Epistole ✔

32 8 31
                                    


Pai, aproape nimeni nu s-a simțit dupa acel anunț (si culmea ca cei care s-au simtit erau complet nevinovați), dar de, nu am ce sa fac. Fara alte cuvinte sa începem.

Autor: DanielleAllen139

Coperta:

Imi place acel efect de foc care înconjoară protagonistul

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Imi place acel efect de foc care înconjoară protagonistul. Ii da o aura aparte, iar aici se poate citit atat titlul cat si numele autorului.

Titlul:

Pai, este sugestiv, nu pot vorbi despre originalitate aici dar este un potrivit.

Descriere:

Deci tu esti un autor care se bazează pe genul Thriller, imi place

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Deci tu esti un autor care se bazează pe genul Thriller, imi place. Pe Wattpad, majoritatea cartilor sunt de dragoste, e bine sa avem si oameni talentați ca tine pentru acest gen.

Ador descrierea, chiar m-a intrigat, chiar daca ca cititor nu stiu cu exactitate despre ce este vorba, as citi o asemenea carte.

Cum am zis si in capitolul atentetior, ai talent la scris, stii sa transpui sentimentele.

Conținut

~Capitolul 1~

Doamne...efectiv pare atat de real! Ai țesut atat de bine firele complexe ale minții umane, incat pare ireal cat de real este😂

Ai talent cu carul, daca ai mai Adaugă câteva detalii pe ici si colo, cartea ar fi perfecta de publicat.

Mai, e normal sa țin cu criminalul?

~Capitolul 2~

Bun, ca o paranteza aici m-am uitat sa vad daca din întâmplare apare data nașterii tale. Am văzut acolo o data, presupun ca asta e, tu esti nebun/nebuna? Scrii asa de complex despre oameni inca de la 16 ani? E genial acest lucru, jos pălăria.

Bun, deci de aici începe prima scrisoare si sunt curioasa sa vad daca o sa ii dau dreptate criminalului ,,tocilar"

Omul pare un geniu, la bun. Deocamdată mi se pare ca ace parte dintre acei oameni cu care trenuie neaparat sa porți o discuție macar o data in viata. O discuție in care sa puteți vorbii despre toate secretele lumii, toate teoriile ciudate, tot.

Are dreptate, unele lucruri nu sunt niciodată discutate desi ne întâlnim întotdeauna cu ele. Nimeni nu știe misterele sufletului uman. Totul e asa...științific, adică dorința arzătoare a protagonistului este sa afle toate secretele corpului uman, dar probabil va învățat ca unele lucruri sunt menite sa rămână un mister.

~Calitolul 3~

Wow...psihologie pura, deci efectiv cred ca ai citit manuale sau studii întregi pentru a deveni conștientă de acele lucruri. Adică eu, ca cititor am inteles ce ai vrut sa spui cu tot cu explicatiile științifice, dar cred ca ai avut nevoie de mult talent si răbdare pentru a trabspune acele cunoștințe in cuvinte.

Sincer, desi protagonistul e un criminal, pentru ca asa il consider (inca) chiar daca e un geniu. Adică stiu ca unele răspunsuri car sacrificii, dar naiba sunt sute de vieți puse in joc, oare macar a aflat răspunsurile?

Cred ca asta o sa aflam cu toții la final, dar sincer totul decurge atat de normal (ma familiarizez cu știință si ucisul😂) nu stiu, e foarte tare cartea.

Cred ca daca aud ca esti de vârsta cu mine turbez aici ca eu nu as fi in stare sa scriu asa ceva.

~Capitolul 4~

O NUUUU, NU CÂINI...

Oamenii da-i naiba, dar animalele ce au facut? Săracii câini, dupa ce ca erau si vagabonzi si au suferit de la începutul vietii, au fost si uciși pentru experiment.

CE?! E CĂȚELUȘ...inima mea...o doamne inima mea *in timp ce își strânge Bichonul pui in brate*

Cățelul ala merita o medalie, dar regret ca inca nu s-a clarificat nimic. Adică stiu, cățelul nu pute aface vre-o minune, dar puteam spera si eu. Capitolul acesta a fost printre cele mai scurte, dar nu e o drama. Chiar si in cărțile din realitate exista capitolele din doar câteva propoziții.

~Capitolul 5~ inca trec peste drama cățelului

Paul, m-ai dezamagit, daca rezistau acelor ,,mici" chinuri nu cred ca mai urmau alte persoane (cel putin nu in acest tip de experiment) dar nuuu, nu era de-ajuns ca a murit si Violet înaintea ta, a vrut sa i te alături.

Mai...esti sadica, dar imi place.

~Capitolul 6~

Bun, capitol scurt, dar o sa încep cat se poate de frumos.

ACEEA NU SRA O BUCATA NEUNIFORMA DE CARNE, CI UN COPIL!

Of of of, chiar trebuia sa fie gravida, macar nu știa, poate ca ar fi lăsat-o daca știa acest amănunt...nu?

Nu, pe cine păcălesc, bucățică aia a fost cadoul lui de Craciun😂😂

~Capitolul 7~

Bun, am avut victime Adulți, adolescenți, copii, fetuși si chiar câini. Te rog, daca găsește si primul extraterestru si il omoară, tipul asta devine o legenda.

Totusi, am stat putin si m-am gandit, poliția chiar nu investiga aceste ,,dispariții". Adică ok, cu Adulții mai merge, cu a fost prins, nu ave alergătura de orice fel cu ei, dat acei copii de la orfelinat?

Cum de nu a fost luat ca suspect? Adică chiar si daca nu se prindeau polițiștii ca el i-a ucis, nu i-au cerut macar o mărturie? Gen, daca a vb cu ei, daca știa, orice. Cand e vorba de niște dispariții in serie, oamenii se pun in alerta, stiu ca a fost foar câteva victime, dar totusi.

Si...nu stiu, poate sunt eu aia cam grea de cap, dar cum de nu a încercat unele lucruri si pe cadavre? Adică da, unele experimente necesitau ca ,,cobaii" sa fie in viata...dar nu a auzit nimeni de șobolani?

Adică haide...cu toții ii uram, nebunul de Mayer sa nu mai folosească căței!

Pai, cam atat cu aceasta critica, ai avut detalii perfecte, acțiune plănuită cu atenție...si Nebunie urmată de sânge, din plin.

CriticiWhere stories live. Discover now