Uventet Drejning (SIDSTE)

46 2 0
                                    

Kristina's POV
———————

Jeg gik ind i Namjoon's FAVN. "Jeg er så ked af det! Intet af det her, var meningen!" Græd jeg. "Det er okay, det skal nok gå godt! Jeg lover det!" Sagde Namjoon selvsikkert...

Jungkook's POV
————————
Jeg vågnede stille og roligt op, og tog mig selv til hovedet og satte mig stille op. "Jungkook!" Sagde Yoongi og satte sig op til rette med det samme. Jeg sukket. "Hvor er Jimin??" Sagde jeg hurtigt, og var igang med at fjerne de ting der sad fast på mig, men Tae stoppet mig. "Stop! Læg dig ned! Jimin er i behandling, rolig!" Sagde Taehyung, og lagde mig ned igen.

Jeg kiggede rundt i rummet, og min telefon gav en lyd fra sig og jeg tog den og tjekket den med det samme... Det var en undskyldnings besked fra den person der truet mig og Jimin... Jeg læste beskeden og blokeret nummeret. "Svin..." Mumlede jeg. "Hvad så?" Spurgte Yoongi.

Jeg sukket igen. "Der var en der truet mig med at hvis jeg var sammen med Jimin, så ville personen gøre ham fortræd... Og jeg aner seriøst ikke hvem det er!"

Kristina's POV
———————

Jeg sad ude på toilettet og fjernet mine falske tåre, imens jeg havde et snøret smil på læben da jeg skrev den undskyldnings besked, og gik derefter ud af toilettet også ind på Jimin's stue og låste døren til rummet, og gik hen imod den sovende dreng. "Oh~ Jimin.. Du ved jeg vil have været bedre end Jungkook.. Du ved jeg har haft et crush på dig, men alligevel lades du som om du ikke kender mig og gør dig selv bøsse..." Jeg rystede på hovedet og lænede mig selv ned og kyssede hans læber.

Jeg gik hen og tog en saks, og kom tilbage igen og skrev et brev.

Kære Bangtan...
Jeg er skylden i alt det der er sket... Mig og Jimin, har løjet over for jer.. Ik skyd skylden på Jimin.. Han var bare bange for at sige noget, fordi han ved hvad jeg er istand til.. Jeg melder mig selv til politiet bagefter.. I skal sku ikke tænke på mig, bare sørg for at Jimin har det godt i det mindste... Hilsen: Kristina

Jeg lagde sedlen i Jimin's hånd og smilte, og derefter lagde saksen væk igen og gik ud af hospitalet og kørte hen til politistationen for at melde mig selv.

Jimin's POV
——————

Jeg vågnede langsomt efter mange timer, og følte noget underligt i min hånd og kiggede på det og så det var en sedl.. Jeg begyndte så at læse det og begyndte af græde, nærmest af glæde for at være sluppet for hende nu. Hun har ikke gjort andet end at prøve at gøre mit liv forfærdeligt...

Jeg skrev en lang besked over vores gruppechat.

Hej, i dejlige mennesker.
Jeg skriver simpelthen det her, for at få jer til at vide sandheden... Mig og Kristina vi har kendt hinanden langt før hun mødte jer. Hun har prøvet at få mig ned med nakken, prøvet at gøre forfærdelige ting til mig.. Fordi jeg ikke var til piger.. Jeg har været for bange for at fortælle jer det på  det tidspunkt, hvor hun stadig var her.. Hun har skrevet en sedl og lagt den i min hånd.. Please kom forbi.. Jeg har virkelig brug for jer.. Jeg elsker jer, hilsen Jimin.

Jeg trak vejret dybt, og pustede ud... Endelig er det ovre.
——————————————
Hej... Jeg er sku ked af at meddele det men regner med at det var sidste afsnit det her, da jeg simpelthen er gået fuldkommen død i den.. Og det vil jeg rigtig gerne undskylde for, da jeg kan se at i har taget så godt imod den stadigvæk den dag idag, og det syntes jeg er absolut fantastisk og jeg kan ikke beskrive hvor taknemlig jeg er.. Og har lovet jer en slutning.. Nok ikke den i forventet og nok heller ikke en der rigtig passede men det var det jeg kunne komme på.. Jeg vil så gerne give jer muligheden for at lave videre på den hvis nogle syntes det kunne være interasant! Så længe i bare lige giver Credit og self siger at det er mig der har lavet den men at i ligesom laver videre på den. Hvis i kunne tænke jer det, så skriv det i kommentaren! Det er nok ikke sikkert at jeg svare i løbet af de her dage, da jeg måske nok lidt glemmer det.. I'm so sorry! Men LOVER at jeg nok skal se jeres kommentarer~ Elsker jer!

7 Drenge og 1 pige. (Dansk)Where stories live. Discover now