a revenit foarte bine dupa operatie si nu sunt complicatii si probleme. Am ajuns intr-un final sa luam micul dejun pe la pranz, reincalzit la microunde desigur, pentru ca nu am lasat-o sa faca altceva.

Respir iubireTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang