Cap 13.Nu vreau să fac ceva ce o să regret mai târziu.

2.9K 239 46
                                    



     — Cât o să mai stai ? Mă întreabă mama.

      — Încă nu mi-am făcut o părere despre această lume, mamă. Vreau să am destul de multe informații când mă întorc.

      — Ce știi până acum ? Tata se pune în conversație.

       — Că unii oameni sunt atât de răi încăr ar merita să moară, iar alți ce fac această aplanetă să fie... Perfectă ! Este o luptă continuă între bine și rău aici. Tot ce trebuie să facem este să așteptăm momentul în care o echipă căștigă. Oamenii sunt foarte interesanți aici. Fac lucruri ce nu ne puteam imagina vreodată ! Sunt inteligenți, dar nu suficient încât să înțeleagă că toți sunt la fel. Îi răspund inspirând lung.

     Tata se pune pe gânduri, iar mama îi șușotește ceva. După câteva momente, tata aprobă din cap și mă privește din nou.

      — În cazul acesta, îți mai dăm timp până crezi tu că ai acumulat destul de multe informați, mă anunță tata.

       Veste mai bună nu puteam să primesc ! Chiar nu vreau să mă întorc acasă... Lumea aceasta este mult mai interesantă, iar Shawn este o companie mult mai bună decât Toblac. Mult mai bună.

     — Perfect ! Exclam eu.

     — Celest ? Vino puțin te rog ! Mă strigă Shawn.

      — Vin imediat ! Țip și eu.

      Mă întreb ce s-a întâmplat.

       — Trebuie să plec, vorbim mai târziu mamă, tată, vă iubesc ! Rostesc eu repede.

        — Și noi te iubim !

     Închid brățara repede și mi-o pun pe mână. Ies din cameră și încep să-l caut pe Shawn. Văzând că nu este în camera unde ne petrecem timpul ziua, decid să intru în camera sa. Acolo îl găsesc în fața oglinzii, fără tricou, fără pantaloni, doar în lenjerie.

       Clipesc de mai multe ori și rămân pe loc, în timp ce el caută în dulap.

      Nimic ciudat. Chiar nimic...

     — Nu am cu ce să mă îmbrac ! Se plânge el.

      — Ce tot spui ? E plin dressingul !

       — Da, dar haine demodate ! Ar cam trebui să mergem la mall, îmi spune el scărpinându-se în cap.

      Se întoarce cu fața spre mine, iar umblătura din boxerii lui îmi atrage atenția. Simt cum tot sângele mi se urcă în obraji, bupă care mă întorc cu spatele. Îmi vine să țip și nu știu din ce cauză ! Știu doar că este ciudat să văd atât de multă piele la un bărbat...

      — Te deranjează ? Întreabă el și îi pot simți nedumerirea din voce.

       — Ce anume ? Mă prefac că nu știu.

        — Faptul că mă vezi în boxeri ! Adică, locuim de patru luni împreună și mă gândeam că nu ar fii o problemă...

      Crede-mă, nu este !

       — M-ai surprins, atâta tot. Îl asigur. Nu este nicio problemă 

       Mă întorc cu fața spre el și îi adresez un zâmbet drăguț. Acesta mă privește cu o sprânceană ridicată, dar eu decid să ignor asta și mă apropii de el.

       — Sigur ai tu ceva frumos pe aici...

     Mă aplec să caut ceva potrivit prin mormanul de haine, iar Shawn își trage vocea. Nu îl bag în seamă și continui să caut, dar văd că a avut dreptate. Toate aceste haine au fost de mai multe ori pe el cât timp sunt eu aici și cred că o schimbare ar fii chiar bună. Mă ridic punându-mi o mână de după ceafă, iar cealalaltă în șold. După câteva momente, Shawn își pune degetele lungi pe umărul meu și coboară încet până la încheieturile mâinilor. Privesc confuză ceea ce face și când își încruncișează degetele cu ale mele, clipesc confuză de mai multe ori.

      — Ce faci ? Îl întreb ușor amuzată.

    Shawn nu-mi răspunde, dar în schimb, își pune bărbia pe umărul meu, iar respirația sa caldă se zdrobește de pielea gâtului meu.

     Un sentiment ciudat se abate peste mine. Este ... degajat ! Stomacul parcă îmi ia razna și simt un sentiment ce mă cuprinde până în vârful degetelor, inima mea bate mai tare, iespirația devine mult mai lentă, dar totuși, mult mai profundă.

       — Celest ? Îmi șoptește el lent la ureche.

        — Shawn ?

     Buzele lui sunt lipite de gâtul meu, iar gura sa trage de pielea mea. Asta mă face să scot involuntar un sunet ciudat din gură. Shawn se oprește pentru câteva momente complet din ceea ce face, după care mă apucă brutal de mână și mă întoarce rapid cu fața spre el. Corpul meu este complet lipit de al său, iar privirile noastre sunt ațintite.

Realizând că ceva tare mă împunge în zona bazinului, îmi las puțin privirea jos și îmi dau seama că acel ceva este în boxerii lui.

Îmi ridic din nou privirea, înghițind în sec, iar Shawn își lipește din nou gura de gâtul meu și începe să tragă cu putere de pielea sensibilă. Asta mă face să scot din nou acele zgomote puternice ce îi provoacă mai mult pe Shawn, iar mâinile mele sunt atrase ca un magnet de către părul său. Îmi plimb degetele printre firele mătăsoasă de păr, iar corpul meu parcă se topește în brațele lui. Respirația mea este tot mai accelerată și abia dacă mai pot gândi cum trebuie. Nu pot să mă concentrezi la altceva în afară de buzele lui pe pielea mea și ce face cu ele.

Prin neașteptare, acesta se întoarce lent și face câțiva pași în față, iar eu în spate. Imediat cad în pat cu el deasupra mea, însă, stă în genunchi.

Îmi rupe tricoul de pe mine cu ușurință, iar eu îl ajut să-l îndepărteze. Se apleacă din nou peste mine și își lipește buzele de pieptul meu. Inima îmi bate mai tare ca nuciodată, iar ceea ce face Shawn are o influență ciudată asupra corpului meu. Ne mai experimentată de mine.

      Shawn își ridică capul și își ațintește privirea în a mea. În ochii lui pot vedea o schimbare. Au o acea strălucire pe care nu am mai văzut-o până acum, și din nu știu ce cauză, îmi dă o senzație de teamă.

     Corpul meu parcă este posedat de al lui, iar asta nu este de bine.

    Nu ar trebui să mă pierd cu firea și să fac ce mă arde pe mine capul cu oamenii. Nu ar trebui ca corpul meu să fie posedat de un muritor.

    Îl privesc pe Shawn agitată în ochi, iar o senzație de desconfort mi se abate pe tot corpul. Acesta este semnul că mi-am revenit.

      — Nu vrei să facem asta, nu-i așa ? Mă întreabă el privindu-mă în ochi.

     Nu pot scoate niciun cuvânt, așa că mă limitez doar prin a da negativ din cap.

     Nu știu la ce se referă exact, dar este mai bine așa. Nu vreau să fac ceva ce o să regret mai târziu.

     Acesta nu mai spune nimic, dar în schimb, se ridică de pe mine și își ia o pereche veche de pantaloni sport pe el, iar mie îmi aruncă un tricou albastru închis. Îl prind repede și observ că Shawn îmi evită privirea. Pare... Dezamăgit





      Bună tuturor !! Ce faceți ? Cum mai sunteți ?! Nu ne-am mai auzit demuuuuult :) cum vi-a fost vacanța ?

     A mea a fost grozavă ? ( pe nimeni nu interesează, dar îmi place să vorbesc despre mine :))).) am fost atât de ocupată întrucât, nu am reușit să scriu nimic :( plus de asta, nou liceu... Nu prea mai am timp de nimic :( nu știu când o să postez :( îmi pare rău, dragilor 💔

Fiica universului Where stories live. Discover now