Elsker ham.

247 11 0
                                    

Jeg vågnede op ved siden af NJ. Han sov stadigvæk, så jeg listede mig ud af sengen og ud på WC'et. Jeg børstede tænder og red hår. Jeg kunne høre noget inde i værelset. Lige pludselig kom Namjoon ind til mig. "Hey, krisi!" Sagde han med hans hæse morgen stemme. "Godmorgen skatter!" Sagde jeg tilbage og kysset ham. "Skal vi ikke gå en tur senere, eller rejse?" Spurgte jeg om da vi begge 2 havde ferie. "Kan man ikke gøre begge dele?" Sagde Namjoon og gav mig et skævt smil. Like this 😏. "Jo, det kan vi vel!" Svarede jeg. "Hvis vi skal rejse hvor skal vi så rejse hen?" Spurgte jeg om. "Det ved jeg ikke, måske paris." Sagde han. "Jeg er ligeglad hvor, så længe jeg er sammen med dig!" Sagde jeg. "Hey, skat!" Sagde han. "Hvad?" Spurgte jeg om nysgerrigt. "Du lækker, har sagt det?" Sagde han. "Skatter, baby, min lille dreng. Ja, det har du!" Sagde jeg og hoppede op på ham så mine ben var rundt om hans talje. "Skat, du er min eneste ene, jeg elsker dig!" Sagde jeg og kyssede ham, vi kyssede i langt tid. "You are too sweet!" Sagde han. "No, you!" Svarede jeg bare og kyssede ham igen. Jeg hoppede ned af ham og gik ind, jeg skulle jo lige have noget tøj på! Lige nu har jeg kun mit nattøj på!

Jeg fandt noget tøj man kunne tage på!

"Skat, skal du ikke også have noget tøj på?" Spurgte jeg Namjoon om

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Skat, skal du ikke også have noget tøj på?" Spurgte jeg Namjoon om. "Jo, det skal jeg vel." Sagde han og gav mig en bag krammer, også kysset han min nakke. "Kom så afsted." Sagde jeg. "Jamen, jeg gider ikke nu, jeg står ligeså godt!" Sagde han. "Skat!" Sagde jeg. "Okay, sweetheart. Hvis det vil gøre dig glad!" Sagde han og gik over til hans Skab.

Han tog det her på

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Han tog det her på. Vi gik ned og ind i køkkenet!

"Skatter skulle vi finde noget ud af med at rejse?" Spurgte han. "Ja. Du foreslog jo Paris!" Sagde jeg. "Ja, kunne vi ikke tage det hen?" Spurgte han næsten bedene! "Skat, er det ikke lidt for dyrt?" Spurgte jeg. "Jo, det er det sikkert!" Sagde han trist. "Når vi for lidt flere penge så kan vi godt!" Sagde jeg og gik hen og kysset ham på kinden. "Op med humøret! Jeg kan ikke lide når min dreng er ked!" Siger jeg for at prøve at opmuntre ham! "Ja, op med humøret!" Siger han og rejser sig hurtigt op og tager mig op på hans skuldre! "EYY! SÆT MIG NED!" Råber jeg og slår på hans ryg. "Ikke endnu!" Siger han. Han løber hen mod sofaen og smider mig ned på den, også begynder han at kilde mig. "ST-STOP! DE-DET KIL-KILDER!!" Skriger jeg. Han stopper så, så jeg kan få vejret! "Din nar!" Siger jeg og hiver stadigvæk efter vejret. "Men jeg er din nar!" Sagde han. "Du er min alt!" Siger jeg og har fået vejret. "Du er færdig." Siger jeg og læner mig hen til ham, for at kilde ham. Han lægger sig så tilbage så jeg falder ovenpå ham! (Det skal lige siges at Namjoon sad i sofaen, så nu ligger hun ovenpå ham i sofae) Han kigger på mig lusket. "Hvad har du tæn-" Mere når jeg ikke sige før han har trækket mig ned til ham og vi kysser. Faktisk i LANGT tid. "Joonie! Kan vi ikke gå en tur?" Spørger jeg om. "Jo, lad os gøre det." Siger NJ.

Vi er nu i parken, vi for taget nogle billeder.

Blandt andet det her har og jeg lagde det op på insta og tilføjede "Without this guy im nothing!" Skrev jeg

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Blandt andet det her har og jeg lagde det op på insta og tilføjede "Without this guy im nothing!" Skrev jeg. Den fik okay hurtige likes. "Kan vi få en is?" Spørger jeg om. "Ja, ja!" Siger han. "Cool, så kan jeg blive kølet lidt ned, for hver gang jeg kigger på dig bliver jeg helt svedig fordi du  er så hot!" Siger jeg. Jeg kan se at han rødmer og bliver lidt flov. "Hvorfor så rødflov?" Spurgte jeg om. "Hvad i al verden er 'rødflov '?" Spørger han om. "Det er at være flov og rødme på samme tid!" Siger jeg. Namjoon smiler bare.

Vi for købt den is. "Her! Din yndlings smag!" Sagde han. Min yndlings smag var selvfølgelig jordbær! Han købte vidst en med chokolade, tror jeg det var.
--------------------------------------------
Rigtig mange gange undskyld for det her korte kapitel, skulle skrive det her kapitel om 3 Grange! 🙄😅. Skal nok gøre mit bedste! Purple u! 💜
Jeg tror også at den slutter nu da jeg vil begynde en ny! 😒😑 Sådan er jeg bare. Og den FF skal jeg nok lave færdig

7 Drenge og 1 pige. (Dansk)Where stories live. Discover now