Lacrimi de toamna ✔

24 8 11
                                    

Autor: Cazuta_din_rai_

Coperta:

E frumoasa, ca toate coperțile tale, nu am ce comenta

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

E frumoasa, ca toate coperțile tale, nu am ce comenta. Regret doar ca nu prea ti se vede numele.

Titlul:

Sincer, la început mi se părea originalitate, dar dupa am observat inca o carte cu exact acelasi titlu. Nu zic neaparat sa-l schimbi. Am vrut doar sa iti aduc la cunoștința pentru ca am văzut asta cand am căutat cartea.

Descriere:

Din nou, descrierea e frumoasa si expresiva, e păcat doar ca e formată dintr-o singura propoziție

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Din nou, descrierea e frumoasa si expresiva, e păcat doar ca e formată dintr-o singura propoziție.

Si cred ca la final ,,versuri cu aroma pâine si sfârșit" cred ca vroiai sa adaugi un ,,de"

Conținut:

~Capitolul 1~

E frumos cum ai descris totul, felul in care percepi toamna cu tot cu sentimentele ei. Imi place ca este mai lunga, mi-a oferit oportunitatea sa ma scufund in universul gândurilor tale.

~Capitolul 2~

Ah...iubirea. Cat de frumos ai descătușat totul, cat de frumos vezi tu lumea (chiar si părțile triste in ochii tai prind suflare de diamant). Descrii totul atat de bine, ai talent.

~Capitolul 3~

Cat de trist...intr-un fel imi pare rau ca toamna este asociata cu pierderea si depsresia(aducă este si colorata si arata pomii in toată splendoarea lor). Prin acea repetiție ,,iartă-ma", parca imi zdrobește putin sufletul. Iubirea este complicata, uneori chiar o povara, dar întotdeauna exista macar o parte care suferă si care si-ar da si ultima suflare ca partenerul sa fie fericit.

~Capitolul 4~

Ce cuvinte frumoase! Totul e asa special, vezi bogăția din orice lucru/peisaj/ființa, indiferent de mărimea sau aspectul sau. Ai ochi de poet, vezi totul pana in cele mai adâncuri înțelesuri, vrei sa dezlege toate misterele lumii. Sa vezi lumea fara a sa iluzie.

~Capitolul 5~

Cu toții știm magia casei noastre in care am crescut, am învățat si am copilărit.

Inca o data esti un geniu al poeziilor.

~Capitolul 6~

Stiu ca mulți dintre noi am zice ca nu se simte bine, adică vedem zilnic la știri atâtea nenorociri si mai stiu eu ce, dar uite avem oameni buni, talentați si plini de idei.

Noi avem o tara cu rădăcini adânci in țărână timpului si asa va rămane întotdeauna. Poate nu am câștigat războaie, poate nu suntem cei mai cunoscuți sau apreciați, dar cui ii pasa?

Eu sunt mandra ca m-am născut aici si vreau sa arat ca aceasta tara e plină de minuni.

CriticiWhere stories live. Discover now