cap 35. Iubește pe cel ce te iubește

2.4K 196 88
                                    

     

         — Iubește-mă pe mine, Prințesă, îmi șoptește suav.

     Înghit în sec. Suntem mult prea apropiați, iar asta mă deranjează. Mă deranjează, dar nu ar trebui, nu ?

    Nu este deloc cine credeam și îmi pare rău că îl fac să sufere. Ar trebui să încerc să-l uit pe Shawn și să experimentez ceva nou, nu ? Hm... experimentez. Sună groaznic ! De ce am impresia că tot ce spun este ceva rău ? Nu o fac deloc intenționat !

     Revenind la Shawn. De ce sunt eu aici ? Din cauza lui. Cum am ajuns aici ? Lovită de un camion, din cauza lui. Ce a făcut el ? M-a mințit. CE A FĂCUT EL ? A promis că ma iubește, dar l-am prins  cu Antonia. Și cine este Antonia ?! Afurisita sa de fostă iubită !

       Toată imaginile acelea îmi apar în fața ochilor și parcă o energie ciudată pune stăpânire pe mine. Energie... mai degrabă ură !

       Îmi pun ambele mâini pe obrajii lui Mars și îmi lipesc buzele de ale lui. Acesta nu întârzie și ia stăpânire asupra sărutului. Trage de buzele mele după care mi le alintă. Respirația lui cât și a mea este haotică, iar el mă ia în brațe. Evit să mă așez pe coapsele sale pentru a nu-i face rău, iar asta face ca capul său să fie la nivelul sânilor mei.

       Îi iau mâinile de pe spatele meu și le pun pe fesele mele. Nu știu dacă este din respect sau doar pentru că nu prea este obișnuit, dar parcă îi este frică să mă atingă.

      Sincer, nu înțeleg nimic ! Părinții mei spun că copiii vin din stele, dar atunci, de ce simt cum mă umezesc sau cum corpul meu este încins ?

         Mă așez cu grijă în poala sa și bănuielile mele s-au adeverit. Este la fel de excitat, iar asta înseamnă că, putem face mult mai mult decât să ne sărutăm. Concluzia : copiii nu ies din stele. Părinții mei m-au mințit tot acest timp.

      Pierdută în gănturile mele în timp ce Mars îmi sărută gâtul și pieptul, sunt surprinsă când mă pune pe spate în pat și se pune deasupra mea. Scoate un gemăt de durere, după care se oprește din ceea ce face.

      Îmi las privirea în jos și pot vedea cum bandajul său este pătat cu sânge.

        — Sângerezi, îi spun privindu-l în ochi.

         — Nu contează, hai să continuăm, răspunde el reluând sărutul.

       Ce fac ? Nu este deloc bine ! Îi dau speranțe false doar pentru a mă răzbuna pe Shawn, iar el nu merită asta. Mars nu merită asta...

       Ah ! Mă simt atât de superficială ! Pe Toblac l-am urât, iar pe Mars... spun că este un suflet bun. Ceea ce nu știam eu este că până lă urmă, și Toblac era un suflet bun, dar eram orbită de înfățișare lui. Pe Toblac nu l-aș fi lăsat niciodata să mă atingă, iar acum...

        Ar trebui să-mi revin. Ceea ce fac este o lipsă de respect ! Pentru mine cât și pentru el. Rup sărutul spre dezamăgirea sa și îl privesc în ochi.

         — Mars, ne optim ! Îmi pare rău, dar nu pot face asta... este prea mult.

     Îmi pun măinile pe pieptul său și îl împing încet. Acesta se lasă pe spate fără să mai insiste și își freacă fața cu palmele.

        Mă ridic de pe pat, iar robotul îmi atrage atenția. Cred că stă acolo de ceva timp... Am și uitat că trebuia să-i aducă haine !

      Mă apropri de el și îi iau hainele din mâini, după care îi fac semn din cap să iasă afară.
Iese din cameră făcând o aplecăciune, iar eu mă întorc pe vârfurile degetelor și mă apropri de Mars.

        Se ridică în șezut și își mușcă buza inferioară privind în gol. 
Îi întind hainele, iar el le ia și se ridică. Îsi trage blugii negri pe el, după care cămașa neagră. Mă așez pe pat evitându-i privirea, dar dintr-o dată, mă trezesc cu un sărut pe frunte.

         — Iubește pe cel ce te iubește, Celest, îmi șoptește el.

      Nu așteaptă vriun răspuns căci se întoarce și se aproprie de ieșire în timp ce își inchide nasturii de la cămasă.

      Oftez lung și mă întind pe spate.
     
         Iubeste pe cel ce te iubeste...

    

           Simt că ,, Mars " nu o să fie doar în cartea aceasta

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

           Simt că ,, Mars " nu o să fie doar în cartea aceasta. Atât am avut  de spus 😊😉❤
     

Fiica universului Where stories live. Discover now