Alek: Inger ranit ✔

48 9 124
                                    

Desi nu imi place ideea cu capitolele private, oricum nu vor mai exista conform anunțului de pe Wattpad.

COPERTA:

Imi plac personajele folosite (si da, stiu ca este Ken Kaneki si Uta) imi place felul in care sunt așezate pe coperta

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Imi plac personajele folosite (si da, stiu ca este Ken Kaneki si Uta) imi place felul in care sunt așezate pe coperta.

TITLUL:

Pai, nu e chiar ceva nemaivăzut dar nici plagiat sau copiat. Arata conținut cărții, dar ar trebui sa scrii totusi rănit cu litera mică.

DESCRIERE:

Imi place felul in cre descrii, este captivant

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Imi place felul in cre descrii, este captivant. Sincer chiar daca mai exista carti de dragoste de acest gen, eu nu am mai citit pana acum.

Sa nu se înțelegeam greșit, sunt pro genului asta de iubire, atâta vreme cat se iubesc lasă-i naiba in pace.

CONȚINUT

~CAPITOLUL 1~

Începutul mi-a placut, ai descriere te face sa te intrebi cine este Alek si ce rol a jucat el in toată povestea asta.

,,Am văzut ca ai băgat acel ,,preludiu" si vreau sa te atenționez cu ceva. Acum câțiva ani aveam o carte despr emuzicieni si mi-am numit capitolul ,,Preludiu" in loc de prolog. Peste câteva zile a venit o ,,scriitoare" sa ma acuze de plagia desi nu aveam habar de existența ei si nici a cărții sale. Efectiv a facut un scandal monstru doar pentru un titlul si cum avea mai mulți susținători am șters cartea.

Acum sper sa nu pățești asa, nu cred ca mai e activa oricum dar parca si-a publicat cartea la o editura anonima."

~Capitolul 2~

Am văzut ce ai vrut sa spui tu aici (sper). Deci cele trei mașinuțe, desi de culoari diferite si mici defecte si calități comparate una cu cealaltă, toate au fost importante pentru protagonist.

Cea neagră i-a fost data de o persoana draga, pe care o iubea, iar acesta ar putea fi si un motiv pentru care era si cea mai buna.

Cea albă a primit-o dintr-un noroc si cum nu avea nimic atat de special a uitat-o intr-o cutie cum facem si noi cu jucăriile noastre de care refuzam sa ne debarasam (rămane gustul copilăriei pe ele)

Iar cea roșie, ei bine ea era cea stricata pe care nu o folosea, sincer mi-a părut rau de ea.

Ideea e ca mașinuțele astea reprezintă ceva mai mult decât niște jucării, poate niște carti ale sortii care ii prezic viitorul lui Alek, poate doar niște amintiri din copilărie care i-au acuș primele ganduri închegate.

Cert este ca pot afla doar daca citesc mai departe.

~Capitolul 3~

Capitolul e foarte scurt, de ce nu ai mai scris ceva?

Mi-a placut foarte mult cum ai descris, am si zis intr-un comentariu. Tu...hmm...ai genul ala de scris misterios, greu de anticipat si totusi plin de talent si frumos. Te felicit.

Un mic sfat, încearcă sa folosesti ori linia asta ,,–" de dialog ori pe aceasta
,,—"

~Capitolul 4~

La unele cuvinte iti lipsesc diacriticile si stiu ca se poate întâmpla oricui, chiar si eu mai uit sa le pun.

Nebunii😂. Hmm singurul tau defect este ca ai capitolele foarte scurte, încearcă sa descrii mai bine sentimentele, poate si personajele. Gen, cum se vad ei unul prin ochii altuia. Spre exemplu imaginea ta din oglinda poate fi diferită de cum te vede persoana iubita, pentru ca daca te iubește ti-ar vedea doar perfecțiunea si nu si defectele.

Dar imi place ca Alek are o urma de îndoiala legată de relatia, desi sta cu el, se săruta si etc, tot e indecis.

Imi place lucrul asta pe tru ca in toate poveștile de pe Wattpad vad persoane care zic din prima ,,il iubesc" ,,vreau sa fiu cu el", fara sa se gândească daca este bine ceea ce fac sau mai stiu eu ce.

~Capitolul 5~

Acest capitol imi amintește de petrecerile date de Gatsby (din ,,Marele Gatsby) doar ca el le dădea pentru a atrage o persoana anume, nu foar pentru distracție.

Deci băieții se afla poli opuși, dar cum sunt impreuna? Cum au ajuns asa? Stii, nu le-ai descris aspectul, ar trebui sa te axezi si pe decorul din jur, căci, contează foarte mult.

Si...Lave cum e gigolo si toate cele cand el il iubește pe Alek?

~Capitolul 6~

Cred ca au fost prinși de un polițist ceva si clar au dat de necaz. Dar de ce i-ar face Lave una ca asta? De la droguri poti chiar sa mori?

Sau pentru el Alek este doar o distracție si profita de el cat il are (chiar daca Alek il iubește)

~Capitolul 7~

Wow...chiar pare ca doar profita de el, bine ca si Alek sta si ii place, dar totusi.

Nu inteleg, as vrea sa le stiu mai bine trecutul, sa inteleg cum de au crescut si au ajuns in aceste situații.

Am nevoie de viata lor, toată.

~Capitolul 8~

Ar trebui sa tai acea fraza in engleză (stii tu care) de la capitolul acesta. Pare desprinsa din alt scenariu, parca nu își are locul in textul tau.

Um...cred ca atunci cand esti beat si drogat nu mai stii nici macar cum te cheama, dar sa mai si recunoști marca mașinii. Sa im serioși, tipul de-abia mergea si vedea, iar el era in stare sa își amintească mașinile scumpe? Ma mir ca nu a vomitat direct in ea sau pe ea.

~Capitolul 9~

Ar trebui sa aibă vederea neclara sau macar daca chiar ții sa vadă viteza mașinii poti spune ceva de genul ca ,,in timp ce vederea mi se focaliza ca un aparat de fotografiat, am putut vedea viteza cu care conducea" sau ceva de genul, acum ața mi-a venit in ap, dar tu o poti face sa sune si mai bine.

O, uite si vomitatul, a fost doar cu întârziere😅

Wow, deci eram ferm concisa ca exista mai multe capitole...dar nu. Sper sa mai postezi, deci scrii chiar bine (am văzut ca pe la secțiunea de comentarii ai mai primit sfaturi legate de gramatica, dar pe mine aceasta parte dintr-o critica mi se pare o prostie). Deci da, sper ca ti-a placut si ca ti-am fost de ajutor.

Eu iti urez succes in continuare❤️❤️te mai aștept si cu alte carti.

CriticiWhere stories live. Discover now