Kun mig?

902 20 5
                                    

"Arrg!" Sagde jeg. Mit vækkeur ringet så højt at jeg kunne blive skør! "Okay! Okay.. Jeg står op nu!" Sagde jeg irriteret da jeg gerne ville have sovet længere! Jeg stod op og tog noget tøj på:

 Jeg står op nu!" Sagde jeg irriteret da jeg gerne ville have sovet længere! Jeg stod op og tog noget tøj på:

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jeg gik ned i køkkenet og fandt et æble, da jeg skulle gå. Nårh ja, fik jeg fortalt at jeg var fotograf/model? Nej, når men det er jeg. Jeg fotografere og er model på samme tid! Idag skal jeg ud og fotografere! Jeg fotografere også berømte. Men idag skal jeg ud og tage foto'ere af verden!

Jeg gik og gik, på vejen gik jeg forbi en dreng, han så da ret sød ud! 😏 "Hvad i alverden er det du siger Kristina?" Spurgte jeg mig selv om, da jeg ikke regner med at finde mig en kæreste lige i foreløbig!

"Er du ikke lidt sent på den?" Spurgte hende der viser mig hvad jeg gør, for at tage perfekte billeder. "Jo, undskyld. Stod bare lidt sent op!" Sagde jeg. "Det er okay, når skal vi komme igang?" Spurgte hun. "Ja, lad os gøre det!" Svarede jeg. Hun var rigtig flink imod mig.

Vi gik, og jeg havde taget RET mange billeder nu! Klokken er også 12:43 nu og jeg gik da klokken var 08:07 så der er da gået noget tid. Vi gik og kom til en park, for selvfølgelig at tage billeder, men lige pludselig da vi går, ser jeg denne her dreng på min alder hvis ikke ældre, smile til mig

 Vi gik og kom til en park, for selvfølgelig at tage billeder, men lige pludselig da vi går, ser jeg denne her dreng på min alder hvis ikke ældre, smile til mig

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jeg kigger den anden vej, for at prøve at lade som om jeg ikke har set ham. Jeg føler hele tiden at en stiger på mig! Jeg kigger så og ser ham! "Kan vi gå et andet sted hen?" Spørger jeg om. "Det kan vi godt!" Siger hun og begynder at gå, men det ligger jeg ikke mærke til fordi at jeg (uden at jeg selv ved det) stiger på ham drengen.

Han smiler og begynder at gå hen imod mig. Jeg fryser bare helt og kan ikke bevæge mig! "Hey" Siger han. "H-hey" Siger jeg tilbage. Jeg kigger ind i hans øjne imens. "Du har flotte øjne, jeg elsker piger med blå øjne!" Siger han og kigger kærligt ned på mig. "T-tak, jeg kan også godt lide dine!" Siger jeg bare. Hans er brune, som i virkelig brune. De er faktisk dejlige at kigge ind i! Jeg kigger rundt for at se om jeg kan se min såkaldt (lager) men kan ikke få øje på hende. Jeg begynder at tænke på nogle navne. "Han kunne godt ligne en Kim et eller andet" Siger jeg til mig selv. "Hvad hedder du egentlig?" Røg det pludseligt ud af min mund. "Kim Taehyung" Svare han imens han smiler. "Flot navn Kim Taehyung" Siger jeg. "Hvad hedder sådan en smuk pige som dig så?" Spurgte han om. "OMG! Han kaldte mig lige smuk!!" Sagde jeg til mig selv. "Kristina!" Svare jeg. "Jeg hedder Min Kristina" Siger jeg. "Nice navn, du kan bare kalde mig Tae!" Siger han. "Okay, du kan bare kalde mig Kris" Siger jeg imens vi stadig har øjen-kontakt, altså jeg skal også lige sige, at grunden til at jeg kigger ind i hans øjne er fordi at de er flotte. Jeg er ikke vild med ham!

"Jeg må heller gå, jeg skal noget." Siger jeg. "Okay, hvad skal du?" Spørger han om. "Hvad rager det dig hvad jeg skal?" Spørger jeg om, da det er et RET underligt spørgsmål. "Jeg ville bare vide om jeg kunne møde denne her smukke pige igen!" Siger han og træder tættere. Jeg træder langsomt tilbage. "Altså jeg arbejder som model og fotograf" Siger jeg. "Du ligner også én!" Siger han. "Tak! Jeg må gå nu, farvel Tae!" Siger jeg og går hurtigt væk. Okay? Det var underligt.

Tilbage på arbejdet

Jeg går ind, og ser min såkaldt (lager). "Hvor i alverden blev du af!" Spørger hun irriteret! "Der var en eller anden dreng der ville snakke!" Sagde jeg bare. "Når, men jeg er her nu!" Siger jeg. "Ja, okay. Du skal lige høre noget her, du skal tage billeder af gruppen BTS på tirsdag! Så du SKAL ikke komme forsent! Er det forstået?" Spurgte hun om, imens hun rodet i nogle papirer. "Javel!" Sagde jeg. "Det godt, og det bliver en lang dag på tirsdag, så husk at gå tidligt i seng!" Siger hun som om hun er min mor. "Det skal jeg nok." Svare jeg. "Når ja, de spurgte os om vi ville hænge lidt ud, bagefter. Jeg kan desværre ikke, men jeg har sagt at du gerne vil, det er som tak for at tage billeder af dem." Siger hun. "Okay? Ja, jamen det lyder da hyggeligt!" Sagde jeg men jeg frygtede!

Hjemme

Jeg er lige kommet hjem, og hvem møder man? Thea! "HEEJ! Thea!" Smiler jeg. Jeg agede hende, og rejste mig op. Jeg gik ind på mit værelse sammen med Thea, og søgte på BTS! Jeg vidste jo ikke hvem det var, og når man indtil da også skulle hænge ud med dem, var det nok lidt bedst at vide bare lidt om dem! Da jeg søgte på BTS kom der en DRENGE gruppe frem??? "Okaaay, sig ikke at det er 7 drenge jeg skal være samme-" Mere noget jeg ikke at sige da jeg så ham drengen fra tidligere! "Er det Kim Taehyung?" Spurgte jeg om.

Jeg begyndte at søge på hans navn. Ham her kom frem.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Det var sgu da ham fra tidligere!!!" Tænkte jeg

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Det var sgu da ham fra tidligere!!!" Tænkte jeg. Jeg tog mig til hoved, og tænkte på må pinligt det må være når han ser mig. "OMG! Thea, hvad skal jeg gøre?" Jeg spurgte Thea om. Hun gøede bare. "Thea, mener du at jeg bare skal have det sjovt?" Spurgte jeg om. Hun lagde hoved på skrå. "Det tager jeg som et ja"

Jeg gik ned og lavede aftensmad, jeg satte musik på imens, jeg kunne høre en stemme jeg har hørt før, så kom jeg i tanke om ham drengen. "Er det ham der synger?" Spurgte jeg mig selv om. Jeg kunne ikke lade være med at kigge og gæt hvad! Det var det sgu, han havde godt nok en dyb og flot stemme!
--------------------------------------------
Halløj! Håber at i kunne lide den, det her første kapitel, som sagt kommer denne her til at handle om alle drengene! Da jeg ikke helt ved så meget endnu! Purple u! ❤

7 Drenge og 1 pige. (Dansk)Where stories live. Discover now