Perspective ✔

23 6 6
                                    

Autor: RedBadAngel

Bun, am ajuns și la cartea ta (primul pe SF de pe Wattpad) deci sa începem.

Coperta:

Buuun, stiu a coperta e in corcondanta cu tema, dar nu ti se pare putin prea simpla?

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Buuun, stiu a coperta e in corcondanta cu tema, dar nu ti se pare putin prea simpla?

Nu ma refer ca trebuie sa adaugi stele, sau personaje sau mai stiu eu ce, doar ca imaginea este foarte neclara, si nu stiu daca mai observa cineva, dar apare si o foaie ,,transparentă".

Adică, ai vrut tu sa fie asa sau e o greșeala de editare? Chiar mergea ceva mai bine, dar fiecare are gusturile lui, iar daca ție iti place si esti mulțumită, eu ma dau doi pași inapoi.

Descriere:

Prea scurta! Ok, de aici inteleg ca acțiunea se petrece pe inele lui Saturn (poate ma înșel, scriu asta înainte de a iti citi cartea pentru a scrie exact prima mea inpresie)

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Prea scurta! Ok, de aici inteleg ca acțiunea se petrece pe inele lui Saturn (poate ma înșel, scriu asta înainte de a iti citi cartea pentru a scrie exact prima mea inpresie). Cititorii vor câteva detalii sau mai bine zis jumătăți de detalii. Sa ii lasi in suspans sa te amenințe ca daca nu le dezvălui secretele micii tale carti, se spânzura de nervi (glumesc si eu, e 2 noaptea si sunt obosita😅).

Titlu:

Hmm...inca nu il pot comenta, cum am zis, acestea sunt gândurile mele înainte de lectura, deci nu stiu daca se potrivește.

Conținut:

~Capitolul 1~

Ok, stiu ca am zis de la început ca nu ma leg de gramatica si astfel de chestii, dar vreau sa ii atrag atenția cu un lucru.

Ar trebui sa pui diacritice, da un aer mult mai estetic cărții, iar cititorii pot urmări mult mai usor acțiunea.

Nici eu nu le puneam la început, dar am început sa le adopt, iar cu timpul te obișnuiești sa scrii mereu cu ele.
————————————————————

Asa, acum înapoi la acțiune, la început, cel putin la acest capitol, nu am inteles prea multe.

Adică, de ce e protagonistul/protagonista, la închisoare? Cum de are telefon acolo? Si daca colegii de celula/închisoare il/o ignora, cum de au vorbit despre supa dezgustătoare servita acolo cu ceilalți deținuți?

CriticiUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum