12 rész [18+]

6.8K 402 39
                                    


Taehyung szemszögéből:


-Soha az életben nem szexeltem még velem egyneművel - dönt végig a srác, a puha fehér lepedőbe bújtatott ágyon. Hát én se voltam még velem egyneművel együt, de nagyon is jól tudom, hogy nekem a fiúk jönnek be. Ez a fekete hajkorona és nyuszi mosoly, ezek valahogy a legelső pillanatba levetek a lábamról. Képes voltam eljönni egy vadidegennel szobára, csak azért, hogy ő is, és én is ki élhessük a piszkos vágyainkat. A légkörbe egyre jobban emelkedik a forró hangulat és érzem a lassan kezdődő szorítást ott lent dél tájékán. Ahogy a karjaiba tart, miért fog el ez a különös érzés? Hahh valami isten ez a férfi.
-Akarod? - kérdezi erotikusan hangzó hangnemben, miután nyakamon egy neki tetszőleges helyet megszívott. 
-Úristen... nagyon - mondtam eszemet elvesztve, igen is vágyok rá és, hogy menjen tovább. Ingemet lassú, kimért lépésekben kezdi el kigombolni, hogy ezzel is mégjobban húzza az agyamat és talán még a mostaninál is jobban kívánjam. Hideg síkos nyelvét végig húzza felhevült bőrömön, ami belőlem még apróbb sóhajokat vált ki. Tetszik neki a hangom, mert egy két helyen megharapdál, hogy még jobban kiereszem és tetszésemet nyilvánítsam afelé, milyen jól csinálja. Testem reakciója pedig, hogy megugrik karjaiba és kezemmel pedig a haját tépem, hogy a bennem lévő szexuális feszültséget valahogy letudjam vezetni. Nem sieti el, lassan, szinte idegfeszitő tempóval halad egyre lejjebb, de mégis, ahogy végig simít, testem minden részén, bennem áram hatás szerűen fut végig az élvezet.
-Eléggé beindultál - kuncog fel a fülem mellet, közbe jobb kezét végig vezetve a hasamon, végre eléri a férfiasságomat, ami szinte már tocsog és könyörög, hogy csináljanak vele valamit. - De ez nem baj - nyugtat meg, pedig nem is lettem volna ez miatt ideges. Én is nagyon jól tudom, hogy beindultam, erre eléggé sok utaló jel van.  Hülye lennék ezt az alkalmat elszúrni, ezért inkább, hogy elhallgasson, ajkaira tapadok és hevesen kezdem el falni őket. Olyan édes, szenvedélyes, de egybe érzéki is. Úgy vigyáz rám, mintha csak egy porcelánbaba lennék, aki bármelyik pillanatban eltörhet. Sejtheti, a testem reakcióiból, hogy még szűz vagyok. Túl gyorsan reagál a testem az érintésére, de úgy tűnik, hogy őt ez nem zavarja. Lassan helyezi fel az első ujját, halkan nyögve egyet és  megmerevedve várom a következő fájdalmas részt, de nem az következik, mert míg bennem mozgatja az első ujját, addig mellbimbóimat kezdi el ostromolni, azokkal a csókolni való ajkaival. Tudja a dolgát az egyszer biztos, vagy csak én vagyok túl tapasztalatlan.
-Hogyh lehetsz ilyen tökéletesh? - nehezen veszem a levegőt, miután megszoktam lent munkálkodó ujját és egyszere éri a testemet, most már a gyönyört nyújtó ingerek.
-Inkább teh, hogy lehetsz ilyenh szép? - helyezi fel második ujját és ollózó mozdulattal tágít tovább. Picivel mélyebbre helyezi két ujját bennem, s számomra egy  ismeretlen pontot talál el.
-Hahh - nyögők fel hangosan, ahogy ujjaival tökéletes helyen mozog. Szó szerint csillagokat látok.
-Jungkook, ezt nyögd - bújik bele nyakhajlatomba, majd ugyan azon a helyen most már sokkal erősebben szívja meg bőrömet és ezzel a tettével együtt, helyezi fel a harmadik ujját is.
-Szerintem készen állsz - húzza ki belőlem ujjait, amik után hirtelen nagy űrt hagy bennem. Bár nemsokára úgy is lesz ott bent valami más. Valami sokkal nagyobb!
-Ha fáj akkor rögtön szólsz! - ígérteti meg velem Jungkook, de én már annyira fel vagyok izgulva, hogy csak hevesen bólogatok és a vállánál fogva húzom magamra. Férfiasságával lassan hatol belém miközben arcomat figyeli. Életembe nem fájt még így semmi, mint most. Egy könnycsepp azonnal végig futott az arcomon, majd a többi is követné, ha Jungkook nem csókolja le őket.
-Nyugi - simogatja meg az arcomat miközben próbálja ő is normálisabban venni a levegőt, miközben hozzám beszél, ezzel is próbálva nyugtatni engem - Sokkal jobb lesz!
Nem tudom miért, de bízok benne és igaza is volt. Egy fergeteges éjszakán voltam túl, mert minden egyes apró dologra figyelt pedig, nem kevés pia volt mindkettőnkbe. Vigyázott rám.
-Jungkookhh ahhh - sikítok fel ahogy elér az orgazmus, a felettem élvezkedő férfi, pedig egy férfias nyögéssel élvez belém, miközben egymást szorítva élvezzük ki az orgazmus utó hullámait.



Zihálva és egy jókora adag élvezettel az alsómba kellek fel másnap reggel az ágyamba. Ez lehetetlen... vagy mégis igaz?
-Te jó isten! - kapok a homlokomhoz, majd hanyatt dőlök újra az ágyba. Hogy lehettek ekkora idióta és szerencsétlen egyszerre?

Amazing |Taekook| ✓Where stories live. Discover now