NAMJOON!

156 9 1
                                    

"FORDI NAMJOON ER VÅGNET!!!" 

Jeg sad '*o*' sådan... Jeg kunne ikke tro min egne øre. "Han er hvad?" Spurgte igen. "Jimin, han er vågnet!" Sagde Suga. "HVAD LAVER VI SÅ HER?" Spurgte jeg om og fløj op af stolen. 

Jeg skulle til at løbe ud af døren. Men Suga greb mig om hånledet og trækket mig ind i et kram. Jeg stod chokeret, over det han lige har gjort. "Suga." Hviskede jeg. "Jimin- Nej, lige meget." Han træk sig fra krammet og lagde hans hænder på min skuldre. "Skal vi så se at komme hen til Namjoon?" Spurgte han med et smil på læben. 

Jeg nikket. Suga var hurtig og gå, men han tog min hånd og begyndte at løbe. Jeg løb efter, for jeg kunne ligesom ikke gøre andet. Jeg tænkte ikke på vi holdt i hånd, jeg tænkte bare på at komme hen til Namjoon. 

---------------------------------------------------

Alle, undtagen var i vente værelset og ventede om forlov til at kigge ind til ham. "Hvem siger det?" Spurgte Suga og kigget midt ud i luften. "Det ved jeg ikke." Sagde Jin nedtrykt. 

Der blev stille i rummet. "Fint! Så siger jeg det!" Bestemte Jungkook. Jeg kigget hen imod ham. "Tak, Kooks." Sagde jeg og kigget ned i gulvet. 

Vi fik lov til at være inde hos Namjoon nu, så vi alle undtagen Tae var herinde. 

Han kigget rundt imellem os. "Det er godt du er vågnet, hyung!" Sagde jeg. Han smågrinede. "Har det været hårdt uden mig?" Jokede han. "Ser du... Altså-" Startede Jungkook. "Mm?" Svaret Namjoon. "Tae, han gik ud for at få luft for næsten 3 timer siden... Vi har intet hørt fra ham og vi har prøvet alt." Sluttede jeg. 

Vi alle kiggede ned i gulvet og det lader til at Namjoon sad i chok. "Vil det så sige at der er sket ham noget?" Hviskede han. "Det ved vi ikke, hyung." Sagde jeg. 

Der var stille. "Hyung!" Udbrød Hoseok. "Hm?" Svaret han. "Hvad skete der, så med dig?" Spurgte Hoseok. "Lang historie..." Svaret han. "En historie, vi gerne vil høre!" Svaret Jin. 

"Jeg blev sur på mig selv efter det jeg gjorde mod Kristina-" Startede han. "VENT!!! HVOR ER KRISTINA??!" Råbte han. Han begyndte at sætte sig op på for hurtigt at han fik hovedpine. "ARGH-" Udbrød han. 

"Rolig, hyung!" Løb jeg hen og sagde til ham imens jeg fik lagt hans hovedet ned på hovedpuden stille. 

"Hvor er hun!" Udbrød han. Vi kiggede på hinanden. "Hyung, hun ligger på en anden stue..." Svaret Jungkook. "HUN, HVAD?!" Råbte han. "Hun ligger i koma." Sagde Suga. "Hvad er der sket med hende?" Hviskede han. 

"Jungkook fandt hende liggende i vandet..." Svaret Suga. 

Jeg kiggede på Namjoon, han sad og græd. "Hyung~?" Spurgte jeg. Jeg rejste mig op og gik hen til ham. "Rolig, hyung!" Sagde jeg. "Me-men.. Je-jeg vil gerne s-se hend-hende." Græd han. "Det skal du nok, få lov til.. Men få noget søvn." Sagde jeg. Han nikkede som svar og vi alle gik ud. 

---------------------------------------------

Vi sad i vente værelset igen. "MAND! Jeg er træt at det her vente værelse~!" Udbrød Suga. Jeg rejse mig op og gik hen og slog ham på armen. "Det kan du BARE ikke mene, det der!" Hviske/råbte jeg. 

Jeg gik så tilbage og satte mig. "Det var svære at sige end jeg troede..." Sagde Jungkook. "Klart! Det tager hårdt på en." Svaret Suga. 

-------------------------------------------------------------------

Der var en der kom ind i vente værelset, jeg kigget hen mod ham. Inden jeg noget overhovedet at få et glimt af ham, græd jeg allerede og løb hen imod ham. 

Tae!

"Tae?" Udbrød de alle og løb hen imod os. "Du ser ikke for godt ud!" Sagde Suga og jeg slog ham endnu hårder på armen. 

"For at sige det pænt, så ligner du lidt en døende... Eller det GØR du." Sagde Jungkook. Idet Jungkook sagde det, faldt Tae. 

Inden han faldt greb mig og Suga ham. Jeg fik ham taget op på ryggen. Jungkook, fordi han er den hurtigste... Fik hentet en læge. 

Han lignede- Han har blodsår overalt, han bløder slemt i ansigtet, armene, bene og overkrop. Jeg lagde ikke mærke hvordan han så ud, jeg tænkte kun på at han var tilbage. 

Da jeg faktisk gjorde et ordenligt kig på ham, lignede han faktisk en døende. Han ligner en der er blevet tæsket næsten til døden. Der er virkelig en der har prøvet at tæske sjæl ud af en person! Tænkte jeg. 

Han blev hurtigt lagt på en operationsstue. 

Igen... Sad vi i vente værelset. Seriøst?

---------------------------------------------------------------

Jeg er virkelig ked af at slutte kapitlet sådan her... Men det er for ikke at gøre det kedeligt, for ved virkelig ikke hvad jeg skal skrive. Har kun skrevet noget med lidt over 800 ord. Hvad syntes i med at Taehyung er tilbage? Og at Namjoon er vågnet?~ Så mangler vi bare Kristina...

7 Drenge og 1 pige. (Dansk)Where stories live. Discover now