Undskyldning..?

114 9 0
                                    

HOSEOK POV'
-----------------------
Jeg tog min arm rundt om Yoongi's talje og gik ud! Hvis Jungkook bare tror, at jeg vil knuse Yoongs hjerte, så tro om igen. Jeg bliver nødt til at gøre noget hurtigt, fordi Jimin har Jung(cock) og Yoongs har ingen...

Så det giver lidt bedre mening. Men vil gøre det specielt. Jeg vil opfinde en SOPE dag! "Der var du!" Udbrdyd Namjoon.

Namjoon stoppet da han så min arm rundt om Yoongi's talje. Jeg fjernet den hurtigt væk, og kløet mig i nakken med hånden. "Ja, altså.. Ville egentlig bare sige at vi spiser ude idag.." Sagde han og løftet på skuldrene. "Var det, det?" Spurgte jeg. "Ja, lige nu var det." Svaret han smilende og gik.

Jeg tog igen min arm rundt om hans talje og gik op på mit værelse. "Hvad skal vi?" Spurgte Yoongi mig om. "Hænge ud?" Svaret jeg. Han grinte bare af det.
--------------
2 TIMER SENERE
--------------
Namjoon kom ind. "Vi skal afsted." Sagde han. "Ja, vi kommer om 2 sekunder." Svaret jeg. Han nikket og gik ud. Jeg kiggede hen mod Yoongi. "Det ser ud til at være ret koldt.. Vil du låne en hoodie?" Spurgte jeg.

Han kiggede underligt på mig i starten. "Okay." Svaret han. Jeg gik hen og fandt en hoodie, og gav ham den. Han tog den over hovedet.

Der blev akavet imellem os. "Uhm, tror du ikke vi skal gå ned til de andre?" Spurgte han om. "Jo." Svaret jeg, han gik ud af værelset med mig efter ham. Jeg havde sådan lidt tænkt mig at ligge en lille overraskelse for Yoongi, mere siger jeg ikke.

Da vi skulle til at gå ned ad trappen så jeg Yoongi var ved at falde, idet han faldt tog jeg fat rundt om ham men faldt også, da jeg lå nede på jorden åbnet jeg øjnene. Yoongi var faldet ovenpå mig, så der var heldigvis ikke sket ham det store. Han åbnet øjnene, og opdaget at han lå ovenpå mig. Hans hoved lå på mit bryst, da vi fik øjen kontakt rødmede han og kiggede væk. Jeg nusset ham i håret. "Det er okay Yoongi, men det vil være rart hvis du rejste dig." Sagde jeg med et grin. "O-oh, j-ja.. Unds-undskyld!" Stammet han og rejste sig.

Jeg skyndte mig også at rejse mig og tog fat i hans hånd blidt. "Det er okay, rolig." Sagde jeg og han virkede mere rolig. Imens jeg holdte hans hånd gik vi hen til de andre. "Der var i! Hvad tog jer-" Stoppede Namjoon. Jeg kiggede på ham og så han kigget på vores hænder.

Jeg gav slip hurtigt på Yoongi's hånd. "Yoongi var ved at falde, men inden han faldt greb jeg ham." Svaret jeg Namjoon. Jeg ved godt jeg lige løj til Namjoon, men det vil bare gøre det mere akavet. "Skal vi så komme afsted?" Sagde Namjoon og vi alle nikket.
——————————————
JUNGKOOK POV'
---------------------------
Vi gik alle ud og satte os i bilen. Mig og Jimin sad bærest imens J-Ho(e)pe, Yoongs og Tar  sad foran os og Namjoon og Jin sad helt forrest.

Jimin lagde hans hånd roligt ovenpå min. Jeg var så irriteret på J-Hoe! Jeg kiggede ud af vinduet og jeg blev mere og mere irriteret for jo mere jeg tænkte på det.

Jeg mærket en finger under min hage. Jimin. Jeg kigget på ham og det næste var at jeg havde nogle læber på mine. Jeg kysset igen. Jo mere vi kysset jo hårdere kyssede jeg ham for at kunne komme af med noget af min irritation. Jeg tænkte ikke rigtig så meget udover at jeg var irriteret og Jimin ved at det hjalp mig.

Jeg trak mig efter et stykke tid, helt ude af oxygen. Jeg lagde min pande blidt mod hans og klemte hans hånd. "Tak, Jiminie." Sagde jeg. Han rødmede af kælenavnet. "Så lidt Jungkookie." Svaret han og smilede.
——————————————
J-HOPE POV'
---------------------
Jeg tror hele bilen hørte Jungkook og Jimin. Det var lidt svært ikke at høre kysselyde...

Jeg lagde min hånd ovenpå Yoongi's imens jeg fortsatte med at kigge ud af vinduet. Han hoppet lidt af følelsen af min hånd imod hans. Cute. Jeg kigget på ham og lænede mig lidt ind. "Rolig, jeg gør dig ikke fortræd." Hvisket jeg med et grin. Han tog hans håndflade imod min, og indførte hans fingre med mine, så vi flettede fingre.

Jeg accepteret og gjorde det samme

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jeg accepteret og gjorde det samme. "Hobi, jeg er rolig." Hvisket han tilbage. Jeg nikket med et smil og satte mig ordenligt og kiggede ud af vinduet. Jeg sad og tænkte over overraskelsen til Yoongi. Jeg sad og tænkte over hvad jeg skulle gøre, så det blev den bedste overraskelse han nogensinde har fået.

Jeg klemte hans hånd hårdere, så han aldrig kunne give slip. Hans hånd var lille i forhold til min. Vores hænder passede perfekt. Nu ved jeg hvordan det er Jimin og Jung(cock) har det. Måske skulle jeg undskylde til Jungkook, jeg mener.. Jeg ville også reagere sådan hvis nogle gjorde det mod Yoongi.
——————————————
JIMIN POV'
------------------
"Jeg elsker dig Kooks." Hviskede jeg imens vi stadig havde vores pander mod hinanden. "Jeg.. Elsker.. Også.. Dig!" Sagde han men for hvert ord han sagde kysset han min mund. Jeg små grinte af ham. Vi fjernet vores pander fra hinanden. Jungkook satte sig op, og jeg fandt den bedste mulighed til at ligge op af ham.

Jeg lagde mig op af ham, og leget med vores fingre. "Jungkookie, du har så store hænder i forhold til mig!" Udbrud jeg.

Han grinte

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Han grinte. "Er det først nu du finder ud af det?!" Sagde han og grinte endnu mere. "Jeg ligger ikke mærke til hvor store hænder folk har!" Udbrud jeg irriteret. "Jiminie. Jeg har ikke store hænder, du har bare små hænder." Svaret han. Jeg slog ham på maven. "Ya! Tage det tilbage, eller du aldrig nogensinde ville holde mine søde hænder igen!" Sagde jeg. "Okay, okay.. Undskyld Jiminie." Sagde han og kysset min pande. "Det var meget bedre!" Sagde jeg og gned mig ind i favnen på ham. Han grinte bare sødt.

7 Drenge og 1 pige. (Dansk)Where stories live. Discover now