The Warriors shadowhunters ✔

35 10 15
                                    

Buuuun am ajuns si la aceasta carte, care din cate am inteles aste un ff.

Am văzut ca ai eticheta Wattys2018...care nici nu se organizează la noi in tara anul asta. Crede-ma am câștigat Wattys2016 si chiar am căutat sa vad care e faza cu acea eticheta. Poate imi explici tu.


Autor: StefaniaB218

COPERTA:

Imi place, este colorata nu prea am ce vorbi despre ea

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Imi place, este colorata nu prea am ce vorbi despre ea.

DESCRIERS:

Imi place descrierea, este Misterioasa si la obiect

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Imi place descrierea, este Misterioasa si la obiect. Nu dai foarte multe detalii despre poveste.

Conținut:

Pentru ca ai foarte multe capitole si le citesc pe toate o sa scriu la liniuța (sau mai bine zis punct) toate Observațiile mele.

începutul e mult prea simplu! Ar trebui sa descrii cu mult mai bine visul. Protagonista se afla intr-o badurs, aude zgomote. Poti sa ii descrii teama, bătăile inimii, ce fel de zgomote se aud (pași, frunze călcate, o respirație auzita in surdina, crenguțe ce se rup). Daca tu ai di intr-o pădure ar trebui sa te gândești cum ai face. Ai tipa (poti descrie sunetul vocii speriate sau cum aceasta încearcă sa tipe dar nu poate articula nici macar un sunet).

• Deci, l-ai pătrat pe Simon din lucrarea originala. I-ai reflectat destul de ok personalitatea grijulie si increderea pe care o are fata de protagonista, însă atunci cand 2 persoane dialoghează nu stau țepene. Fata lor vorbește, iar membrele (mainile, picioarele) se mișca si ele. Descrie asta! Uneori (nu in acest caz)cuvintele sunt unele mincinoase, iar ele sunt trădate de mimica corpului.

• Daca tot ai zis ca s-a apucat de desenat putsia descrie felul in care își mișca mâna pe hârtie, zgomotul scos de pix pe aceasta si felul in care trasează liniile micii sale Creații. Asa si ai fi putut adauga si privirea curioasa a lui Simon care urmarea fiecare linie nou apărută.

• Retine un lucru, întotdeauna pune doar trei puncte in loc de 5 cand vrei sa lasi o propoziție neterminata.

• Ai grija la greselile gramaticale! Am văzut ca apar destul de des din neatenție sau din cauza colectorului.

CriticiWhere stories live. Discover now