"...for your eyes only, I'll show you my heart..."

1.6K 48 0
                                    

-Kol būsite čia, niekas jums negrės. Charlie nėra toks kvailas, jog pultų mus.-pasakė Niall ir mes linktelėjome.-Kol kas jis neketina nieko daryti.

Šiuo metu su Niall ir Emily sėdėjome virtuvėje ir po truputį gėrėme arbatą. Emily ieškojo mums buto į kurį galėtume persikelti kuo greičiau, o Niall stebėjo Charlie veiklą per kompiuterį.

Niall telefonas supypsėjo ir jis pašoko nuo kėdės.

-Šūdas, važiuojam į ligoninę, Harry atsibudo.-išsišiepė ir visi nedelsiant pradėjome rengtis.

Emily nubėgo pakviesti Carol ir jos netrukus grįžo. Įsėdę į mašiną iš kart pajudėjome. Girdėjau mūsų padangų cypimą išvažiuojant iš kiemo ir greitis vis didėjo.
Kadangi Niall stipriai viršijo greitį, ligoninėje atsidūrėme labai greitai. Nialls pastatė mašiną beveik prie pat įėjimo ir visi nubėgome į vidų. Kolidoriuje stovėjo Gemma, Liam, Dani, Louis ir Zayn. Puoliau Gemmai į glėbį stipriai ją apkabindama.

-Pas jį palatoje daktarai bei mama, todėl kai išeis galėsime užeiti ir susipažinti kas dar nepažįstate.-greitai išbėrė Gemma. Ji buvo be galo laiminga.

-Ar manai tai gera mintis?-trumpam susiraukiau.-Jam nepakenks?

-Ne, viskas gerai. Jį paleis jau šį vakar jei tyrimai geri, todėl bet kokiu atveju teks susipažinti.-ji nenustygo vietoje ir vaikščiojo pirmyn bei atgal.

Palatos durys prasivėrė ir iš jos išėjo būrys daktarų. Pamačiau Gemmos mamą su plačia šypsena ir ji leido mums užeiti. Harry vis dar buvo su ligoninės pižama. Visi su juo apsikabino ir ėmė kalbėtis, klausinėti kaip jaučiasi.

Stovėjau kiek atokiau su Carol, Emily ir Danielle, kuri taip pat jo nepažinojo. Gemma paėmė mane už rankos ir nusitempė prie visų.

-Susipažink, čia Alex. Nauja šeimos narė, mūsų draugė.

Nusišypsodama ištiesiau ranką ir tikėjausi, kad Harry ją paspaus. Jis kiek dvejodamas piktai žiūrėjo tai į mane tai į ranką, bet visgi ją paspaudė. Toliau Gemma pristatė Emily su Carol ir Danielle. Su jomis jis buvo malonesnis. Nuėjau prie Zayn ir atsisėdau šalia jo.

-Labai neimk į širdį, jis taip kartais elgiasi, bet laikui bėgant praeis.

-Ačiū, Zayn.-nusišypsojau ir atsilošiau sofoje.

-Visus vakare kviečiame pas mus!-sušuko Gemma.-Namuose nieko nebus, lauksiu jūsų apie septintą valandą.-ji mirktelėjo ir liepė visiems išeiti, nes Harry turėjo persirengti ir susidėti daiktus.

-Gerai Gem, susitiksime vakare.-pamojavau jai ir išėjome iš palatos.

18:46

Greitai nubėgau į vonią ir įlindau į dušo kabiną. Girdėjau kaip kitame kambaryje Niall rėkia, kad vėluojam, todėl stengiausi suktis kuo greičiau. Išėjusi iš vonios, su šlapiais plaukais sparčiu žingsniu ėjau į kambarį išsitraukdama švarius rūbus. Vos persirengus ėmiausi plaukų ir makiažo. Niall vis ragino mane paskubėti ir juokėsi iš to, kiek laiko merginoms reikia susiruošti. Nuo stalo pačiupau telefoną ir išskubėjau. Mums sėdint mašinoje telefonas ėmė skambėti.

-Kur tu po velnių esi?!-išgirdau garsų Gemmos balsą bei muziką fone.-Harry surengė čia sušiktą vakarėlį ir aš ne prieš, bet visi mane paliko, todėl aš viena!-ji vėl sušaukė.

-Viskas gerai, būsiu už dešimt minučių.-nusijuokiau ir panaigiau pokalbį.

Po kelių minučių buvome netoli Gemmos namų, bet telefonas vėl ėmė skambėti. Vėl nepatikrinau kas skambina, nes greičiausiai tai buvo Gemma.

Always (1, 2, 3 sezonai) Where stories live. Discover now