Inima Salbatica ✔

37 6 5
                                    



COPERTA:

Imi place mult, chiar daca ai folosit o cântăreața celebra

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Imi place mult, chiar daca ai folosit o cântăreața celebra. Imi place felul in care editorul a așezat in pagina, ai felicitările mele.

TITLUL:

Parca mai era o carte de acest gen(cu titlul cam asa). In rest, poate ar trebui sa scrii ,,sălbatică" cu litera mică pentru ca nu este nume.

DESCRIERE:

DESCRIERE:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Mult, mult, mult, prea lunga

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Mult, mult, mult, prea lunga. Daca ar fi o carte publicată nici nu ar încăpea. Încearcă sa tai ceva (poate chestia ea cu El si Ea).

Si încearcă sa nu dai atat de multe detalii, lasă misterul.

CONȚINUT:

~Cast~

Pai este dragut si stiu ca ai vrut ca cititorii tai sa ,,privească" mai bine in acțiune. Sunt persoane frumoase, nu pot comenta ceva legat de aspectul lor😂

~Capitolul 1~

Cum ziceam, exista carti care își schimba perspectiva la fiecare capitol (am multe exemple daca dorești) dar niciodată sa nu spui ,,Din perspectiva lui X"

In rest...filmele Turcești la putere!!! Si eu ma mai uit cand merg la bunica si chiar comentam despre personaje si acțiune. Imi place cum descrii, pana acum este totul bine.

~Capitolul 2~

Ai grija! Grabesti foarte mult acțiunea. La unele detalii trebuia sa ma întorc câteva ,,pagini" pe teu a vede ace si cum s-a întâmplat. Încearcă sa nu te grabesti si sa adaugi niște descriere pentru ca cititorul sa poate intra mai bine in universul tau.

Wow...ce relație complicata. E incest sau adulter ce se întâmpla acolo? Nu te judec sau rad, dar nu uita ca lucrurile astea nu sunt privite bine (si zic asta pentru personajele din carte nu alea reale) adică gen, sunt bogați, oameni influenți, sigur a fost un scandal ceva in presa mondena cand s-a aflat. Sau nu stiu decât cei din familie?

Kenan s-a destăinuit mult prea devreme! Adică pun pariu ca își iubea soția, iar moartea ei (mai ales din vina lui) ar trebui sa ii fie ceva de care sa ii fie rusine, ceva atat de greu de suportat incat sa nu o poată spune nici macar cu voce tare. Stiu ca e posibil sa ii fie mai usor sa i se destanuie, dar ai grija la detalii.

Lol, deci Kenan a mers vaslind  intr-o barca iar fata înotând? Wtf, de ce nu a luat ea barca? Iar cel mic cum a fost in stare sa folosească vâslele, sunt imense si foarte grele pentru un copil de 5 ani

~Capitolul 3~

Imi place faptul ca ai ales sa spargi tiparul si sa nu o ,,îneci" pe fata(mai ales ca știa sa înoată). A fost frumos, amuzant si mai ales original. Felicitari!

In rest, imi place faptul ca Kenan a invitat-o afara (asa romantic!) dar cred ca a fost cam brusca acea ,,gluma nevinovata". Stiu ca ai vrut sa evidentele trecutul fetei care se reflecta si in prezent.

~Capitolul 4~

Wow...deci wow. Vezi? Ai adăugat descriere, ai reusit sa induci cititorii in sufletul protagonistei, in vârtejul ei de durere. Daca ai face asta mereu sunt sigura ca ai primi mai multe voturi si apreciere.

Mi-a placut foarte mult finalul, adică chiar m-a luat pe nepregatite. Capitolul asta a fost printre cele mai rusine, nu prea am ce comenta, deci te felicit.

~Capitolul 5~

Pff nu inteleg de ce tipa la ea, daca nu il atenția in mașina probabil fiul lui era mort cu adevarat. Deci ar fi trebuit sa ii mulțumească. Macar acum se vede ci adevarat cat tine la el, fara sa mai fie si ,,omul de afaceri"

Hm, treaba se încâlcește si mai mult cu doamna Misterioasa aflată in coma. Personal nu cred ca este soția lui (asa si-ar fi putut minții copilul ca doarme si se afla intr-o călătorie in tara viselor ceva de genul) dar poate este un accident din vina lui sau alta persoana Draga. Rămane de văzut pe parcurs.

~Capitolul 6~

S-a văzut de la capitolul anterior ca ai început sa folosesti mult mai bine descrierea, iar asta e minunat! Mi-a placut si începutul de la acest capitol pentru ca pur si simplu ai dreptate. Sunt fericita ca totul este bine, dar cum e posibil ca băiețelul sa fie atat de bine?

Dupa un asemenea accident (si o rana destul de gravă) cred ca ar fi fost simtit de la calmante sau nush. Aveam colegi care se văitau si de operația de la apendicita si asta e un nimic in comparație de o bara in brat/umăr.

~Capitolul 7~

Felul in care ai descris absolut tot mi-a arătat cat de mult te-ai perfecționat. Probabil primele capitole trebuiesc doar putin revizuite, in rest de aici începe  creația adevarata.

~Capitolul 8~

Cred ca acest capitol a foat primul capitol din perspectiva lui Kenan. A fost interesant sa vad si felul sau de a gândi si cum vede el unele persoane sau situații. A fost o schimbare frumoasa de peisaj.

~Capitolul 9~

Uuu tot perspectiva lui Kenan. Cat de mult mi-a placut comparația cu oglinda! A fost foarte frumoasa, mai ales cum ai văzut rama ca pe o ,,închisoare" a sinelui sau. Simcer, imi place relatia dintre Kenan si fiul sau, mi se pare normal sa il alinte, mai ales dupa ce si-a pierdut mama. Sincer, chiar daca am mai zis-o, de la ultimele 2 capitole ai început sa scrii cu mult mai bine!

Totusi chiar țin sa te întreb, e acțiunea luată dintr-un serial turcesc?

~Capitolul 10~

Ai avut foarte mult dialog care a umplut mai bine de jumătate de capitol, ai grija sa descrii si felul in care se mișca in Timp ce vorbesc.

~Capitolul 11~

Lol, faza cu scorpia a fost foarte șmechere, in sfârșit Adela s-a eliberat de acel uragan de sentimente. Iar faza cu micuțul care a ,,aparut" pe neauzite a fost foarte tare! In sensul ca, intr-o carte trebuie sa povestești lucrurile cat mai realist. Asa ca, poate trebuia sa mai precizezi doar ca Adela a auzit o ,,mică mișcare in încăpere" sau pur si simplu ,, a simtit ca nu e singura" sau ceva de genul.

Am văzut ca ai mai fost si la alte carti de critica, iar ele, exact ca mine ti-au mai zis noțiunile despre lipsa descrierii la început dar si despre linia de dialog.

Pai de aici iti urez succes si sper ca ti-a facut placere sa imi auzit opinia. Scuze ca a durat atat!

CriticiWhere stories live. Discover now