"...forever will forever be ours..."

1K 26 0
                                    

Išaušus rytui nei Emily nei Carol neradau, todėl vėl būdama viena pasidariau pusryčius, išsimaudžiau bei apsirengiau. Susirinkau išmėtytus rūbus sudėdama juos į lagaminą. Iš senosios spintos išėmiau kelis likusius drabužius ir pasimatavusi juos taip pat įsimečiau į lagaminą. Susirinkau rėmelius su nuotraukomis ir gražiai supakavusi juos į dėžutę įsimečiau į rankinę. Užsegiau lagaminą ir pastačiau jį prie durų. Iš savo kambario pasiėmiau kompiuterį, pakrovėją, makiažą. Iš vonios pasiėmiau dantų šepetėlį, šukas, visas higienos priemones, kurias buvau atsivežusi. Viską susidėjusi į rankinę ją užsegiau prieš tai patikrindama ar jau keturias dienas išjungtas telefonas vis dar guli ten. Atsidusau apsidairydama ir įsitikindama, kad nieko nepalikau. Nusivežiau savo lagaminą prie lauko durų ir ant jo viršaus uždėjau rankinę.

Pažvelgiau į laikrodį, kuris rodė jau ketvirtą valandą. Nustebau, jog taip ilgai viską dariau ir patraukiau į virtuvę gaminti vakarienės.
Iš šaldytuvo išsiėmiau reikiamus produktus ir ėmiausi darbo.
Netrukus vištiena jau buvo orkaitėje ir pro duris įžengė Emily su Carol.

-Kvepia skaniai.-pasakė Emily užeidama į virtuvę.

-Tuoj bus paruošta.-pasakiau.

Išėmiau ir išdėliojau lėkštes bei stiklines ant stalo. Iš šaldytuvo išėmiau sultis ir įpyliau į kiekvieną stiklinę. Kątik išvirusius ryžius sudėjau į dubenį ir padėjau vidury stalo palikdama vietos vištienai. Jai iškepus taip pat sudėjau į didelę lėkštę ir pastačiau ant stalo. Išdėliojai įrankius ir atsisėdau šalia seserų.
Kartu pavalgėme kaip senais gerais laikais ir šiek tiek pakalbėję pakilome nuo stalo. Visos sutvarkėme virtuvę ir susiruošėme išvažiuoti.

Stovėjau oro uoste ir žiūrėjau į liūdinčias Emily bei Carol. Paskutinį kartą jas apkabinau atsisveikindama.

-Pažadėk, jog paskambinsi.-pasakė Emily.

-Pažadu. Užsirašiau jūsų numerius.-pasakiau patvirtindama.

-Pasiilgsim tavęs.-liūdnai išlemeno Carol.

-Aš taip pat jūsų. Pasistengsiu grįžti kuo greičiau.-pasakiau ir atsitraukėme.

Prieš nusisukdama pamojavau joms ir nužingsniavau tolyn.

Išėjusi iš oro uosto dairiausi savo automobilio. Jį pamačiusi kišenėje susiradau raktelius ir priėjusi atrakinau. Į bagažinę įkėliau lagaminą ir ant priekinės sėdynės numečiau rankinę.
Važiavau link Jessicos namų ir klausiau radijo.
Netrukus išlipau iš mašinos ir užbėgusi trimis laiptais paspaudžiau durų skambutį.

-Hey!-pasisveikinau su Troy ir Jessica.

Pakštelėjau abiems į žandus ir Jessica pakvietė užeiti į vidų.

-Kaip sekėsi?-paklausė maloniu balsu.

-Puikiai. Pamačiau jas.-energingai palinksėjau.-Nekenčiu valandų skirtumo.-pavarčiau akis ir Jessica sukikeno.

Pasodinusi Troy man ant kelių ji nuėjo daryti arbatos. Žaidžiau ir kalbinau Troy, kol Jessica prieš mane nepastatė garuojančio puodelio.

-Žinai, viskas susitvarkė.-pasakiau atsigerdama.-Visi man brangūs žmonės su manimi.

-Tai labai svarbu.-pritariamai linktelėjo.-Kartais jaučiuosi vieniša ir gailiuosi, jog neturiu vaikų, bet tada prisimenu, kad turiu jus ir Troy man teikia didelį džiaugsmą, kaip ir tu.-pasakė nusišypsodama.

-Nė neįsivaizduoji kiek daug mums reiški. Neįsivaizduoju ką be tavęs daryčiau.-padėjau savo delną ant jos.-Be to, kai pasijusi vieniša, gali užsukti arba paskambinti, jog tave paimčiau. Gyveni visai netoli.-truktelėjau pečiais.

Always (1, 2, 3 sezonai) Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora