«Νέο μήνυμα.»

589 29 2
                                    

Η Βικτόρια γύριζε σπίτι της με ένα μούδιασμα στο στήθος της. Το μούδιασμα που είχαμε μικρά όταν κάναμε κάτι λάθος και το ξέραμε. Ένα αίσθημα ενοχής. Έντονης ενοχής που κάπου ήθελε να το βγάλει αλλά δεν ήξερε που. Να κλάψει; Δεν ένιωθε πως ήθελε να κλάψει; Να ουρλιάξει; Ούτε αυτό. Ένιωθε πως είχε καταπιεί τη μιλιά της. Τίποτε δεν φαινόταν να μπορεί να φτιάξει αυτό που έκανε. Πως θα μπορούσε κιόλας; Να φώναζε τουλάχιστον το όνομα του αγοριού ίσως ακουγόταν λιγότερο προσβλητικό. Η Ιζαμπέλα ήταν φανερά θυμωμένη απογοητευμένη και πληγωμένη. Με το δίκιο της. Και με το αγόρι της τι γινόταν; Πριν γίνουν τα πράγματα μαζί τους ξεκάθαρα ερωτικά, ανέφερε πως υπάρχει ένα αγόρι στη ζωή της. Το αγόρι που έκανε γαμάτο σεξ και γαμιούνται κάθε μέρα. Που η σχέση τους είναι λες και βγήκε από ταινία. Αυτό το αγόρι ήξερε πως η Ιζαμπέλα έριχνε κοπέλες στον... Καναπέ της και τους έκανε όσα έκανε; Μήπως δεν υπάρχει αυτό το αγόρι και το έβγαλε από το μυαλό της για να την κάνει να ζηλέψει; Δύσκολο..
Της φαινόταν τραγικό το πόσα έγιναν μέσα σε μια μέρα σε εκείνο το σχολείο. Δεν ήθελε να ξέρει τι θα γινόταν στη συνέχεια. Και ταυτόχρονα η περιέργειά της την έτρωγε από μέσα προς τα έξω, την γέμιζε ανυπομονησία να έρθει το αύριο, κι ας ήξερε πως θα είχε να αντιμετωπίσει μια φανερά εξοργισμένη Ιζαμπέλα, αλλά ήξερε ακριβώς τι θα της έλεγε. Ότι τι; Αυτή μπορεί να έχει γκόμενο και να γαμιούνται κάθε μέρα και να είναι τέλειο και να είναι η σχέση τους λες και βγήκε από ταινία, ενώ η ίδια δεν μπορεί να μπερδευτεί και να φωνάξει ένα λάθος όνομα στο σεξ; Το πράγμα βρωμάει αδικία.. και της ακουγόταν κάπως ηλίθια δικαιολογία αλλά προς το παρόν δεν είχε κάτι άλλο.
Έφτασε σπίτι της. Ο πατέρας της είχε γυρίσει και έτρωγε μεσημεριανό, η μητέρα της κοίταζε το ρολόι της.
«Νωρίς γύρισες παιδί μου! Έγινε κάτι;»
«Μας άφησαν νωρίτερα.» είπε απότομα και κατευθύνθηκε προς το δωμάτιο της.
«Δεν θα φας;» την πρόλαβε η μητέρα της.
Η μπύρα της είχε κόψει την όρεξη εντελώς. Ή ίσως κάτι άλλο. Ίσως να έφταιγαν όλα.
«Έφαγα αργά στο σχολείο.» το ψέμα της βγήκε εύκολα και εντυπωσιάστηκε από τον εαυτό της.
Κλείστηκε στο δωμάτιο και έπεσε στο κρεβάτι αφήνοντας μια μεγάλη εκπνοή. Μόλις το κινητό της έπιασε wifi άρχισε να χτυπάει σαν παλαβό στα μηνύματα. Είχε ήδη ένα αίτημα από την Ιζαμπέλα, και τρία νέα μηνύματα. Το ένα ήταν από τη φίλη της που μετακόμισε. Το επόμενο από έναν τύπο που είχαν ένα σχετικά αδιάφορο φλερτ πριν από δύο χρόνια. Το τελευταίο μήνυμα έκανε την καρδιά της να πεταχτεί από το στήθος της. Ξαφνικά έβαλε τα κλάματα και προσπάθησε να πάρει ανάσα.
Τζιμ: «Πρέπει να σε δω... Επειγόντως!!»

Ερωτεύτηκα την κολλητή μου.Where stories live. Discover now