Jurnalul terorii ✔

31 7 12
                                    

Autor: ASilentLamb

Bun, deci provocare mai mare ca aceasta nu am mai avut si zic asta dat numărului colosal de capitole.

Imi pare tau daca am întârziat cu carte.

Trebuie sa fac o mărturie, inițial am vrut sa-ti fac o critica doar la primele capitole (si nu pentru ca mi-a fost lene, ci doar pentru ca asa ai procedat tu la cartea mea). Nu țin ura, nu vreau supărare si nici hate pe aici, am vrut doar sa accentuez o povara de pe suflet.

Dar eu o sa fac totusi critica in stilul meu asa ca la final tot o sa-ti cer plata chiar daca a aparut cartea mea la cartea ta de critici.

Pai sa începem.

COPERTA:

Mai, coperta asta este de o 1000 de ori mai buna decât precedenta

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Mai, coperta asta este de o 1000 de ori mai buna decât precedenta. Dar nu prea se vede ce e scris cu roșu, cred ca trebuia sa fie subtitlul.

TITLUL:

Pai, nu am ce comenta, se potrivește cărții ti-as recomanda totusi sa nu mai scrii subtitlul cu litera mare, dar e la alegerea ta asta.

DESCRIERE:

Imi place citatul (sigur e din carte chiar daca nu am ajuns la el) totusi ar trebui sa pui ghilimele românești pentru citat, nu cele englezești

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Imi place citatul (sigur e din carte chiar daca nu am ajuns la el) totusi ar trebui sa pui ghilimele românești pentru citat, nu cele englezești.

Iar eu am văzut ca in toate cărțile exista ceva si legat de acțiune, adică ce personaje sunt, despre ce e vorba, poate apare in descriere si numele posibilului antagonist.

Nu stiu, din nou, e doar opinia mea, tu decizi daca sa modifici sau nu.

CONȚINUT:

~DISTRIBUȚIA~

Distribuția e frumoasa, slava domnului nu sunt prezenți actorii dupa care toate adolescentele sunt nebune. Eu personal nu folosesc distribuția, prefer sa creez absolut totul, de la întâmplări, la Invenții, la ființe magice pana la personaje.

CriticiWhere stories live. Discover now