17 rész

5.2K 378 45
                                    

Taehyung szemszögéből:



Kellemesen kipihenten és egy adag új erővel nyitom ki a szemem, izmaimat pedig egy kicsit megmozgatom ugyanis olyan fáradt voltam, hogy abba az egy helyben aludtam majdnem 2 órát. Olyan szívesen mennék le ha tudnám, hogy csak én meg Jungkook vagyunk a házba. De nem, mivel a menyasszonya is itt lakik, így nem mehetek le csak úgy. Ezért írok egy üzenetet Jungkooknak, hogy ébren vagyok és ha készen van akkor jöjjön, mert indulni szeretnék, hogy lassan elkezdjek azon gondolkodni, hogy miket veszek a babáknak. Ahh annyira szeretném már tudni, hogy milyen neműek, könnyebb lenne vásárolni.
Az ajtó nyitódására felkelek az ágyból és a bőröndömhöz veszem az irányt.
-Szia Taehyung - köszön Jungkook most már mosolyogva, így én is megejtek egy apró mosolyt felé.
-Szia
-Jól aludtál? - kérdezi miközben helyet foglal az ágyon és nézi ahogy kutakodok - Ne segítsek?
-Köszönöm jól aludtam és nem kell, boldogulok - olyan mint egy gondoskodó pár aki mindent megtenne azért, hogy a gyerekei és párja biztonságba legyenek. Azt se tudom mikor mondjam el neki, hogy a gyerekek az övéi. - Elmegyek gyorsan zuhanyzók és utána mehetünk - adom tudtára a tervemet, ő pedig csak mosolyogva bólint egyet.
Belépve a fürdőbe gyorsan ledobom a ruháimat, majd beállva a zuhany alá engedem magamra a kellemes hőmérsékletű vizet, ami csak úgy simogatja a bőrömet. Barackos tusfürdővel kenem be az egész testem és egy pillanatra megáll a kezem a hasamnál. Lágyan végig simítok rajta ezzel jelezve a piciknek, hogy hiába nincs úgymond másik apjuk én akkor is itt leszek és kitartó maradok.
-Taehyung, kint várlak a kocsiba - kiabál be Jungkook az ajtó mögül én pedig visszakiabálok egy okét, majd gyorsan lemosom magamról a habot és megtörölközve, felöltözve hagyom el a szobát és indulok le Jungkookhoz. Hál istennek senkivel se futok össze, így egy nagy mosollyal az arcomon megyek ki, de ott rögtön lehervad. Nayun most érkezett meg, de nem vett észre. Valamit nagyon idegesen magyaráz és Jungkook próbálja nyugtatni, még puszit is ad az arcára. A lány csak magához öleli, aztán bemegy a házba. Jungkook csak szomorú arccal tekint utána, na jól van ám, ha ennyire hiányzik neki, akkor ne jöjjön velem.
-Mehetünk? - kérdezi meg miután beszálltunk az autóba, én meg csak hanyagul megvonom a vállam, Jungkook pedig egy fájdalmas sóhaj után indul meg. Még neki fáj az ahogy én viselkedek? És akkor én mit mondjak? A gyerekeit hordom a szívem alatt és igaz, hogy kapok segítséget, de azt a törődést, csak ő tudná megadni. De arra persze várhatnék, hiszen menyasszonya van akivel nemsokára összekötik az életüket, én pedig ott maradok két babával, akik igazából ezé a férfié.
-Itt vagyunk, azt hallottam, hogy ez a legjobb bababolt az egész városba. - állítja meg az autót én pedig tátott szájjal nézek végig a hatalmas üzleten. Hát szerintem se túlozták el mikor azt mondták ez a legjobb. Nem is várom meg Jungkookot, már futok is be, mint egy kisgyerek a játékboltba. Ez a hatalmas hely felér ezzel is akár.
-Jó napot segíthetek? - lép elém egy fiatal lány aki egy hatalmas mosollyal néz rám. Ez már egy tekintettel megmondja, hogy babát várok? - Bár még nem látszik de biztos vagyok benne, hogy gyönyörű baba lesz - néz le a lapos pocakomra. Végre egy ember aki nem ítélkezik felettem, megtudnám szokni az ilyen normális egyéneket.
-Igazából ikrek - válaszolok mosolyogva és megsimítom pocakomat.
-Gratulálok önnek és az apukának is - mutat a kis csörgőkel játszó Jungkookra. Ez meg mit csinál?
-Ohh nagyon szépen köszönöm, először nézelődők és utána szólok, csak úgy látszik van még egy gyerekem - nézek szúrósan Jungkookra, aki most a zenélő játékokat találta meg. Hát ezt nem hiszem el. Gyorsan meghajolok a lány előtt, majd Jungkook felé veszem az irányt.
-Jajj nézd Taehyung, ez olyan édesen zenél - nyújtja felém a kezébe lévő tárgyat, ami ha jól tudom ágy felé való és forog, miközben zenél is. Végülis, tényleg nagyon cuki a sok maci amik forognak, közbe pedig egy aranyos kis altató dalt játszik le. Mondjuk ez kék, majd ha kiderül a nemük akkor könnyebb lesz vásárolni. Most csak nézelődni vagyunk itt. Mármint én, Jungkook mindent megnéz és közbe nekem is nagy beleéléssel mutogatja. El sem tudom képzelni mi lenne akkor, ha tudná, hogy az ő gyerekeiről van szó. Szerintem végig vásárolná a bababoltot.
Jó sok helyet végig nézve el érünk a babaágyakhoz. Jungkook az egyik rózsaszín baldachinos ágy előtt letérdel és úgy néz az ágyba, mintha csak otthon lennénk és a baba már benne feküdne. Ahh nincs erőm ezeket a cukiságokat nézni. Muszáj, hogy őszinte legyek vele.
-Jungkook figyelj...

Amazing |Taekook| ✓Where stories live. Discover now