Cei care Veghează: Sabia dimineții {X}

51 12 7
                                    

Autor: VladRodrick

Coperta:

(AMC FACI RECENZII LA 1 NOAPTEA😂😂)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(AMC FACI RECENZII LA 1 NOAPTEA😂😂)

La început știu că aveai altă copertă, sunt de părere că aceasta este cu mult mai reușit. E misterioasă, se vede că cuprinde elemente din fantezie, dar mai ales protagonistul este bine ales.

Te felicit!

DESCRIERE:

Ai continuat conceptul misterios, încă din titlul știm că protagoniștii sunt ,,Cei care Veghează", dar nu apare nimic concis despre protagonist (aducă putem doar presupune ca este unul dintre ei

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ai continuat conceptul misterios, încă din titlul știm că protagoniștii sunt ,,Cei care Veghează", dar nu apare nimic concis despre protagonist (aducă putem doar presupune ca este unul dintre ei.

Titlul:

E original, personal mi-a plăcut, sunt foar curioasa care e faza cu Sabia dimineții. Adică să aflu daca chiar este vorba de o sabie propriu-zisa sau protagonistul este considerat asa întrucat este taisul care va aduce lumina intr-un tinut de întuneric.

CONȚINUT:

~PROLOG~

Simcer, m-a atras fix violenta cu care a fost scris. Nu, nu sunt adepta ei, dar asa e mai realistic. Pe Wattpad, unele lucrări nici macar nu au pic de tristete in ele, universul lor fiind doar unul colorat si însorit.

Universul tau a luat naștere in razele lunii, cand un baiat a fost format din durere. Ai descris totul perfect, toată durerea, personajele fiind însuflețite (chiar daca sunt negative, adică asta am inteles, rămane de văzut daca am dreptate).

Oamenii si mai ales cititorii trebuie sa înțeleagă ca nu totul poate fi roz, ca violenta este prezenta, atat in realitate cat si in carti.

Eu, personal te felicit.

~CAPITOLUL 1~

Am apreciat acest capitol întrucat a ras in c intimidare conturat de realism. In trecut, lucruri de genul acesta chiar se întâmplau si te admir pentru ca le-ai putut descrie atat de frumos si detaliat.

CriticiWhere stories live. Discover now