Deres Reaktion.

129 8 0
                                    

JUNGKOOK POV
______________________________________
Jeg lå og krammet Jimin, han var blevet min kæreste og det var jeg helt vildt glad for.

Jeg savner allerede at kysse ham! Hehe!😅

Jeg kiggede på ham, han lå mod mit bryst. Owh! Sow! Cuwte!

Jeg lænede mig forsigtigt ned og kysset ham på næsen og videre ned mod hans mund. Imens jeg kyssede ham skete der noget der ikke måtte ske...

Han vågnede... OG BEGYNDTE AT KILDE MIG!!!

Jeg HADER at blive kildet. Jeg prøvet at flygte, men så idet skubbet Jimin mig om på ryggen, men så fik han overbalance og faldt over mig og ja, kyssede mig.

Idet vi sad sådan, åbnet døren.. Både mig og Jimin kiggede op af forskrækkelse og så J-Hope stå med hånden over for munden.

Jeg skubbet Jimin hurtigt af mig og gik hen mod J-Hope. "Jeg tror bare jeg går igen." Sagde han men inden noget jeg at tage fat i ham.

Jeg hev ham ind i værelset og låste døren. "Hør her! Ikke fortæl de andre, det skal vi nok selv ordne!" Sagde jeg. "OK" Sagde han og gik hen for at låse døren op og gå igen.

Aishhh! Hvorfor nu!??

Der blev ret akavet inde i værelset. "Øhm, tror du de andre også er kommet hjem?" Spurgte jeg. "Det ved jeg ikke, men jeg går nedenunder." Sagde Jimin og gik.

Aishhh! Aish, aish, aish, AISHHHHHHH! Hvor IRRITERENDE!

Jeg står helt efterladt oppe på værelset. Jeg tænkte lidt, og valgte så også at gå nedenunder...
–––––———————————
Jeg var gået nedenunder, jeg så alle sidde der undtagen Namjoon. "Hvor er Namjoon?" Spurgte jeg.
"Hos Kristina." Svaret Suga.

Jeg gik hen til dem, de sad i sofaen. Jeg satte mig ned ved siden af Jimin. Der var ret akavet mellem mig, Jimin og Hoseok.

Jeg prøvet at føre en samtale med Hoseok som bare sluttet. Så det var til ingen hjælp. "Jimin, kan vi ikke lige snakke?" Spurgte jeg. "Uhm, okay?" Svaret han.

Jeg trak ham med op på værelset og lukket døren. De andre virkede lidt ligeglade, Hoseok kiggede rigtig og begyndte at rødme, han havde nok tænkt tilbage på hvad han så.

Vi var kommet ind på værelset, Jimin gik hen til sengen imens jeg stod op. "Hvad gør vi? Skal vi ikke bare fortælle dem det?" Spurgte jeg.

Jimin kiggede på mig, jeg kunne se at han ikke kunde lide ideen. "Jeg gider ikke at det skal være så akavet imellem os og Hoseok, så kan vi ikke bare fortælle dem det?" Sagde jeg igen.

Jeg troede at Jimin ville svare nej. "O-okay, men du fortæller det." Svaret han.

Jeg gik til ham med det samme og krammet ham. Derefter tog jeg hans hånd, og gik ud af værelset.

Mig og Jimin gik ned hånd i hånd, jeg vil fortælle og både vise dem det, så de ved at Jimin kun er min. Ikke fordi at jeg tror nogle vil tage ham som en kæreste... Nej, vent.. Det lød ondt.. Men altså fra gruppen, af drenge- OH, BARE GLEM DET!!

Vi gik hen og stillet os foran dem. "Drenge, kan vi lige snakke?" Spurgte jeg. "Ja, hvad så?" Sagde Jin.

Jeg kiggede rundt på drengene.. Vent! Namjoon! Jeg kan jo ikke fortælle om mig og Jimin når han ikke er her. "Kan vi tage over til Namjoon, skal snakke med jer alle?" Spurgte jeg.

7 Drenge og 1 pige. (Dansk)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum