Ofera-i iubirii o sansa ✔

24 9 5
                                    

Autor: Anohope

Buuun, personal de-abia așteptam sa ajung la aceasta carte, căci autoarea are o personalitate de nota 10.

Coperta:

Imi place coperta, dar pare prea întunecată

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Imi place coperta, dar pare prea întunecată. Ai văzut ca in rafurile de carti, coperțile mai colorate atrag mai multe priviri. Dar nu asta ma supăra pe mine, ci faptul ca nu pot vedea acel fragment de sus.

Probabil ca in realitate, daca ai avea aceasta coperta l-as putea citi cu ușurintă, dar aici pe Wattpad unii ar putea sa nu-l observe deloc.

Titlu:

E chiar dragut, nu l-am mai văzut altundeva, nu am ce comenta aici.

Descriere:

Citatul este de nota 10 si sunt convinsă ca va apărea in carte intr-unul dintre capitole

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Citatul este de nota 10 si sunt convinsă ca va apărea in carte intr-unul dintre capitole. As recomanda sa pui totusi ,,." la ,,Imi șterg lacrima..." pentru ca asa o sa faci doua propoziții si cititorul va putea urmări mai usor acțiunea.

Si nu stiu, ai fi putut Adaugă ceva si despre acțiune, eu am inteles ca nu vrei sa-ti arați Așii din mâneca, dar ceva despre personaje acolo trebuie băgat pana la urma.

Conținut:

Buuuun, aici e adevarata importantă:

~Prolog~

Deci, a fost scurt, la obiect, descrierea a fost frumoasa si simpla. Pe mine m-a atras, deci a fost un început usor de digerat din universul tau.

Acum, mor de curiozitate sa vad cum de a lăsat-o pe aia gravida, desi se vede ca o iubește foarte mult penprotagonista. Sau se preface?

Asta este întotdeauna conflictul dintr-o carte de dragoste.

~Capitolul 1~

Adelaide, imi place numele si se vede ca este o cititoare înrăită. Iar Clara...pare mai mult genul de prietena falsa, care te lasă daca vede ca dai de greu si considera ca ii Strici imaginea personală.

Poate ma înșel, dar începutul asta imi da de dorit.

Wow, frumoasa acțiunea. Si chiar daca mai exista carti care au început cu o petrecere (si exista si carti celebre cu acest început) cartea e 100% originala. Cred ca ai conceptul Good girl-Bad boy, dar la ai reusit sa il faci mai original datorită talentului tau.

Un singur lucru am de obiectat, încearcă sa folosesti ori linia asta de dialog ,,–" ori pe asta ,,—".

~Capitolul 2~

Deci a dormit la el, dar nu i-a facut nimic. Sincer imi place ca acțiunea e usor de urmărit, ai multe dialoguri, dar încearcă sa mai strecori putina descriere. Despre peisaj, cum arata casa și-n exterior, poate camera ei, etc. Stii tu, detaliile care ajuta cititorul sa vizualizeze mai bine acțiunea.

Totusi țin sa te antentionez sa ai grija cu acțiunea. Prima mea carte a fost ceva de dragoste si tot ca tine tipa s-a dus la o petrecere (dar la mine a fost intr-un club) si exact ca tine a ajuns sa doarmă cu băiatul ,,rau". Am șters acea carte întrucat cititorii au zis ca are acțiunea prea comuna si ca aceste întâmplări sunt foarte utilizate pe Wattpad.

Nu, nu esti inca in aceasta zona, doar vreau sa ai grija sa nu ajungi pentru ca este dureros sa ti se critice munca doar pentru atâta lucru.

~Capitolul 3~

Oficial Clară e scorpie, o prietena adevarata si-ar asculta cealaltă prietena si nu ar lasă un baiat la mijloc.

Asta e regula de aur. Te sfătuiesc sa nu grabesti acțiunea, in rest nu am ce comenta.

~Capitolul 4~

Imi place felul in care ai evidențiat trecutul, repet, ar trebui sa adaugi mult mai multă descriere. Carte e frumoasa, are potențial infinit. Recomand sa citești cat mai multe carti, sa vezi cum descriu autoarele alea, sa te inspiri, poate găsești si câteva figurinele stil frumoase de acolo.

In rest totul tine de tine, de felul in care dorești sa-ti faci visul realitate si dăruirea pe care o deții.

Eu iti urez mult succes de aici încolo si sper sa-tinincerci talentul si cu proiecte mult mai complicate decât aceste.

Succes!

CriticiWhere stories live. Discover now