"...for when you're lonely and forget who you are..."

1.6K 58 0
                                    

Važiavome penkiomis atskiromis mašinomis, visiškai susimaišę. Tai buvo Louis mintis. Važiuodami kartu rizikuosime daug labiau. Pirmieji išvažiavo Zayn ir Emily, vėliau Louis su Danielle, Niall su Carol, Gemma ir Liam ir galiausiai paskutiniai važiavome mes su Harry. Nepraėjus nei dvidešimčiai minučių važiavimo tyloje, sustojome degalinėje. Kiti jau laukė čia. Trumpam išlipau iš mašinos nueidama prie ratu stovinčių merginų. Vargšė Carol. Juk ji dar tik vaikas. Ji buvo apsikabinusi Emily, o ši jai glostė galvą ramindama. Visos tyloje žiūrėjo į žemę ir laukė kol degalai bus pripilti. Girdėjau kaip Harry aiškino visiems kur turime išsiskirti ir susitikti bei kas turi išvažiuoti pirmiau.

-Kaip laikotės?-pasiteiravo Zayn atsistodamas šalia manęs. Visos palinksėjo jam ir jis atsisuko į Emily.-Mums laikas.-silpnai šyptelėjo jai.
Ji atsiduso ir kažką sušnibždėjusi Carol nuėjo į Zayn mašiną. Carol priėjo prie manęs ir paėmė mano ranką. Gemma padėjo galvą man ant peties.

-Gal kuri nors iš jūsų turite ausines?-paklausiau tikėdamasi išgirsti teigiamą atsakymą.-Atrodo, jog Harry nelabai mane mėgsta, todėl nenoriu važiuoti su juo tyloje.-Dani supratingai palinksėjo ir ėmė kuistis savo tašėje. Po kelių akimirkų ji ištraukė baltus susipynusius laidus ir padavė man. Nusišypsojau jai padėkodama ir ji man šyptelėjo atgal.
Carol paleido mano ranką apkabindama. Taip pat ją apkabinau ir paleidus nulydėjau žvilgsniu iki Niall mašinos. Įsėdusi ji prisisegė saugos diržą ir pro langą man pamojavo.
Likome tryse, bet neilgam. Louis su Danielle išvažiavo iškart po Niall, o Liam pasikvietė Gemma. Ji mane stipriai apkabino.

-Prašau parašyk jei kasnors nutiks. Susitiksime ten. Sėkmės.-sušibždėjo ji ir atsitraukė.

-Jums taip pat.-liūdnai pažiūrėjau į ją ir ji nuėjo pas Liam.

Nenorėjau stovėti viena vidury degalinės aikštelės, todėl grįžau pas Harry į mašiną.
Jis sėdėjo nejudėdamas, atrodo, net nesiruošė niekur važiuoti.

-Ar mum nelaikas taip pat važiuoti?-paklausiau po penkių minučių stovėjimo.

Harry net neatsisuko į mane. Nieko nesakydamas jis tiesiog žiūrėjo pro stiklą. Link Bradford nuvažiavo trys juodos mašinos, kurios patraukė Harry dėmesį. Palaukęs dar kelias minutes, dairydamasis užkūrė mašiną ir išvažiavo iš degalinės. Važiavome keliu link Bradford, bet Harry nusprendė pasukti į šoną.

-Ar mes neturėtumėme važiuoti į Bradford? Šis kelias ten neveda.-piktai atsisukau į jį.

Jis atsiduso ir atrodo bandė suvaldyti pykti.

-Važiuojame ten kur reikia. Daugiau neklausinėk.-piktai iškošė jis ir padidino greitį.

Išsitraukiau Dani ausines ir įsidėjau į ausis. Įkišau kištuką į savo telefoną ir pasileidau dainą. Nenorėjau užsimerkti, todėl ausyse skambant melodijai žiūrėjau kur važiuojame. Aplink buvo tušti laukai, o tolumoje matėsi ryškios šviesos. Važiuojant šviesos darėsi vis ryškesnės ir ėmiau atpažinti šią vietą. Netrukus įsukome į puikiai pažįstamas apylinkes.
Harry įsuko į nežinomą man apleistą kiemą ir užgesino variklį. Jis išlipo iš mašinos ir laukė kol padarysiu tą patį. Uždariau dureles ir Harry užrakino mašiną. Išėjome iš kiemo ir ėjome gatve. Nežinojau kur tiksliai mes einame, todėl sekiau Harry.
Už kelių metrų pamačiau Steve klubą ir nusišypsojau sau. Nustebau, kai pamačiau, jog Harry eina būtent ten. Ką jis veiks pas Steve?
Tokiu metu jis neturėtų dirbti.
Harry pravėrė duris ir praleido mane pirmą. Mane pasitiko blausi šviesa ir Steve, šalia kurio stovėjo Louis su Danielle.
Atrodo, kad Steve jau viską žinojo, todėl priėjau prie jo apsikabindama, o jis man paglostė plaukus.

Always (1, 2, 3 sezonai) Where stories live. Discover now