Dincolo de bleumarin ✔

36 7 5
                                    

Autor: Cazuta_din_rai_

Copertă:

E puțin prea simplă, adică la stilul tău de scris trebuia ceva mai desprins din fantezie

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

E puțin prea simplă, adică la stilul tău de scris trebuia ceva mai desprins din fantezie. Se vede ca are legătură cu titlul, adică fata poartă bleumarin, dar putea fii ceva mai special, care să atragă cititorii.

Descrierea:

Îmi place, simplu, scurt, te face curios și vrei să știi la ce se refera autorul

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Îmi place, simplu, scurt, te face curios și vrei să știi la ce se refera autorul. De parcă tu de-ți un secret, iar cititorii vor să îl afle.

Ți-aș recomanda ca atunci când avansezi cu capitolele să pui și un mic citat, așa lumea va știi că nu doar acțiunea este interesantă, dar și felul tău de a scrie.

Titlu:

Original, cursiv, nu am prea multe de zis, este perfect!

Conținut:

Partea cea mai importantă a unei cărți, inima acesteia. E atât de frumos, melodios, cuvintele tale parcă cântă pe foaie(sau telefon).

Îmi pare doar rău că nu pot vorbi despre acțiune, cartea nu are decât un prolog, așa că trebuie să mă axez pe descriere.

Cred că e o pierdere de timp să îți zic că ai talent, ca te pricepi și se vede clar că ai un talent aparte, mai ales de la poezii. Mi-a plăcut tot ce am citit de la tine (mai am o carte parcă)

Sper doar să nu renunți niciodată din a mai scrie astfel de lucruri.

Repet, regret că acest capitol este unul scurt.

CriticiUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum