Ny ven!👽

291 14 0
                                    

Jeg vågnede ved siden af den dreng jeg elsker, nemlig synet af det her!

En engel! "Hey, skat du er vågen!" Sagde NJ=Namjoon "Det er lidt svært at sove når der er en engel der kigger på en!" Siger jeg

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

En engel! "Hey, skat du er vågen!" Sagde NJ=Namjoon
"Det er lidt svært at sove når der er en engel der kigger på en!" Siger jeg. "Du er min engel!" Siger NJ. "Så er du min superhelt!" Sagde jeg. "Okay, så!" Sagde han. Jeg satte mig oven på på ham. Jeg lændede mig ned og kysset ham på munden. "Du skal møde mine venner!" Sagde NJ
"Det vil jeg meget gerne!" Sagde jeg. "Hvem er det?" Spurgte jeg om. "Jeg ved ikke om du kender dem, men det er Monsta X!" Sagde han. "Nej, kender dem ikke. Det glæder jeg mig da til!" Sagde jeg. Jeg kyssede ham igen. Jeg gik af ham, jeg havde kun det her på.

Han smækkede mig i røven inden jeg gik helt hen til tøj-skabet

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Han smækkede mig i røven inden jeg gik helt hen til tøj-skabet. "Hey! Hvad har jeg sagt til dig!?" Spurgte jeg om. "Undskyld babe, jeg kunne bare ikke lade vær' når your ass was right there!" Sagde han og bare så lækker ud! "Det okay, når det er dig der gør det, så er det okay" Sagde jeg tilbage. Jeg fandt så det her.

"Du er lækker babe!" Sagde han imens jeg tog tøjet på! "Så er du bare hot!" Sagde jeg

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Du er lækker babe!" Sagde han imens jeg tog tøjet på! "Så er du bare hot!" Sagde jeg. Jeg mener se ham lige!

"Du kan godt lide hvad du kigger på?" 😏 Spurgte han om! "Hvad!? Nej!" Sagde jeg

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Du kan godt lide hvad du kigger på?" 😏 Spurgte han om! "Hvad!? Nej!" Sagde jeg. "Nej, nej. Det slet ikke fordi du næsten står og savler!" Sagde han! "Du er så dum og fantastisk på samme tid!" Sagde jeg og gik hen til ham, jeg satte mig oven på ham igen. "Jeg elsker dig så FRICKING højt!" Sagde jeg. "Det er mere omvendt! Jeg elsker dig højere!" Sagde NJ. Jeg rejste mig og igen slog han mig i røven! Den dreng ik!? "Du kan åbenbart godt lide min røv!?" Sagde jeg drillende. "Den fylder bare så meget!" Sagde han. Jeg stod ude på toilettet da han sagde det, jeg kunne høre han kom ud til mig.

Jeg tog det her billede af os! (Bare forestil dig at det er Kristina og Namjoon) Jeg lagde det op på insta, altså jeg var populær på insta fordi at jeg er jo model og fotograf! Jeg skrev så til det "This man is what i am today, i can't even thank ...

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Jeg tog det her billede af os! (Bare forestil dig at det er Kristina og Namjoon) Jeg lagde det op på insta, altså jeg var populær på insta fordi at jeg er jo model og fotograf! Jeg skrev så til det "This man is what i am today, i can't even thank you for that! Love you so much!" Og postede det. Jeg fik overraskende mange følgere og likes på det opslag! Der var vildt mange i kommentarern der skrev "Det ligner Namjoon fra BTS!" og "Er det ikke Namjoon fra BTS?!" Sådan var de fleste af kommentarerne!

"Skulle vi ikke møde med den der gruppe?!" Spurgte jeg om. "Jeg mener dine venner?" Rettede jeg lige. "Jo, vi skal gå snart!" Sagde han! "Tror du jeg kan blive venner med nogle af dem?" Spurgte jeg om. "Hvis du ikke kan, så er det dem der er syge!" Sagde han. Jeg grinte af ham fordi at han er så sød! "Tak! Tror jeg!" Sagde jeg. "👍" Han  gav mig bare thumbs up!

Vi var på vej, vi skulle møde hans venner. Vi holdte i hånd imens, vi havde begge to masker på og kasket! "Hvor skal vi mødes med dem henen?" Spurgte jeg om. "Lige rundt om hjørnet!" Sagde han!

Da vi drejede rundt om hjørnet stod der nogle drenge.

Vi gik hen til dem! "Hey! Hvad så monster?" Sagde de og lavede håndtegn

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Vi gik hen til dem! "Hey! Hvad så monster?" Sagde de og lavede håndtegn. "Hey, hvad så, jamen det går godt." Sagde Namjoon. "Vi kan se du har en ven med, eller hvad? 😏" Sagde en af dem. "Ja, lad mig præsentere hende. Det her er Kristina! Hun er fotograf og model!" Sagde han. "Halløj!" Sagde jeg. "Jeg er også Namjoon's kæreste!" Tilføjet jeg. "Uhh, vores dreng er blevet stor!" Sagde de alle i kor! Jeg grinte bare.

Vi sad inde på en café, og jeg havde bestilt noget varmt kakao! Jeg sad overfor en af dem! Vi snakkede faktisk ret godt med hinanden. "Hvad hedder du egentlig?" Spurgte jeg om. "Jeg hedder Chang aka I.M" Sagde han. "Nice, navn." Sagde jeg. "Har du snap?" Spurgte Chang mig om. "Ja, det har jeg faktisk." Vi fik hinandens snap. "Hvad er du i gruppen? Er du rapper vokalisten? Hvad er du?" Spurgte jeg om. "Jeg er rapper!" Sagde han stolt. "Aha, cool!" Sagde jeg bare. "Vil du høre?" Spurgte han om! "Ja, det vil jeg da gerne!" Sagde jeg. Han rappede hans stykke fra deres sang "Shoot Out".

"Du har sgu styr på noget!" Sagde jeg og klappede. Mig og Chang, vi sad bare og snakket imens, Namjoon snakket med de andre. "Oppa, tror du ikke at vi snart skal gå?" Spurgte jeg ham om. "Jo, babe. Det skal vi nok." Svarede han. Vi gik alle sammen ud og sagde farvel til hinanden. "Farvel Chang. Håber vi ses igen!" Sagde jeg. "Ja, og lige måde!" Sagde han. Vi krydset nu hver vores veje. "Når ja, Krisi er allerede venner med en dreng hun lige har mødt!" Sagde Namjoon. "Ja! Chang er VIRKELIG sød!" Sagde jeg. Namjoon blev lidt jaloux! "Oppa, altså du vil altid være nummer ét!" Sagde jeg og stoppede foran ham. "Det ved jeg babygirl" Sagde han og smilte. Vi gik videre og lige pludselig sad vi i sofaen. "Joonie? Har jeg fortalt at jeg elsker dig?" Spurgte jeg om. "Ja, en masse gange!" Sagde han og kysset mig i langt tid. Jeg trak mig fra kysset for at få luft. "Jeg går igang med at lave mad!" Sagde jeg og rejste mig. Han slog min røv for trejde gang. "Er der noget du vil min røv?" Spurgte jeg. "Nej, den er bare så stor. At det er UMULIGT ikke at ramme den!😏" Sagde Namjoon. "Det okay babyboi!" Sagde jeg.
--------------------------------------------
Undskyld for det her også lidt korte kapitel. Har lavet denne her den samme dag som de a andre 2! Og klokken er 01:15. In real life. Sååe, ja. Hav en god nat! 😂👍 Purple u! 💜

7 Drenge og 1 pige. (Dansk)Where stories live. Discover now