Hoții ✔

25 9 10
                                    

Autor: DanielleAllen139

Coperta:

E frumoasa, personal m-a atras, are acea suta misterioasa care atrage cititorii

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

E frumoasa, personal m-a atras, are acea suta misterioasa care atrage cititorii. Păcat ca acel verde nu este prea vizibil si nu prea se vede nici titlul si nici autorul.

Descriere:

Este drăguța, dar personal nu inteleg mare lucru din ea

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Este drăguța, dar personal nu inteleg mare lucru din ea. Adică da, citatele sunt drăguțe si bine gândite, dar o descriere este menită sa arate macar o participa din acțiune.

Eu, ca cititor, nu stiu cine sau ce este personajul principal, nici despre ce e vorba cu exactitate in aceasta carte.

Conținut:

~Capitolul 1~

Imi place începutul este usor de urmărit (si putin comic, cel putin din perspectiva mea). Ai cam repetat la început ca protagonistul nu a terminat facultatea, dar e o chestie minora.

Simcer capitolul asta mi-a dat multe întrebări, de ce protagonistul e nemuritor? Acest fapt are de-aface cu ,,nemurirea" lui?

Ai un fel de a scrie aparte, ai un talent sa faci ceva comic din ceea ce ar părea o tragedie. Felul in care transpui cuvintele fac oamenii sa zâmbească, iar asta e un lucru bun.

~Capitolul2~

Povestești genial! Efectiv ma simt in pielea personajului, simt cum e sa fiu închisă intr-un spital si sa nu găsesc calea de scăpate nici macar prin sinucidere(lucru despre care oricum nu eram de-acord).

Ai talent cu carul, cel putim la acest capitol nu pot sa comentez nimic, doar sa te felicit. Nu stiu cat de bine pot explica in cuvinte, dar felul in care descrii totul, desi lipsit de dialog pana acum, ma face sa imi proiectez eu singura discuțiile pe are protagonistul le-a avut cu familia sa, sau cu doctorii.

~Capitolul 3~

Mi se pare trist ca i-a murit sora lui, mai ales la faza ,,posibil sa nu o fi iubit destul". Cel putin pe mine m-a atins.

La început, recunosc, ma așteptam ca toată faza cu nemurirea sa die doar in capul lui, sau sa si avut noroc.

Dar tipul chiar e nemuritor!

Imi amintesc de niște creaturi care aveau corp de om, erau nemuritori si puteau produce un fel de substanța care se transforma intr-un luptător condus de el.

Nu stiu daca protagonistul este creatura aia, dar rămane o ipoteza de-a mea.

Totusi, exista niște nelămuriri, daca chiar se împușca, taie, etc, se vindeca asemenea unui vampir? Gen, ii creste carnea si oasele la loc?

~Capitolul 4~

CE?!

Tu chiar ai terminat aceasta carte?! La bun? Adică da, urmează volumul 2, dar totusi.

Tu esti conștientă ca ai un talent imens?! Poti sa descrii minunat lucrurile, cotorul traiestse prin personaj, a fost prea brusc totul! Mai gândește-te cu acest final, mai bine combina cele doua volume sa faci unul singur.

Mai bine ceva de calitate decât multe lucruri si prost făcute (vorba vine, încerc sa spun ca nu ar trebui sa te grabesti)

Următoarea critica este la cealaltă carte a ta ,,Epistole". Sper ca ti-a placut critica si daca consideri ca munca mea aici merita răsplătită imi poti lasă o parere la cartea mea ,,Blestemul celei Uitate"

Multumesc si mult succes in continuare.

CriticiUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum