Impotriva iadului ✔

28 6 4
                                    



Autor: Bogdan-Alexandru

COPERTA:

Coperta e frumoasa, misterioasa, aduce a genul horror (sau poate sunt eu mai sperioasă), dar are problema pe care o poseda si alte coperti de pe aceasta platforma

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Coperta e frumoasa, misterioasa, aduce a genul horror (sau poate sunt eu mai sperioasă), dar are problema pe care o poseda si alte coperti de pe aceasta platforma...nu se vede acel citat/fragment.

Am încercat chiar sa si măresc si tot nu il pot citit. Stiu ca nu este vina ta, doar ca este un lucru care chiar ma enervează la Wattpad.

DESCRIERE:

Ideea mi s peste originala (chiar sunt foarte curioasa sa vad cum ei reusit sa descrii întreaga aventura a lui David) dar e ceva ce ma intriga

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Ideea mi s peste originala (chiar sunt foarte curioasa sa vad cum ei reusit sa descrii întreaga aventura a lui David) dar e ceva ce ma intriga.

Daca vorbim despre o lume unde exista Diavolul (si automat si Dumnezeu) cum de exista si Hades?

Adică aici exista si zeii din alte mituri sau pur si simplu vorbim aici despre o pura expresie?

In rest nu am ce comenta, descrierea este Misterioasa, nu da multe detalii, destul cat sa prindă cititorul in capcana curiozității.

~CONȚINUT~

~CAPITOLUL 1~

100% toți cititorii tai (inclusiv eu) au crezut ca ai greșit descrierea de la începutul cărții. De-abia cand am ajuns la final mi-am dat seama de legatura dintre cele 2.

Ai descriere, poate ai trecut putin prea repede prin viata personajului, dar daca stii cum sa folosesti asta in avantajul tau este minunat.

Gen, ai arătat câteva secvențe din viata protagonistului, in timp ce este in Iad poate sa-si mai amintească diferite lucruri care sa ii amintească motivul pentru care a ajuns acolo.

De-asemenea încearcă sa pui putin mai multă descriere din timpul dialogului. Personajele gesticulează in timpul unei conversații, ai grija sa reflectezi asta.

~CAPITOLUL 2~

Ai descris destul de bine Iadul, chiar daca te-ai pierdut putin in detalii la poarta Iadului.

Cred ca ar trebuit sa arați mai bine emoțiile personajului, adică se afla in iad, trebuie sa arați mult mai clar cat de speriat e, confuz (nimeni nu spune ca merita sa ajungă, deci oamenii sunt șocați cand descoperă adevarul).

Sau ai pitea sa descrii lipsa emoțiilor, sa nu existe decât durerea sufleteasca.

~CAPITOLUL 3~

Dupa linia de dialog sa lasi mereu un spațiu!

Imi place dialogul de la acest capitol, mai ales cand vorbea Dumnezeu, ai redat frumos înțelepciunea lui. Dar ar trebui sa ii faci o descriere amplă, cum il vad ei pe El? Ca o persoana cu chip frumos sau ca o lumina puternica cu voce melodioasa/furtunoasa si atingere placuta?

Sau fiecare il vede in mod diferit?

Parca s-a mișcat putin prea repede acțiunea, ma așteptam sa fie putin mai detaliat.

~CAPITOLUL 4~

Ohoooo capitolul asta a fost cel mai bun! A avut de toate, acțiune descriere si chiar am intrat mult mai bine in pielea personajului.

Nu prea am ce comenta (imi plac mult dialogurile la tine, poti reflecta usor personalitatea personajului).

~CAPITOLUL 5~

OMG aici chiar ca e totul pus la punct. De la descriere pana la sentimente (chiar imi pare rau pentru el, nimeni nu merita o asemenea bataie),iar latina completează totul mai ceva ca o Cireașa de tort.

De-obicei cand personajele vb o limba straina (iar autorul baga traducerea) o pune la sfârșitul paginii, dar tu cum nu poti face asta cred ca este mai bine sa le scrii cu scris italic. Ca sa arate pentru toți cititorii ce spui tu acolo.

In rest nu am ce comenta, trebuie sa mergi la mai multe carti de critica (nu neaparat pentru păreri, dar si pentru popularitate) pentru ca ai șanse, chiar daca la început mai trebuie lucrat cu câteva detalii.

In rest, efectiv nu pot comenta, daca completezi cu ce am spus mai sus, cartea e aproape de Perfecțiune, dar in rest cum continua acțiunea depinde de tine.

Nu uita, încearcă sa nu grabesti acțiunea, stiu cum e cand te apuca febra scrisului.

Plata: voturi si păreri la cartea mea (daca nu ai dat)

CriticiUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum