"...love will remember"

823 22 0
                                    

Harry

Stebėjau ją iš toliau. Žinojau, kad įsimylėjau ją ligoninėje, tą dieną kai atsibudau iš komos. Ji buvo kitokia. Ji buvo stipri. Nuo tos akimirkos kai ėmiau ja žavėtis, norėjau apkabinti ir saugoti ją nuo visko. Bet man to daryti nereikėjo, nes ji galėjo apsaugoti save pati. Ji buvo tam pakankamai stipri. Ji buvo nepriklausoma.
Kartojau sau, jog neesu jos vertas ir esu savanaudis idiotas galvodamas apie tai, jog mes galime būti kartu. Milijoną kartų bandžiau atsitraukti nuo jos, susirasti kitą ir jos neskaudinti. Man tiesiog nepavyko. Norėjau būti šalia jos ir jausti jos šilumą. Mėgau stebėti ją miegančią, pavargusią, gaminančią, besišypsančią ar net verkiančią. Visokią.
Visada maniau, jog niekada nesusirasiu merginos. Nė viena nebuvo tokia kaip ji. Kaip mano Alex. Niekas neturi tokios didelės širdies kaip ji ir tikriausiai niekas nesugebėtų ištverti tiek, kiek ištvėrė ji. Ir kiekvieną kartą man plyšta širdis, žinant, jog neesu jai pakankamai geras, nes dažnai ją įskaudindavau.
Bet ji visada man atleisdavo. Ilgomis naktimis ji manęs laukdavo sėdėdama ant mūsų sofos, vildamasi, jog grįšiu sveikas. Kad ir kaip pyktų, pasirodžius tarpduryje ji puldavo man į glėbį ir išbučiuodavo kievieną veido lopinėlį. Kiekvieną kartą man padarius kažką neįtikėtinai kvailo, ji stipriai mane apkabindavo ir ramindavo savo širdies plakimu.
Dabar žiūrėjau į jos plačią šypseną ir spindinčias akis, vis dar nesuprasdamas kodėl man taip pasisekė ir kodėl viską sumoviau.
Pasiėmiau dar vieną taurę viskio ir vėl atsisėdau į savo vietą. Trumpam mūsų žvilgsniai susitiko, bet ji iškart nusuko akis sutelkdama dėmesį į savo pašnekovą.
Tvirtai suspaudžiau stiklinę rankoje, kai vyriškos rankos apsivijo jos liemenį ir prisitraukė arčiau. Jos balta vestuvinė suknelė tobulai tiko ant jos kūno, o jos skruostas ilsėjosi ant kostiumuoto vyro peties. Pabaigiau visą skystį buvusį stiklinėje ir susiraukiau.
Papurčiau galvą neleisdamas išriedėti susikaupusioms ašaroms, nes teko sau pripažinti, jog ji buvo geriausias dalykas nutikęs mano gyvenime ir aš visada ją mylėsiu. Visada. Always...

Always (1, 2, 3 sezonai) Where stories live. Discover now