Mulțumiri + explicații.

2K 147 52
                                    





          Moamă !!!! Am ajuns și la sfârșitul acestei cărți ! Nu credeam că va mai venit momentul acesta vreodată 😌

        Cred că nu v-ați așteptat la o asemenea întorcătură de situație, nu ?

      Ei bine, asta era și ideea. La început, toți credeați că Celest o să sfârșească pe pământ cu Shawn, având copii și fiind căsătoriți. Ei bine, eu voiam să fie altceva. Ceva la care nu v-ați așteptat, dar să fie plăcut în acelaș timp.

         Îmi pare rău pentru cei cu #teamShawn, dar voiam ca această carte să nu fie cum se așteptau toți. Știu că v-ați atașat de el, și eu la fel ! Îmi pare rău dacă ați ieșit dezamăgiți din asta...

        Vreau să vă mulțumesc pentru fiecare vot, fiecare comentariu ce mă făcea să zâmbesc, fiecare părere, fiecare gând bun și fiecare mesaj pe instagram ce îmi făcea ziua/seara mai frumoasă !

       Sunteți minunați !! ❤❤ datorită vouă mi-am descoperit această pasiune de a scrie deoarece m-aș încurajat și vă plăcea ceea ce făceam. Vă faceți să cred că sunt bună la asta și datorită vouă, am descoperit care este visul meu cu adevărat. Acela de a-mi publica toate cărțile tipărite, de a le citii o grămadă de oameni și de a le aprecia ❤❤💛

         Nu știu când o să fie următoarea carte, dar cu siguranță o să mai fie una, și sper că o să vă placă ! Se numește ,, that's my boy " și cred eu că o să vă placă😉 lucrez la ea în timpul liber.

       Știți ce trebuie să faceți pentru a primi notificare când o public, nu trebuie să vă reamintesc 😅

        Încă o dată, mii de mulțumiri pentru tot ceea ce faceți ! Vă iubesc enorm! 🥰😍😍😍😍❤❤❤❤

          O zi bună/seară bună în continuare 💛💛💛❤❤❤❤❤

Fiica universului حيث تعيش القصص. اكتشف الآن