Iubind-o pe Freya (X)

37 6 0
                                    

Autor: Claire_Larton

COPERTA:

Imi place coperta, adică e simpla, dar nu pot spune ca atrage atenția in ceva anume

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Imi place coperta, adică e simpla, dar nu pot spune ca atrage atenția in ceva anume. Este ceva placut de privit, nu pot spune ca as schimba ceva la ea.

TITLUL:

Stiu ca Freya era o zeitate (parca a vietii) si ca fara ea viata nu exista, iubirea nu domnește si etc. Acum sunt curioasa daca are vreo legatura cu cartea ta.

Cat despre titlu, e original, chiar am căutat sa vad daca mai exista carti asa si nu am găsit. Felicitari.

DESCRIERS:

DESCRIERS:

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Uuu descrierea este chiar intriganta, adică slava domnului nu avem clișeul fata buna/baiat rau

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Uuu descrierea este chiar intriganta, adică slava domnului nu avem clișeul fata buna/baiat rau.

Am văzut persoane care comentează mereu despre lungimea descrierii, mie mi se pare ok, adică daca tu consideri ca nu ai dat prea multe detalii si ca cititorii sunt atrași de misterul dăruit de tine, nu pot sa zic ca trebuie modificat ceva.

CONȚINUT:

~Prefața~

Ai început cartea cu 2 scrisori de dragoste. Ai redat frumos sentimentele de dragoste si mulțumire, nu am văzut greșeli. Nu pot sa comentez nimic aici😁

~Prolog~

Bun! Deci ai început frumos cu acest mister si mică tragedie. Cineva cu intenții rele încearcă sa pună mâna pe o piatra prețioasa (cred ca e mai ceva ca un diamant). Sau nu stiu, poate imi explici aici sau pe privat de ce ai ales fix o piatra.

Adică sper a nu te superi, dar...nu mergea mai bine o bijuterie? Gen colierul reginei X, sau o piese de valoare pierdută acum mult timp si care a fost regăsită si trebuie înmânată foar persoanei de incredere.

Ai descris frumos scena, mi-a placut, m-au băgat in pielea personajului cu mare ușurintă si e de-abia primul capitol.


~Capitolul 1~

Am mai zis si la alte persoane, încearcă sa folosesti ori linia asta de dialog ,,–" ori pe aceasta ,,—". Da mult mai bine cu una dintre acestea.

Începutul a fost din perspectiva lui Freya si mi-a placut felul in care ai descris stările ei. Nu duci lupsa de talent cand e vorba de descriere.

Dar odata cu ,,răpirea" ei, m-ai pierdut. Ce s-a întâmplat? Ai schimbat perspectiva cu a unui baiat? Eu cel putin asta am inteles si am citit capitolul de doua ori.

Am văzut ca i-ai prezentat familia, dar parca faceai o caracterizare si spuneai fiecare amănunt la liniuța. Puteia sa spui ca in timp ce mergea/conducea, etc ceva din jurul lui (mirosul, peisajul sau doar lipsa de alta ocupație) ii aduce aminte de familia lui de care ii este foarte dor.

Si aici puteai sa adaugi o mică descriere, cum ca daca Închide ochii, protagonistul poate vedea fiecare colțișor al casei sale in minte, inca își poate vedea tatăl având grija de grajduri, iar mirosul mâncării delicioase pluteste in aer.

Înțelegi? Sa faci un fel de tablou.

Cum ai atat de putine capitole in care nu prea am ce comenta in detaliu despre acțiune si personaje, sper ca nu te deranjează ca aici se termina critica ta. Mi-a luat destul timp sa ajung aici si imi car scuze, dar macar ai mai avut timp sa editezi capitolele de diferite greșeli.

Plata: voturi si parere la cartea mea Blestemul celei Uitate

CriticiUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum