As vrea sa te pot iubi ✔

38 6 2
                                    



Autor: just7a7girl

COPERTA:

E simpla, ar putin irealista

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

E simpla, ar putin irealista. Adică uita-te in spate. Este o clădire imensa, simpla, aproape ca nici nu are vre-un detaliu. Nu stiu, parca nu se îmbina cu cele doua personaje. Este parerea mea, gusturile nu se discuta.

TITLUL:

Mi se pare dragut, arata clar tema cărții si anume iubirea. Nu pot comenta, dar eu zic sa-l păstrezi.

DESCRIERE:

Începutul cu ,,El" si ,,Ea" mi se pare putin clișeic

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Începutul cu ,,El" si ,,Ea" mi se pare putin clișeic. Poate ar trebui sa il tai si sa incepi direct cu multitudinea de întrebări.

CONȚINUT:

~Capitolul 1~

La început iti propun o muca schimbare (la descriere).

Ai zis ceva de genul ca protagonista, cu câți pași făcea mai mulți spre părinții ei, cu atat se îndepărta. Dupa cum vezi, scârțâie aici destul de tare.

Deci ai putea sa spui ceva de genul ca ,,Fata, cu cat incerca, zadarnic, sa se aproprie de ei, pașii săi o trăgeau in spate asemenea unor mâini invizibile"

Este doar o idee, eu scriu asta la 2 dimineața deci scuza-mi lipsa talentului (cred ca doarme)

~Capitolul 2~

Ai grija ca ai repetat cuvântul ,,birou" fe doua ori in aceeași propoziție.

Nup, nu nu nu, niciodată nu o sa vezi intr-o carte cuvântul ,,flashback" cand autorul vrea sa invoce o amintire din viata personajului.

La psihologie am învățat ca amintirile sunt proiectate de creier cand întâlnesc elemente care le invoca.

Deci protagonista trebuie sa fi auzit, simtit, mirosit sau văzut ceva specific amintirii respective. Daca stii sa redai acest element nu mai ai nevoie de cuvântul ,,Flashback" pentru a porni o amintire.

Cand ai spus ca lovește suportul de pixuri ai spus ca aceasta cade cu zgomot. Dar puteai sa spui ceva de genul, suportul metalic se prăbușește cu un sunet metalic pe podeaua încăperii, iar pixurile se răsfira de-a lungul camerei, sub privirea descumpănită a lui X.

Daca vrei sa ai mai multe perspective in cartea ta ar trebui sa le schimbi la începutul capitolului, nu la mijloc.

Daca menajera este o persoana atat de importantă pentru protagonist (si mai ales spune ca o vede) puteai sa spui ce face cand intra pe usa si sa ii descrii aspectul din punctul lui de vedere.

Si aici se termina (deocamdată) cartea ta. Eu zic ca are potențial, fiecare carte are asa ceva, dar depinde doar de tine cum gestionezi acțiunea si personajele. Talent ai, trebuie doar sa exersezi, in felul asta cititorii vin cu timpul.

Plata: voturi si parere la cartea mea Blestemul celei Uitate

CriticiWhere stories live. Discover now