"...pay attention, I hope that you listen..."

1.9K 45 3
                                    

Įėjome į labai jaukų namą, netoli mano gatvės. Čia gyvena Lou. Vidus buvo šviesiai bei tamsiai rusvos spalvos, baldai priderinti prie sienų, gražūs laiptai, o ant sienų kabėjo, kaip spėju, šeimos nuotraukos. Jose buvo tamsių rudų plaukų moteris, tamsių plaukų vyras, keturios mergaitės, iš kurių dvi buvo dvynės, bei pats Louis. Atrodo tobula šeima.

Su Zayn nuėjome į svetainę, kur sėdėjo Niall, Louis ir Gemma. Apsidairiau ieškodama Liam, bet jo čia nebuvo. Prisėdau šalia Gemmos, o iš kitos pusės atsisėdo Zayn. Jaučiau kaip kišenėje gana dažnai vibruoja telefonas, pranešdamas, kad atėjo nauja žinutė, bet ignoravau tai. Nesiruošiau jų atidarinėti prie visų. Jei tai vėl jis, Zayn iškels didelį skandalą. Sėdėjome tyloje ir kaip supratau laukėme Liam, džiaugiausi jog Zayn niekam nieko nepasakoja, nenorėjau, kad kiti žinotų mano problemas.

Išgirdau atidaromų durų garsą ir Liam balsą, jis su kažkuo šnekėjosi. Po kelių sekundžių Liam pasirodė svetainėje, o už jo ėjo miela, garbanotų plaukų mergina.

-Susipažinkit, čia Danielle. Mano mergina.-Liam pergalingai nusišypsojo ir visi prisistatė jai.

Liam ir Daniellei atsisėdus visi ėmė šnekėtis su jais, klausinėti kaip susipažino ir kitokių įvairių dalykų. Viską nutraukė Zayn.

-Turim problemą. - garsiai pasakė ir visų akys smigo į jį.

-Kokią? Maniau su mūsų problemomis jau baigta.- Niall pasimetęs žiūrėjo į Zayn.

-Taip, su mūsų problemomis baigta. Visi atsimenat James Baker? - visi, net ir Gemma kaip šuniukai palinksėjo galvas, išskyrus Danielle.-O tą merginą, kurios jis vos neišprievartavo praeitais metais? - visi vėl palinksėjo. -Ta mergina Alex ir dabar jis ją persekioja. Nežinau kaip jis sužinojo, kad ji čia, bet turim padaryti taip, jog čia jo nebeliktų. Tikriausiai jis nežino, kad mes čia taip pat.

-Gerai, viskas paprasta. Kaip ir seniau?- Liam klausiamai pažiūrėjo į Zayn.

-Šį kartą viskas ne taip paprasta. Mes ne savo mieste, todėl vos palietus James, būsim išvaryti. Visi. Mes prižadėjome Paul, kad nieko panašaus nebus. Yra du variantai. Kaip nors nuvilioti jį į kurį nors mums priklausantį miestą arba tartis su Paul. Kad ir ką darytume, reikės laiko. Alex čia nesaugu, jis visur aplink ją, ji ne visada su mumis, todėl nebus taip paprasta ją apsaugoti.

-Nuo kada jos problemos tapo mūsų problemomis? Kodėl ji nesikreipia į policiją?- Niall piktai debtelėjo į mane. Stojo nejauki tyla.

-Niall teisus. Neturėtumėte kelti sau pavojaus dėl manęs. Kad ir kas tas Paul, manau neverta rizikuoti su juo. –atsidusau.

Zayn atsistojo ir persisvėrė per stalą pasiremdamas rankomis, prie pat Niall veido.

-Radau tave suspardytą sename sandėlyje. Su Harry tave apgynėme nuo Rick ir jo gaujos. Manai tada tai buvo mano problema?-piktai paklausė.-Manai man reikėjo gelbėti tavo subinę?

Niall nuleido žvilgsnį į žemę ir sumurmėjęs „Atsiprašau" išėjo. Visi sėdėjome tyloje ir klausėmės Niall mašinos padangų cypimo išvažiuojant iš Louis kiemo.

-Jei dar yra nenorinčių padėti Alex, tiesiog pasakykit. Padarysime tai dviese su Zayn.-Gemma apsidairė laukdama kol dar kasnors prabils, bet niekas to nepadarė.

-Alex, nuo šiol tu mūsų draugė ir šeimos narė. Padėsime tau visada.-Liam mirktelėjo, o visi kiti palinksėjo pritardami.

-Puiku, per kelias dienas su vaikinais kažką sugalvosim.-atsiduso Zayn.

Netrukus Liam su Danielle išvažiavo pas Liam tėvus, todėl likome keturiese. Su Gemma kalbėjome apie stojimą į universitetą kitais mokslo metais, o Zayn ir Louis kalbėjo apie mašinas. Gemmai suskambėjo telefonas ir vėliau ji paprašė Zayn, kad jis pavežtų ją iki ligoninės. Kažkas dėl Harry. Likau viena su Louis, todėl pasidarė kiek nejauku.

Always (1, 2, 3 sezonai) Место, где живут истории. Откройте их для себя