"...now you know me, for your eyes only..."

1.5K 46 0
                                    

Kol merginos buvo išvykę, jog joms niekas nenutiktų, o vaikinai rūpinosi kitais reikalais, aš su Harry pagalba persikėliau į butą, kurį nupirko Emily. Kelias dienas praleidau kartu su Harry. Jis nepalikdavo manęs nė minutei. Kartu pusryčiaudavome, pietaudavome ir vakarieniaudavome, žiūrėdavome televizorių, tvarkydavome jo reikalus. Jis netgi miegodavo mūsų bute ant sofos. Stipriai suartėjome, sužinojau daug apie jį, o jis apie mane. Kartais mieste jis paimdavo mane už rankos ar apkabindavo ir tai buvo malonu. Man reikėjo nusiraminti ir Harry puikiai tam tiko.
Todėl grįžus merginoms ėmiau jo vengti. Neatrašiau jam į žinutes, vėliau neatsiliepdavau kai jis skambindavo, kelis kartus jam atėjus apsimesdavau, kad manęs nėra namie, o kai visi eidavo susitikti, pasakydavau, jog prastai jaučiuosi ir būdavau palikta ramybėje.
Man patiko būti su Harry, bet negalėjau to tęsti toliau. Bijojau, jog aš jį isimylėsiu, arba blogiau - jis isimylės mane.

Pakilau iš lovos su mintimis apie Harry. Nuo spintelės pasiėmiau telefoną ir patikrinau pranešimus. Dar kelios žinutės nuo Harry. Padėjau telefoną atgal ir pasiėmusi švarius rūbus nuėjau į vonią atlikti visą rytinį procesą. Susitvarkiusi veidą bei plaukus nutariau šiek tiek apsitvarkyti bute. Emily su Carol namuose nebuvo, todėl garsiai pasileidau muziką ir šluosčiau dulkes nuo lentynų bei palangių.

Po kelių valandų namai blizgėjo ir aš galėjau atsipūsti. Išjungiau muziką krisdama ant sofos. Žvilgtelėjau į laikrodį, kuris jau rodė 4:16.
Pro duris įvirto Emily ir Carol su pilnais maišais maisto.

-Sveika, Alex.-Emily pakštelėjo man į skruostą.-Tvarkeisi? Namai tiesiog blizga!-jos akys suspindėjo.

-Taip, nelabai turėjau ką veikti. Kam šitas maistas?-paklausiau kai ji traukė įvairius užkandžius iš maišo.

-Niekas taip ir neapsilankė čia po mūsų įsikūrimo, todėl visi rinksimės pas mus.-mirktelėjo ji.-Ir jie dar nematė tavęs.

Išplėčiau akis ir greitai nužingsniavau į savo kambarį. Šį kartą nepavyks pasislėpti nuo jo, todėl privalėjau kažkur išvykti.
Iš spintos išsitraukiau melynus plėšytus džinsus ir juodą megztinį. Ketinau rengtis, kai kažkas pabeldė į duris.

-Užeik.

Pro duris galvą įkišo Carol.

-Žinau, kad jo vengi. Bet Emily supyks jei nebūsi čia. Išsisukai jau begalę kartų.-liūdnai pažiūrėjo prisėsdama šalia.

-Aš nega...

-Gali.-ji mane iškart pertraukė.-Negalėsi nuo jo slėptis visą gyvenimą savo kambaryje. Kadanors turėsi su juo pasikalbėti. Jei nori, venk jo ir šį vakarą, bendrauk su Gemma arba Zayn, bet neliūdinkime Emily.-šyptelėjo ji palikdama kambarį ir uždarydama duris.

Galvojau apie tai ką ji pasakė ir tikriausiai ji buvo teisi.
Užsitempiau džinsus ir apsimoviau megztuką. Šiek tiek pasidažiau ir išleidau plaukus.
Virtuvėje Emily ruošė maistą, todėl mes su Carol nusprendėme padėti. Kai viskas buvo baigta Emily išėjo persirengti, o mums buvo patikėta priimti svečius.
Nuskambėjus pirmąjam skambučiui nuėjau prie durų pažiūrėdama per durų akutę. Pravėriau duris ir mane iškart apkabino Gemma. Padariau tą patį bei inktelėjau iš paskos einančiam Niall.
Netrukus atėjo ir Zayn, kuriam pažadėjau rimtą pokalbį, vėliau Liam su Dani, o tada Louis atsivežė El. Visi šnekučiavosi svetainėje, o aš vis dar laukiau, kol jis pasirodys.

-Maniau nenori, jog jis čia būtų.-sušnibždėjo Carol man į ausį.

-Nenoriu.-linktelėjau jai.

-Tai kodėl vis dar jo lauki?-nusijuokė ji palikdama mane toliau sėdėti.

Žiūrėjau į vieną tašką galvodama apie Carol žodžius. Nesuprantu, kodėl noriu, jog jis ateitų.
Praėjus pusvalandžiui vaikinai nusprendė išeitį į kiemą parukyti, tad likome tik merginos.

Always (1, 2, 3 sezonai) Where stories live. Discover now