Tommy Grerd ✔

25 8 2
                                    

Autor:MaNRyD

COPERTA:

E putin prea întunecată si nu iese destul in evidentă

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

E putin prea întunecată si nu iese destul in evidentă. Aproape ca nici nu se vede ,, O poveste cutremurătoare"

DESCRIERE:

Hmmm primul fragment nu imi place cum este formular

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Hmmm primul fragment nu imi place cum este formular. Puteai sa spui ceva de genul asta: ,,Toată lumea il apreciază pe Tommy Greed, dar putin stiu necazurile petrecute in interiorul sufletului sau. Cu o mama ce pune pe primul plan cele doua surori ale lui, băiatul se simte neputincios in fata sortii"

Mie mi se pare ca varianta asta atrage mai mult atenția.

CONȚINUT:

~Capitolul 1~

Iti recomand sa ii descrii casa. Adică ai zis ca este o cocioaba, dar nu mi-o pot imagina ca atare. Adică are geamuri sparte? Sau sunt doar murdare? Prin acoperiș intra picăturile de apa? Sau este doar unul foarte vechi?

Imi place faptul ca i-ai înzestrat surorile cu empatie. Ar fi fost prea clișeic daca erau rele cu el si profitau, adică sunt copii, fiecare om are macar o urma de mila si intelegere in sufletul sau.

Ai mare grija la greșeli!

Sunt foarte numeroase si am constatat ca in loc de virgula, tu pui punct. Scrii unele cuvintele dezlegat cand nu este cazul! Încearcă sa recitești ceea ce scrii.

In rest capitolul e trist, empatizez cu Tommy si asta cred ca ti-ai si dorit. Însă nu am descris aspectul mamei, nici pe cel al surorilor lui. Nu stiu daca sunt bruneți sau blonzi. Nu stiu daca Tom seamănă cu tatăl sau cu mama. Înțelegi?

~CAPITOLUL2~

Daca descriai decursul orei de muzica, cititorul ar fi avut șansa de a afla daca profesorii stiu de situația băiatului. De-asemena ar fi arătat si statului băiatului cu ceilalți copii de vârsta lui.

Adică cineva care este bătut zilnic si pus la munca nu rămane fara traume. Puteai reflecta mai bine personalitatea lui aici.

Si mie mi s-a părut putin ciudat schimbarea brusca a mamei lor, dar cred ca asta înseamnă ca le vine tatăl acasa (nu prea ai specificat de ce e plecat).

In rest cartea este interesantă, a fost singura de acest gen pe care am întâlnit-o pe Wattpad. Iti urez succes si nu uita ce am zis, încearcă sa ii corectezi toate capitolele si sa nu uiti de detalii.

Plata: voturi si parere la cartea mea Blestemul celei Uitate

CriticiWhere stories live. Discover now