29 rész [18+]

6.6K 372 72
                                    

Taehyung szemszögéből:

-Hm, nekem nagyon tetszik a Minho fiú név, mit gondolsz édes? – kérdezem a szerelmem, aki jobban elvan foglalva azzal, hogy nyakamat csókolgatja. Nem törődve vele, írom tovább a név ötleteket amik eszembe jutnak – Bár lehetne pici Kook, az olyan édes lenne – dobom fel ezt az ötletet, de Jungkook csak nyögdécselve adogatja a puszikat a nyakam különböző helyeire.  -Jungkook figyelsz rám? – szólok rá mikor keze már nagyon a melegítő nadrágom belsejébe matat. Ő csak vággyal telt szemekkel néz rám és kiveszi a füzetet a kezemből, amit egyszerűen csak ledob a földre. – Jungkook, mire készülsz? – kérdezem meg tőle, de ő semmi szó nélkül nyomja le felső testemet a szivacsra és támaszkodik meg felettem.
-Shh, ma már eleget beszéltél, más hangokat akarok hallani belőled – szívja meg a nyakamat, én pedig hátra döntött fejjel, engedem jobban érzékeny részemhez, sőt, hogy tetézem a dolgokat a hajába túrok és meghúzom fekete tincseit. Erre csak belemorog a fülembe, ami a hormonjaimat is kezdi megdolgoztatni, ezzel elérve azt hogy az eszemet veszítsem miatta.
-Annyira feltudsz izgatni a testeddel, hogy az valami elképesztő – dörgöli nekem férfiasságát, tette pedig kis nyüszítő szerű hangot vált ki belőlem – A hangod, a szemed, a szád... az egész tested. Megvadulok a közeledbe! – veszi birtokba ajkaimat amiket úgy kezd el falni, mint aki egy hete nem evett semmit és most végre valami táplálékhoz juthatott. Végig simítok a hátán lefelé és kezeim egyből megállnak a fenekénél, így nem bírva magammal marok bele egy erőset.
-Szeretne valamit az én szerelmem? – kérdezi azzal a perverz mosolyával, amitől már most elmennék, így bele a nadrágomba. – Talán nem azt, hogy ez benne legyen? – teszi kezemet a férfiasságára, s gondolva egyet rá markolok, Kook szeme pedig tágra nyílik, ahogy megérzi kezemet a kemény tagján.
-De igen, azt szeretném ha bennem lennél – sóhajtok egyet, majd lökők rajta egyet így a hátán találja magát, én pedig gondolva egyet mászok is rá és pont úgy ülök az ölébe, hogy ezzel eltaláljam érzékeny pontját.
-Hahh – nyög fel egy nagyot, ahogy elkezdek ölébe mozogni fel-le, lovagló mozgásba – Vedd leh és ülj beleh – kap derekamba, de én lelökőm onnan kezeit és lassú mozgással szabadítóm meg magam alsó ruházatomtól. Nem ülök bele, hanem tovább húzom az agyát, hamár kierőszakolta ezt a szexet; nem mintha annyira bánnám én. Tagjára fogok és nyelvemmel végig nyalok rajta, mint nyáron a fagyin. Hajamba kapva tolja lejjebb a fejem, de nem engedem, hogy ő irányítson, így két kezére kapok és úgy szorítom le az ágyra. Tovább folytatom a nyalakodást, majd egy picivel később számba veszem de nem az egészet,  mivel nincs is ekkora szám, hogy az egészet betudjam kapni. Nem is értem, hogy fér belém mindig ez az állat?
Kicsit meg szívom és közben figyelek, hogy kezei a helyén maradjanak, s véletlenül se tudjon hozzám érni.
-Hadd érjekh hozzádh... – szólal meg elcsukló hangon és egyre nehezebben veszi a levegőt. De mint aki nem hallja, folytatom tovább, ő pedig ingerülten nyög fel miközben kiszökik egy apró káromkodás a száján. Kiveszem számból a már jól megduzzadt farkát, majd azt otthagyva ajkaira hajolok, amit csak úgy falok ő pedig fenekemre vezeti kezét, csattan egy nagyot rajta a tenyere ezzel jobban izgatva engem.
-Most ha nem lennél terhes, durván elintéznélek! – fordít vissza a hátamra és egy gyors csók után a fiókba nyúl, hogy elővegye a síkosítót és az óvszert amit, mint valami őrült úgy húz magára és helyezkedik el a lábaim közé. – De vigyázok az életeimre – add puszit a hasamra, majd ajkaimra hajolva kezd el hevesen csókolni, szinte már úgy, hogy érzem ahogy nyálam az arcomra folyik, de nem sokáig marad rajtam, ugyanis Jungkook fogja és egyszerűen lenyalja az arcomról. Megérzem egyik ujját a bejáratomnál ahogy lassan kezd el körözni, majd óvatosan helyezi fel, én pedig nyakába karolva nyögők bele a csókba.
-Jól vagy baba? – kérdezi ajkaimra suttogva
-Ahh... aha – hunyom le szememet, s második ujját is felhelyezi majd ismét ajkaimra tapad, úgy kezdi el bennem mozgatni két ujját, ezzel tágabbá téve. Hiába mondja azt, hogy durva lenne, ezek csak szavak. Tudom, hogy milyen és nem lenne képes agresszívként viselkedni az ágyba.
-Ahh... kérlekh – mozgatom csípőmet, ugyanis ez már elég kényelmetlen így, én meg már azt szeretném, ha bennem lenne.
-Mire? Mond és megkapod – érinti össze orrunkat és elkezdi gyorsabban mozgatni bennem ujjait.
-Téged... tégy a magádévá... – emelem meg a derekamat, így végre kiveszi ujjait és kezébe veszi a síkosítót. Ken rá a farkára, amit én csak elködösült szemekkel követek végig.
-Megkapod baba – emeli fel a két lábam és mikor belém hatol én azonnal dereka köré tekerem lábaimat, karomat pedig a nyaka köré – Ahh de szűk vagyh – támaszkodik meg két oldalt és szemembe nézve kezd el lassan mozogni, nem kezd azonnal őrült mozgásba, várja míg szokom, hogy vastag tagjával belém hatol és szét feszít belülről.
-Te megh vastag és ah... nagyh – karmolom végig a hátát, majd fenekére téve a kezemet, ösztönzőm gyorsabb mozgásra, amit szinte azonnal teljesít. – Hahh Jungkookh – sikítok fel ahogy tagjával teljesen kitölt és ő is felnyög ahogy szűk, forró izomgyűrűim rá szorítanak.
Izzadtan és egyéb testnedvekbe úszunk, de egyikünket sem zavarja. Jungkook nem szorít túl közel magához, mivel a hasam már nem engedi túlságosan közel.
Mintha ez zavarná, megfordul a hátára úgy, hogy közbe nem húzódik ki belőlem. Mellkasára támaszkodva kezdek el gyorsabban mozogni, ő pedig hol derekamat, hol a mellbimbóimat gyűrögeti. Olyan gyorsan mozgok, hogy muszáj, hogy tartson, mert félő, hogy leesek és hát az nem lenne a legkellemesebb se nekem, sem pedig a babáknak.
-Hahh... Jungkookh – karmolok mellkasára mikor eltalálja a prosztatámat. Egy vigyorral az arcán kezdi el jobban ingerelni érzékeny pontomat, ezzel elérve azt, hogy hangosabban nyögjek.
Nem bírom tovább a rengeteg kellemes érzésű ingert, érzem ahogy az orgazmus ki akar törni, ezért jobban gyorsítva a mozgást adom meg magam az érzésnek, ami, mint egy szélvihar, úgy vonul végig az egész testemen. Jungkook kocka hasára élvezek rá, ő pedig kis idő múltán belém, vagyis inkább a gumiba. Magához ölelve élvezi át amit az orgazmus okoz, majd lihegve mászok le róla, az óvszert egy zsebipe csomagolva dobja ki a kukába, majd vissza fekszik és fejemet a mellkasára helyezi.
-Kitaláltad a neveket? – kérdezi nevetve, mire én csak a vállára csapok, majd sértődötten megfordulok a másik irányba – Na...most mi az? – ölel magához hátulról, kezeit meg végig vezeti a fenekemen, amibe még jól bele is markol.
-Még felmeri tenni azt a kérdést amivel bejött a szobába, hát néha az eszem megáll tőled Jeon Jungkook – fordítom felé a fejem ő pedig nevetve ad egy csókot az ajkaimra. Ugyanis tudná a neveket, ha a nyakam csókolgatása helyett rám figyelt volna. – Amúgy igen, megvannak a nevek, de majd megtudod, legyen meglepetés – kacsintok rá.
Ő csak megadóan bólint egyet, majd egy utolsó csók után egymást ölelve alszunk el.

Amazing |Taekook| ✓Where stories live. Discover now