Impreuna in mormant ✔

30 8 3
                                    

Autor: clorophile_

Sper ca nu ai așteptat prea mult, am avut multe comenzi.

COPERTA:

Imi place, mai ales acel conac ascuns in ceata dar inca nu sunt sigura care este legatura intre coperta si titlu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Imi place, mai ales acel conac ascuns in ceata dar inca nu sunt sigura care este legatura intre coperta si titlu. Presupun ca aflu pe parcurs.

TITLU:

Mie imi inspira o carte romantica (nu rade de mine, vorbesc despre asta înainte de a citi cartea). E simplu, usor de rețin, mie imi place.

DESCRIERE:

Ohooo ador descrierea! Chiar pare un thriller, parca deja ma pot hrăni cu secretele întunecate ce așteaptă cu nerăbdarea sa iasă la suprafața

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ohooo ador descrierea! Chiar pare un thriller, parca deja ma pot hrăni cu secretele întunecate ce așteaptă cu nerăbdarea sa iasă la suprafața. Efectiv nu schimba la ea, nimic!

CONȚINUT:

~DISTRIBUȚIE~

Nu ma omor cu aceasta funcție a Wattpadului pentru ca sunt de parere ca e cu mult mai bine ca autorul sa intervină caracterele din toate punctele de vederii. Dar asa, imi place ce ai ales pentru distribuție.

~Prolog~

Imi place felul in care descrii totul (și-n mod ciudat chiar si cadavrul fetei) e doar începutul a ceva special si vreau sa descoper secretele îngropate de acest orășel tacut.

~Capitolul 1~

Imi place Ida, are acel spirit observate si cred ca e genul de petsoana care pana nu vede ea nu crede. Deci consider ca (,) cartea este captivanta, dar are nevoie de mai multe capitole pentru a intra in miezul ei.

Nu stiu despre ce as putea vorbi, acțiunea inca nu a început (ma refer la intrigi sau alte lucruri) iar personajul de-abia l-am întâlnit.

Iti apreciez totusi curajul ca ai ales acest gem de carte, putin psihologic daca ma intrebi, dar depinde doar de tine unde vrei sa ajungi cu ea. Descrierea e punctul tau forte, am decis asta asa ca te sfătuiesc doar sa ai grija si la acțiune.

Alte sfaturi chiar nu am ce sa-ti dau, ai doar un prolog si un capitol, deci sper doar sa nu te superi pe mine. Succes in continuare.

Am totusi o curiozitate, am văzut ca ai început sa scrii la aceasta carte din 2017. Sau atunci ai început sa o editezi?

Plata: voturi si parere la cartea mea.

CriticiWhere stories live. Discover now