Daca nu risti, nu castigi ✔

63 8 8
                                    

Autor: georgeta22

Buuun am ajuns si la cartea ta❤️❤️

Coperta:

Sincer, imi place coperta

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Sincer, imi place coperta. Ochii aceia de albaștrii-electrici, imi atrag atenția.

Titlu:

Imi place, nu e clișeic, e putin misterios si ne duce cu gândul la o acțiune plină de provocări.

Descriere:

Uuuu deci nu avem clișeul fata săracă-baiat bogat si arogant

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Uuuu deci nu avem clișeul fata săracă-baiat bogat si arogant.

Cred ca va fi interesant sa vedem ce se întâmpla cand se întâlnesc doua persoane de succes care sunt obișnuiți sa se faca auziti si ascultați. Sincer, nu mi se pare ca este prea lunga, e de o mărime potrivită, iar cititorul nu va pleca pana nu citește macar un capitol.

Conținut:

~Prolog~

Acele mici citate sunt frumoase si te ating oarecum, dar sper sa apăra cu adevarat in carte si sa nu uiti de ele (zic asta pentru ca am văzut astfel de cazuri)

~Capitolul 1~

Mhm, chiar este un început bun. Imi place felul simplu prin care descrii, iar dialogurile tale sunt pline de viata si redau unele trăsături ale personajelor.

Totusi, ca adult (consider ca protagoniștii au macar 20 si de ani) nu iti vine sa te mai cerți folosind astfel de expresii ca acel ,,nici daca ti-as da cu un DEX in cap nu ai stii ce înseamnă acel cuvânt" (ceva de genul asta era).

Gen, adultii sunt mai parșivi, se dau buni si atenți chiar si printre persoanele pe care le urăsc, căci da tine-ti prietenii aproape si dușmanii mai aproape.

Daca el chiar vrea postul Sharei s-ar da vine pe lângă ea, si-ar baga nasul in cazurile ei si ar incerca sa vadă cum rezolva ea problema.

~Capitolul 2~

Imi place de Sarah, are acel spirit de aventurier si știe ce sa faca cand este pusă la colț. Sincer, ma bucur ca la final ai zis a se gândește la dezlegarea cazului si nu la sarutul cu acel bărbat.

Este o justițiara, nu face totul pentru bani, ci pentru cauza corecta. Mi-a placut atmosfera descrisă in club, dar trenuie sa ai grija la detalii.

~Capitolul 3~

Frumos, placut, ti-as recomanda doar sa mai strecori niște descriere printre liniile de dialog. Sau sa adaugi cine a zis si pe ce ton a spus, pentru ca dacă vorbesc mai multe persoane si nu menționezi asta, cititorul poate fi buimăcit.

Si iti mai dau un sfat, gândurile, cum le-ai folosit in acest capitol nu ar trebui puse in continuarea unui dialog, ci separat.

Si iti mai dau un sfat, gândurile, cum le-ai folosit in acest capitol nu ar trebui puse in continuarea unui dialog, ci separat

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Vezi? Aici vorbea un personaj diferit, iar gândurile ei trebuiau puse ca un paragraf individual.

~Capitolul 4~

Descrii bine, simplu si la obiect, dar capitolele sunt destul de scurte si nu stiu, imi pare rau de acest lucru.

Ciudat este ca s-a îndrăgostit atat de repede, dar de, nu ma pun contra iubirii la prima vedere.

~Capitolul 5~

Ar fi fost interesant sa explici mai detaliat despre ce erau acele probe, sau locul crimei, nu stiu, ar fi dat cărții tale si mai multă credibilitate. E ok asa cum e, dar asta e parerea mea.

In rest nu am ce comenta, e perfect.

~Capitolul 6~

Hmmm am mai văzut băieți de acest gen, vor sa obțină iubirea fetelor de parca ar fi o medalie. Sper doar ca Sarah sa nu cada prada ca alte personaje(cel putin nu atat de usor).

Nu stiu, cartea ta are potențial, poti ajunge undeva cu ea.

Eu iti urez mult succes si sper ca te-am ajutat cum am putut

CriticiWhere stories live. Discover now