"...keep getting deeper..."

757 16 0
                                    

Giliai kvėpavau stengdamasi išlikti rami ir nepanikuoti, bet negalėjau, žinodama, jog Harry su Troy galbūt kažkas atsitiko.
Dabar buvau tikriausiai kokioje nors apleistoje patalpoje, kur nesigirdėjo jokio garso ir buvo stebėtinai šilta. Mintyse vis stengiausi sugalvoti, kas galėtų norėti blogo man ir šeimai, bet visi variantai...na...mirę.
Kažkur toli pasigirdo žingsniai ir jie vis artėjo manęs link. Nuo mano burnos buvo kaip įmanoma švelniau nuimta lipni juosta, bet raištis ant akių vis dar ilsėjosi. Jaučiau kaip prieš mane stovintis žmogus paeina kiek tolėliau ir šalimais pasigirsta krebždėjimas. Netrukus per visą salę pasigirsta lyg ir įrašytas arba per mikrofoną sklindantis balsas. Jis akivaizdžiai buvo pastorintas ar kitaip suredaguotas, jog negalėčiau suprasti, kas tai.

-Sveika atvykusi, Alex.-grėsmingai suriaumojo.-Atleisk, jog teko nutraukti tavo vestuvių planavimą, bet pasijautėme tikrai labai įžeisti.-po to sekė trumpa pauzė ir raištis nuo akių taip pat buvo nuimtas.

Prieš mano akis išdygo šeši vyrai. Sėdėjau pririšta prie kėdės tamsioje patalpoje, kurios beveik niekas neapšvietė išskyrus vyrų su kaukėmis laikomi žibintai. Nujaučiau kažką negero, bet kažkodėl išlikau pakankamai rami.

-Darykit man ką norit, tik palikit Harry ir Troy ramybėje.-užverčiau galvą.-Ir mano draugus. Maldauju, niekam nieko nedarykit.

Visi vyrai tik papurtė galvas ir apsisukę dingo tamsoje. Kas čia vyksta?
Apsidairiau bandydama surasti bent menką šviesos šaltinį, bet aplink buvo vien tamsa.
Staiga priešais mane įsižiebė didžiulis ekranas. Iš pradžių susiraukiau nuo šviesos, bet netrukus pripratau. Ekrane švietė raidės.

"Alex"

"Visų pirma - atleisk mums."

"Mes tikrai nenorėjom."

"Gerų vestuvių."

"Z. L. N. L. I. J."

Susiraukiau nesuprasdama kas rašoma ekrane ir ką reiškia tos raidės.
Kelis kartus tyloje pasikartojo užrašai ir aš vis dar nesuprasdama stengiausi suprasti kas čia vyksta. Priešais netikėtai vėl išdygo kaukėti vyrai ir stebėjo mane. Jie susižvalgę linktelėjo vienas kitam ir aš trumpam užsimerkiau laukdama blogiausio. Jie sutartinai užkišo pirštą už savo kaukių ir lėtai jas nusiėmė. Mano akis pasiekė pažįstami bruožai ir priešais stovėjo Zayn, Louis, Niall, Liam, Isaac ir Jimmy.

-Kas per šūdas?-susiraukiau žiūrėdama į perkreiptus jų veidus.

-Kaip jau sakėme. Mes likome labai įžeisti, nes...-nutilo Louis.-Harry nesurengė bernvakario!-sušuko ir aplink užsidegė daug šviesų, pasigirdo muzika ir sprogo konfeti. Nemačiau daug, nes pasirodo, viskas vyko man už nugaros.

-Kas čia vyksta?-apsidairiau vis dar nesuprasdama.

-Nusiramink.-nusijuokė Jimmy.-Kadangi jūs patys nesurengėte nei bernvakario nei mergvakario - mes tai padarėme patys. Tik šiek tiek kitaip nei tai darė El su Louis bei Liam su Dani. Apsikeitėme pusėmis. Tu švęsi su mumis, o Harry su merginomis.

-Jūs juokaujat?-išpūčiau akis.-Norit pasakyt, Harry su Troy nieko neatsitiko ir jie gyvi bei sveiki?-paklausiau.

-Yeah, tai merginų darbas.-atsiduso Liam.-Pagal planą jūs neturėjot susiskambinti ir tiek daug išsigąsti. Atsiprašom.-šyptelėjo.

-Jūs nesveiki.-nusijuokiau ir mano kėdė buvo apsukta į kitą pusę.

Tai buvo panašu į klubą. Čia buvo kelios platformos, kur šoko merginos, aplink skambėjo muzika ir mirksėjo šviesos.
Vaikinai mane atrišo ir palydėjo į kitą patalpos galą, kur buvo pastatyta sofa ir priešais ją stovintis stalas. Ant jo buvo padėti keli kibirėliai su ledu ir į juos įkišti įvairiausi alkoholiniai gėrimai. Netrukus mergina apsivilkusi bodį pristatė mums įvairias stiklines: vynui, šampanui, viskiui ir kokteiliams. Kita taip pat apsirengusi mergina atnešė sirupų bei gėrimų kokteiliams maišyti.

Always (1, 2, 3 sezonai) Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora