"...forever will forever be ours..."

828 25 0
                                    

Vos pramerkusi akis aš nusišypsojau, bet nuotaika iškart subjuro. Pasenau dar metais. Kelias minutes pagulėjau lovoje ir nusprendusi, jog dar nėra taip blogai, atsikėliau.
Kol Troy miegojo aš spėjau išsimaudyti, apsirengti ir net pavalgyti. Man sėdint virtuvėje Troy kambario durys prasivėrė. Kiek išsigandau, nes tai buvo neįprasta ir greitu judesiu atsistojau nuo kėdės.
Iš už durų išlindo Troy vis dar su pižama, laikydamas kažkokį popierinį daiktą. Priėjęs arčiau jis ištiesė man popierį ir nusišypsojo.

-Su gimtadieniu.-pasakė stovėdamas ir laukdamas kol apžiūrėsiu jo dovaną.

Plačiai išsišiepiau ir apsukau laikomą daiktą. Čia buvo prikeverzota įvairių spalvotų figūrėlių ir gražiu raštu užrašyta "Su gimtadieniu, mamyte".

-Ar tai parašei pats?-nusijuokiau atsukdama jam užrašą.

-Tėtis padėjo.-šyptelėjo.

-Ačiū, mažyli.-pakėliau jį ir pakštelėjau jam į lūpas.

Jis mane apsikabino ir pasėdėjome taip kelias minutes. Tuomet atėjo laikas Troy rengtis ir pusryčiauti.
Sumaitinau jam paskutinį šaukštą košės ir suskambo durų skambutis. Padėjau dubenėlį į kriauklę ir iškėlusi Troy iš kėdutės nuėjau atidaryti durų. Čia stovėjo linksmas Harry.

-Labas.-pasisveikino.

-Sveikas.-šyptelėjau.-Tuoj sudėsiu jo daiktus. Užeik.-pasakiau ir jis linktelėjo.

Surinkau viską kas reikalinga ir sudėjau į Troy kuprinę. Nunešiau ją Harry ir iš paskos atbėgo Troy.

-Jautiesi pasenusi?-nusijuokė.

-Atsargiau su pokštais, vieną rytą gali ir neatsibusti.-mirktelėjau jam.

-Grąsini?-pakėlė antakius nusijuokdamas.

-Žinoma ne. Tik perspėju.-nusijuokiau taip pat.

-Nemanau, kad bijau tavęs.-žaismingai pavartė akis.

-Manau turėtum.-pasakiau ir jis šyptelėjo.

-Pagalvosiu apie tai.-pasakė ir paėmė ant rankų Troy.-Mums metas eiti. Susimatysim.-pasakė ir aš linktelėjau.

-Iki!-pamojavo jie man.

-Puiku, savo gimtadienį švęsiu viena.-atsidusau uždariusi duris.

Nusijuokiau iš to, jog kalbu su savimi ir papurčiusi galvą nuėjau į svetainę. Garsiai pasileidusi muziką ėmiau po truputį tvarkytis namus. Nusivaliusi visas dulkes, išsiurbusi visus kilimus ir išplovusi visus indus pagaliau galėjau atsikvėpti. Patylinusi muziką kritau ant sofos ir nusibraukiau prakaitą nuo kaktos. Išsitraukiau iš kišenės kątik suvibravusį telefoną ir jį atrakinau. Barbara buvo atsiuntusi man video, todėl paspaudžiau ant jo ir padidinau garsą. Pasigirdo jos balsas.

"Sveika. Tikiuosi sutvarkei visus savo reikalus, nes nuo dabar turi lygiai valandą susiruošti. Apsivilk ką nors gražaus, be dvidešimt penkios tavęs atvažiuos automobilis. Įsėsk į jį. Dėl Troy nesirūpink ir paskubėk!"

Barbara mirktelėjo ir video baigėsi. Gerai...
Galima sakyti nubėgau į dušą ir prausiausi apie dvidešimt minučių. Išsiploviau ir galvą ir išlipusi nusisausinau kūną. Plaukus susukau į rankšluostį ir nukulniavau į kambarį. Kelis kartus apvertusi spintą pagaliau radau ką apsirengti ir tai padariusi atsisėdau prie makiažo stalelio. Baigusi išsidžiovinau plaukus ir pasiėmiau delninę. Eidama link kolidoriaus žvilgtelėjau į laikrodį.

4:47

Liko trys minutės.
Išsitraukiau aukštakulnius ir juos apsioviau. Nužvelgiau save veidrodyje ir nusišypsojau. Suradusi raktus užrakinau duris. Į kiemą įsuko juoda mašina, todėl dar kartą patikrinusi duris, patraukiau link automobilio. Iš jo išlipo kostiumuotas vaikinukas ir apėjęs man atidarė galines dureles.

-Labas vakaras, panele Watson.-mandagiai pasisveikino ir aš jam linktelėjau, kadangi nežinojau kas jis toks.

Įsėdau į mašiną ir vikinas užtrenkė dureles. Vėl apėjęs mašiną jis atsisėdo į vairuotojo vietą ir užvedė variklį. Važiavome apie penkioliką minučių, kol pasiekėme nemažo dydžio restoraną. Automobiliui sustojus vaikinukas vėl išlipo ir atidarė man duris. Palydėjęs mane iki pat įėjimo jis palinkėjo gero vakaro ir nuskubėjo atgal į mašiną. Pravėriau duris įeidama vidun. Restoranas skendėjo tamsoje, vieninteliai šviesos šaltiniai buvo milijonas aplink išdėliotų žvakių. Čia nebuvo nė vieno žmogaus todėl kiek sutrikau. Žengiau porą žingsnių į priekį ir iš šono pasidorė Zayn su tortu, ant kurio degė žvakutės.

-Su gimimo diena, su gimimo diena, su gimimo, su gimimo, su gimimo diena.-sudainavo jis ir nusišypsojo.

-Su gimimo diena, su gimimo diena, su gimimo, su gimimo, su gimimo diena.-pasigirdo daug balsų ir Zayn iš paskos pasirodė visi likę dainuodami.

Čia buvo Emily, Carol, David, Eleanor, Louis, Noah, Danielle, Liam, Kaya, Amanda, Niall, Barbara, Isaac, Jimmy, Vicky, Jessica, Harry, Troy, Gemma, Luke, Andy, Michael ir net Mia, Felicia, Scott, Aaron bei Zack.

-Jūs juokaujat.-užsidengiau burną kai akyse susikaupė ašaros.

-Mylim tave!-visi sušuko ir tai privertė dar plačiau nusišypsoti.

-Sugalvok norą ir užpūsk žvakutes.-pasakė prieidamas Zayn.

Trumpam užsimerkiau ir vėl atsimerkiau apžvelgdama visus. Visi man brangūs žmonės buvo čia ir tai buvo pats geriausias dalykas gyvenime. Matydama juos sveikus ir laimingus priešais save, jaučiausi pati laimingiausia. Šyptelėjau visiems ir įkvėpusi smarkiai užpūčiau žvakutes. Nenoriu, kad kažkas keistųsi. Noriu, kad liktume tokie patys laimingi.

Zayn padėjo tortą ant stalo ir apkabino mane.

-Tikiuosi tavo noras išsipildys.-sumurmėjo.

-Aš taip pat.-pasakiau ir prie manęs priėjo Emily.

-Sveikinu, sesut!-stipriai suspaudė gleby.

Po jos atėjo Carol su David, vėliau Dani ir Liam bei El ir Lou su savo vaikais, Gemma su Luke, Jimmy ir Vicky, Niall ir Amanda, Barbara su Isaac, visa mano komanda, Jessica, Andy ir Michael. Galiausiai prie manęs priėjo Harry laikydamas Troy.

-Buvai pati geriausia mergina ir esi pati geriausia mama. Tiesa bičiuli?-Harry atsisuko į Troy ir šis energingai palinksėjo.

-Mylim tave.-abu sušnibždėjo apkabindami.

-Aš jus taip pat.-nusišypsojau ir atsitraukę visi trys nuėjome prie stalo.

Mums buvo įpilti gėrimai ir visi pareikalavo, jog pasakyčiau tostą.

-Am.. neesu gera tostų sakytoja, bet aš pasistengsiu.-trumpam nuleidau akis.-Nežinau kaip apsakyti šį jausmą, bet matydama jus čia, su manimi, laimingus, norisi rėkti. Rėkti iš džiaugsmo. Niekada nebūčiau pagalvojusi, jog man gyvenime taip pasiseks. Esu laiminga žinodama, jog jei kas nors nutiks visada turėsiu kur kreiptis. Esu laiminga žinodama, jog visada bus kas padės bėdoje, apsaugos. Esu laiminga turėdama ką mylėti.-akies krašteliu pažvelgiau į Harry ir Troy.-Esu laiminga, turėdama didžiulį palaikymą bei pačius geriausius draugus pasaulyje. Ir svarbiausia...esu laiminga, nes tai jūs. Jūs suteikiate man laimę ir kiekvieną dieną džiuginate.-nusišypsojau ir tęsiau.-Ačiū Emily, kuri visuomet padėjo tvarkytis su gyvenimu, Carol su David, kurie parodė, kaip reikia džiaugtis juo, Eleanor, į kurią vien žiūrint norisi būti geresniam. Danielle, kuri išmokė mane stiprybės, Amanda, kuri yra pati geriausia paslapčių saugotoja, Vicky, kurią pažįstu ne tiek daug, bet visgi yra nuostabus žmogus. Barbarai, kuri praskaidrindavo kiekvieną niūrią dieną, Jessicai, kuri visada buvo mano pusėje ir padėjo sunkiu laikotarpiu, Jimmy, kuris ištraukė mane iš nelaimių. Žinoma, mano komanda.-nusišypsojau.-Mia, Felicia, Zack, Aaron, Scott. Ne kiekvienas rizikuotų savo gyvybe. Andy ir Michael, kurie suteikė pasitikėjimo kiekvieną kartą kai būdavo sunku. Lily, kurios su mumis, deja, nebėra. Isaac, kuris išgelbėjo mano geriausią draugę.-nusijuokėme.-Luke, kuris pasirodė esąs pats geriausias pašnekovas, Niall, kuris visada mane suprasdavo, Liam, kuris visada užtardavo, Louis, kuris visada prajuokindavo. Savaime suprantama, Troy, dėkoju jam vien už tai, jog jis atsirado. Gemma, kuri nepaisant visko po visų šių metų išliko mano geriausia drauge. Zayn, kuris buvo pats geriausias draugas nuo pat pradžių. Ir Harry.-atsisukau į jį.-Ačiū, už tai, jog parodei ką reiškia mylėti.-nusibraukiau išriedėjusias ašaras.-Ačiū jums, už viską!-iškėliau taurę ir visi pradėjo ploti.
Visi iki vieno šluostėsi skruostais riedančias ašaras ir stebėjo mane. Susidaužę savo taurėmis užsivertėme jas ir išgėrėme iki dugno. Už ką? Už laimę.

Always (1, 2, 3 sezonai) Where stories live. Discover now