Capitolul 35

9.4K 466 368
                                    

-Lunna, trezeste-te! Trebuie sa mergi la scoala. am auzit vag vocea tatei.

- Mai lasa-ma putin sa dorm... am mormait inca adormita.

- Nu pot sa te las. Trebuie sa te trezesti. a insistat. Trezeste-te, imbraca-te si vino jos, ca trebuie sa apara cineva din clipa in clipa.

Am expirat adanc, inca somnoroasa.

- Ce imi pasa mie? Oricum nu e pentru mine...

- Ba da, asa ca ridica-te odata si odata din pat...

M-am ridicat, stand turceste cu ochii inchisi.

- Cine? am intrebat, deschizandu-mi un singur ochi, nedorindu-mi sa ma trezesc.

A oftat exasperat de faptul ca nu cooperam si mi-a spus cu mandrie.

- Vine un baiat care o sa te conduca la scoala.

- Tata... Nu.... aproape ca am tipat. Parca ne-am inteles ca nu mi se va mai intampla nimic... De ce insisti sa aiba cineva grija de mine? Nu mai am doi ani... am continuat bosumflata.

- La doi ani nu erai in pericolul de la optsprezece ani... Imi pare rau, dar trebuie sa te stiu in siguranta.

Mi-am dat ochii peste cap cat sa nu ma observe si am cedat. Vazand ca nu mai spun nimic, a iesit si m-a lasat pe mine singura, ca sa ma pregatesc de scoala. Offf! Tata, tata... Cat poate fi de insistent... Am oftat. Ce naiba sa ii mai spun ca sa scap de "dadaca"? am inspirat adanc. Cand a reusit sa gaseasca pe altcineva intr-un intervat de timp atat de scurt?

M-am ridicat din pat cu cel mai sincer dezgust față de viața si m-am dus in baie sa imi fac rutina. Ce stranie pare fața mea... Ochii imi erau umflati de la faptul ca am plans mult cu o zi inainte, iar parul imi statea vâlvoi deoarece nu ma pieptanasem de dimineata trecuta. Oare cine o mai fi cel care " vine sa ma conduca la scoala"? Sper sa nu fie vreun obsedat sexual, din aceeasi categorie ca a lui Kyle... am mai privit o data in oglinda. Cu Adam ce fac? Cum o sa il mai vad?... am gandit, simtind cum mi se formeaza un mare gol in stomac. O sa imi lipseasca... Poate o sa vina la scoala... am strans buzele intr-o linie. Chiar daca nu sunt prea respectate regulile scolii, oricum nu se permite sa fie vazute persoane straine pe teritoriul ei...

Mi-am luat pe mine primii blugi pe care i-am gasit si primul tricou ce l-am vazut, nepasandu-mi cu adevarat cum arat. Nu am in plan sa ma dichisesc pentru un necunoscut... Vreau doar sa scap si de el.... mi-am dat ochii peste cap. Ar trebui sa imi pregatesc un carnetel in care sa scriu toate plangerile pentru "dadacele" mele? Daca o sa fie mai multe, cred ca tata va ceda si ma va lasa in pace... Sper....

Aleasa (Volumul II)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum