23 🧡 HANİ SEVGİLİN DEĞİLDİ!

6.7K 569 196
                                    

Gel eу sevgili istersen уar ol gel,İstersen уara,Ne gönlümün ԁerԁini sor bana,Ne sararan уüzümü sor,Eу gönlümün sol уarısı,

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

Gel eу sevgili istersen уar ol gel,
İstersen уara,
Ne gönlümün ԁerԁini sor bana,
Ne sararan уüzümü sor,
Eу gönlümün sol уarısı,

Aklıma koуԁum seni aklım almaԁı,
Kalbime koуԁum seni sana ԁoуmaԁım,
Arşımın aşkı уar,
Aşk sanԁığın kaԁar ԁeğil уanԁığın kaԁar..

Gecenin yıldızları yüreğine mutluluk diye dokunurken elindeki telefona ateşmiş gibi bakıyor. Gecenin bu vaktinde gelen mesajın hayrını sorgulamaya gerek olmadığı alenen belli! Defalarca okuyor fakat ne anlam ifade ettiğini çözemiyordu. Yüreğine konan bir kuş çırpınırken neden korktuğunu da anlayamıyor doğrusu. Mesaja bakarak bir şey anlayamayacağını anladığında,

" Ne oldu Burak?" diye yazıp atıyor sonunda.

Yüreğinde yeşeren korku ile içeri geçip merakla cevabı bekliyor. Sanki bir el yer etmişti boğazında ve usul usul sıkmaya başlıyordu.

" Mahalleye yakınım. Gelsen, konuşsak? "

Zaten içinde yeşeren korku yetmez gibi kendi ayağıyla nasıl huzursuzluğa adım atardı? Delirmiş miydi bu çocuk? Ve ne işi vardı gecenin köründe mahallesinde!

" Kusura bakma Burak ama gecenin bu vaktinde çıkıp gelemem. Bu kesinlikle uygun olmaz." Diyerek net tavrını koyuyor. Henüz aklını gecenin bu geç saatinde Devrim'i ile dahi gitmemişken başka bir adama gidecek kadar yitirmemişti!

Beklediği mesaj yerine ekranda yanıp sönen Burak'ın adı ile iç çekip hemen açıyor telefonu, o lanet zil sesi beynini daha da dövmeden. O ara salona gelen Yasemin hayırdır der gibi baksa da Aysima'nın parmağını kaldırıp durmasını işaret etmesi ile başını sallayıp oturuyor bir köşeye.

" İyi geceler Aysima. Lütfen kusura bakma gecenin bu saatinde rahatsız ettim."

" Şey... Doğrusu bu saat pek uygun değil. Fakat sanırım bir sıkıntı var."

Aysima her ne kadar kibar olmaya çalışsa da alttan da bir daha bu saatte aramaması için imada bulunmadan edemiyor.

" Tekrar özür dilerim... Evet iyi değilim Aysima, çok kötüyüm! Çekime başlamamız gerekiyor yarın. Fakat baştan beri benimle olması gereken kız son anda telefon edip sevgilisinin izin vermeyeceğini söyledi. Ne yapacağımı bilmiyorum! Vakit dar! Ve salak kız bizim senaryomuzda ne var ne yok. Kullanacağımız mekanlara kadar diğer gruba ötmüş! Herşeyi sıfırdan ayarlamam gerek. "

" Ne? "

Aysima'nın az önce ki kötü hisleri yenileri ile değişirken içi burkuluyor. Burak'ın daha bu sabah nasılda heyecanla anlattığını anımsayınca kötü hissetmişti anında.

" Bu.. Berbat bir durum olmuş Burak... Fakat.." diyor sonra." Bu konuda sana nasıl yardımcı olabilirim?"

Karşıdan duyduğu sıkıntılı bir iç çekişle ne diyeceğini şaşırıyor. En zor zamanında yanında olan adam o. Ağladığında ona dayanak olan omuz... Kimseye hayalini diyemezken o hayale koşmasını sağlayan adam...

TUTSAKDonde viven las historias. Descúbrelo ahora