38 rész [18+]

5.6K 347 66
                                    

Taehyung szemszögéből:

-Tetszeni fog Franciaország TaeTae. Voltam már ott és már akkor eldöntöttem, hogy ha megházasodok, akkor tuti oda megyünk a párommal nászútra – simogatja meg az arcomat Jungkook, én pedig félig rá pislogva bólogatok, hogy értem amit mond – Ennyire elfáradtál édes?
-Jobb lesz ha végre oda érünk, nagyon várom már – utalok arra, hogy majd megnézzük Párizst, de szerintem Jungkook másra gondolt, mert perverzen vigyorog rám, majd gondol egyet és a nyakamra hajolva csókolgat végig – Oh... vagy az uraság másra gondolt? – kérdezem kacéran és úgy látszik tetszik neki, mert ködös szempárokkal néz rám és hirtelen ültet bele az ölébe – Nem tud várni? – mozgok az ölén és hálát adok, hogy a sofőr nem lát semmit, mert a vezető és az ülés között van egy zárt ablak.
-Nem, mi lenne ha most csinálnánk meg a kistesót? – kérdezi ajkaimra suttogva amit csak megkuncogok, s fejemet rázom és ki is  szállok az öléből – Könyörgömh... – sóhajt fel kéjesen, de én csak kifelé nézek az ablakon, és Párizs gyönyörű utcáit figyelem.
Párizs tényleg a szerelem városa, most is nemrég ment el egy csomó szerelmes pár az utcán, akik vagy fényképet csináltak az Eiffel torony alatt, vagy pedig csak ölelkeztek.
Mikor megérkeztünk a hatalmas ház hátsó udvarába a sofőr elkezdte felcipelni a cuccokat, én pedig csak néztem ki a fejemből, egészen addig míg Jungkook ki nem kapott az autóból és menyasszonyi pózba nem indult meg velem befelé.
A szobának fala hófehér és néhány részét, apró csillogós kis arany matricák tarkítják.
Jungkook helyet foglal a halvány kék ágynemű huzaton, engem meg az ölébe ültet. Kezemet nyaka köré fonom és csak nézünk egymás szemébe. Bármikor ha a szemeibe nézek egy teljesen más világba találom magam. Ahogy karjával hozzám ér, szívem őrült verdesésbe kezd. Elég egy érintés, vagy egy szenvedélyesebb tekintet. Jungkook ajkait nyakamhoz érinti és lassan kezdi el mozgatni, mintha csak most lennénk először ilyen helyzetbe. De olyan jól esik ez a lágyabb oldala, mivel az ágyba ritkán finomkodik. Valahogy mindig elveszti a fejét az aktus második „felében” de, sose bántott még. Talán a testem ezért reagál így, ilyen érzékenyen.
-Tetszik? – suttogja a fülembe, de mielőtt válaszolhatnék neki, ő a fülemtől kezdve csókol végig, amibe az egész testem beleremeg és így nem tudom elmondani, hogy mennyire tetszik. Bár a testem elég árulkodó. – Mi a baj? – kérdezi aggódva, gondolom a remegésre utalva.
-Olyan kellemes az érintésed, hogy úgy viselkedik a testem, mintha még szűz lennék. – pirulok el egy pillanat alatt, de ő csak halkan kuncogva emeli fel a fejem, hogy a szemeibe nézhessek.
-Akkor tehát jól esik – cirógatja meg az arcom én pedig lassú bólogatásba kezdek és nem is vár többet, lassan érinti össze párnácskáinkat, amik szinte eggyé válnak, s nyelvi játékunk tovább szítja a vágy tüzét, ami csak felforrósítja a hangulatot. Nyakát átkarolva viszonzom csókját, amibe belemosolyog és jobban ölébe húz aminek az eredményeként tagjaink súrolják egymást.
-Nem baj ha egy picit gyorsítok? – kérdezi miközben nehezebben kezdi venni a levegőt. Nem válaszolok hanem cselekszem. Hátára döntve hajolok nyakára, hogy egy nekem tetszőleges helyet kezdjek el kiszívni, ami majd mutatja, hogy ő már tartozik valakihez.
Nem akarom többet elveszíteni, örökre mellette akarok maradni és szeretni.
Ingjét kezdem el kigombolni, amit ő csak alkarjára támaszkodva nézi végig, miközben beharapja alsó ajkát.
-Szeretlek Jungkook – nézek rá és úgy érzem mintha könnyesedni kezdenének a szemeim.
Kicsit meg is lepődött azon, hogy most így kimondtam, de nem habozz és ő is kimondja.
-Szeretlek Taehyung – húz magára majd fordít a helyzetünkön és ő kerül felülre. Oldalamat apró érintésekkel kezdi el cirógatni, aztán benyúlva felsőm alá hagyom, hogy kezével végig simítson a mellkasomon és a hasam aljáig. Ezt egy kis idő múlva megunja és megszabadít az őt zavaró anyagtól és úgy kiéhezett tekintettel nézi végig szabad felső testemet. Mellkasomra hajolva kezd el lefelé haladni úgy, hogy mindenhova add egy-egy puszit, alhasam pedig megremeg tettétől, de nem hagyja abba amíg el nem éri a fehér nadrágomat ami ismét útban van neki, ahogy a pillantásaiból kiveszem.
-Megengeded? – kérdezi türelmesen, ami mosolyt csal az arcomra, így nyomok egy gyors csókot piros ajkaira, majd egy bólintást követően megadom neki az engedélyt és már folytatja is tovább. Nadrágomtól is megszabadít amivel együtt megy az alsóm is, így teljesen meztelenül fekszek előtte, amitől hirtelen kap el a zavar, de igyekszem nem kimutatni nehogy megijedjen és abba hagyja.
Végig nyal a már kicsit se nyugodt tagomon és mikor eleget ízlelgette bekapja az egészet, nekem pedig ekkor csordul ki az első könnycseppem a szememből, ami az előbb úgy gyűlt a szemem sarkába. Még időbe letörlőm, így Jungkook nem veszi észre, amikor rám néz.
Alhasam össze ugrik mikor hosszom érinti Jungkook torkát, így hajánál fogva rántom el onnan és ajkaimra húzom, csókja által pedig megérzem az ízem, de ez nem tántorít el. Helyette jobban feltüzel inkább. Egy hangos cuppogó hang jelzi, hogy elváltak ajkaink viszont én tovább akarom ízlelni így újra megcsókolom, Jungkook pont akkor helyezi fel első ujját. Elkezdek mocorogni, s veszi az adást, mert második ujját helyezi fel és ollózó mozdulatokkal kezdi el a tágításom, hogy később magamba tudjam fogadni.
-Magamba akarlakh... – válok el ajkaitól és ujjait is kihúzom magamból és tagját a bejáratomhoz helyezem. Csók közbe elkezdi lassan belém tolni magát, ami azonnal kitölt, így mindkettőnkből egy hatalmas nyögést vált ki.
-Ahh olyan szűkh vagy... te jó ég! – hajol nyakamba Jungkook, én a hátát ölelve, ösztönzőm gyorsabb mozgásra, amit meg is tesz miközben ajkai hol a nyakamat, hol pedig a fülemet találják meg.
Egyre jobban gyorsít és végre sikerül eltalálnia azt a pontot, amitől szinte csillagokat látok.
-Hah... ott mégh...ahh – karmolok végig hátán, amit egy melyről jövő morgással reagál le és még ennél is jobban felgyorsit. Szinte már könnyezek az élvezettől, amit nyújt nekem. Ahogy rám néz látom ahogyan szemei ugyanúgy csillognak, mint mikor legelőször voltunk együtt. Ugyanaz a tűz és szenvedély kering a levegőben mint akkor abba a szobába. Remegve ölelem magamhoz izzadt testét, amin tökéletesen látszanak izmai. Érzem ahogy a csomó gyűlni kezd az alhasamba és ahogy nézem Jungkookot neki se kell sok, hogy elélvezzen. Nem tudom hogy jut eszembe, de a hajába kapva húzom le ajkaimra amiket nem érintek össze csak ott tartom ameddig az orgazmus végig söpör a testemen. Ő viszont össze akarja érinti párnácskáinkat, de amint őt is ellepi az orgazmus felhője csak alsó ajkamba harap és azt elhúzva élvez belém miközben a teste aprókat ráng meg, az enyémmel együt.
Arcomat puszilva húzódik ki belőlem és egy pillanatra megáll, mikor észre veszi könnyes arcomat.
-Édesem, jól vagy? Fáj valahol? – tapogat végig, de én csak arcára teszem tenyerem és simogatni kezdem. Megáll a mozgásba és a beszédbe is, s úgy nézzük megint egymást, mint a szeretkezés előtt.
-Nincs semmi baj – szipogok miközben a szememet törlöm. Biztos gyönyörű látvány vagyok így, eltudom képzelni! – Én csak... köszönöm! – adok csókot az ajkaira és vállára fogva fordítom a másik irányba, hogy mellkasára tudjam hajtani a fejem – Köszönöm azt a sok mindent amit adtál, kezdve a gyerekektől az igazi szerelemig – kezdek el köröket rajzolni mellkasán, ő még mindig hallgat én pedig folytatom tovább. – Annyira örülök, hogy így alakult az életem, talán ezt az egyet megköszönhetem anyának – nevetek fel gúnyosan, Jungkook csak nyugtatóan ölel magához közelebb és ad egy puszit fejem tetejére – Mert valamilyen szinten az ő hibája, hogy mi aznap találkoztunk, ugyanis nem jött el az iskolába, mikor az érettségit kaptuk meg, azért találtál ott engem akkor magányosan.
-Nem sokáig voltál az – kuncog fel, hogy egy kicsit enyhítse ezt a nehéznek tűnő hangulatot – Olyan kis érzékeny vagy – jegyzi meg nevetve miközben szorosabban ölel magához és egyik kezével a takarót fogva teríti ránk a puha anyagot.
-Hát talán tényleg össze jött a gyerek, akit mindhárman kívántatok – fogok Jungkook kezére, amelyikkel végig simít a hasamon.

És mintha tényleg egy még erősebb szerelem növekedne bennem!

És mintha tényleg egy még erősebb szerelem növekedne bennem!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Amazing |Taekook| ✓Where stories live. Discover now